Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Kuzenimin oglu var ben bekardim o zamanlar. Çocuklari cok sevdigim icin onunla cok vakit gecirirdim ve annesi ikinciye hamileydi ablamla birlikte oturuyoruz bir gun sahbet ederken geldi bana dediki biliyormusun sana bir sır vercem bende dedimki söyle bakalim ve bana dediki biliyormusun annem kardesimi yutmus karninda ve bende cok korkuyorum kardesimden sonra benide yutarsa ben ne yaparim sonra ben şok cocuğa ne diyeceğimi bilememiştim.

Kiz ben korktum o cumleden ama??
" nerde kaldi bu kadin ya, kiz glicek"derken hangi kizdan bahsediyor??

hahahhah, benim ilk aklıma gelen diyalog değil de aslında monolog:))) kızım 4-5 yaşlarında. evimiz girişin üst katı. balkondan sarkmasın diye yavrucağıma söylediğim söz şu:
_ zeynep bak, sarkma sakın, düşer ölürsün , gebertirim valla....

şimdi düşünüp düşünüp güleriz, ben bu manyakça söylemi hangi ruh hali ile yaptım acaba?

kaynimin 4 yasinda bir kizi var masallahh cok bilmis.esimle evlendik ilk defa kayinvalideme gittik aile buyukleri falan var esmin tarafindan kahvalti yapilcak o kadar insanin icinde cocuk bana bakti direk yenge amcam aksam bebek koydumu karnina ben artik oyun oynuycak birini istiyorum o sartla izin verdim amcamin evlenmesine dedi. ben zaten utaniyom yeni gelin edasindayim herkes guldu ama ben utanctan yerlerde

Ahahahhah ay inanmıyorum çok kötü yaa

Tesekkur ederim:) Gercekten ilginc seyler soyledikleri icin unutulup gitsin istemedim, kayit altina aldim:) Kendi bebisim de buyuyor, konusmayi ogrenince onun incilerini de kaydederim ins.
İnşAllah hayırlısıyla öğrenir canim.:)
Vatanimiza milletimize çok hayırlı evlatlar olmasi umuduyla. ❤

saolsun cok fenadir nisanliykende ben mutfakta cay yapiyodum esimde geldi kucucuk optuydu gormus salonda herkese anlattiydi amcam yengemi opuyodu gordum diye
Ahahhahahah. ay gene sesli güldüm
Yazık etmis sana bayağı.
Yerinde olmayı hiç istemezdim kimse istemz gerçi.

Bende bi tane anlatiyim daha dun yasadim :) yan komsumun 4 yasinda bi oglu var masallah cok tatli annesiyle beraber geldiler beni merak etmisler hastayim diye bende kendimi toparladim abla saol geldigin icin dedim ne demek canim dedi gittiler tam kapiyi kapattim oglu annesine bagirmaya basladi buse ablama canim deme o benim canim deme anne yaa diye kizdi annesine oda gidip soralim kimin caniymis buse bakalim dedi geldiler bende hemen actim kapiyi efendim ahmetcim dedi buse abla kimin canısın demezmi tatlı sıpa soylerken bana utaniyo bide :)

Evi yeni badana yaptığımız için ertesi günçok yorulmuşum yatıyorum.Sonra 3 yaşındaki oğlum elinde boya kalemleri ile geldi ve dedi ki anne sana sürprizim var.Kalktım salona gittik gördüğüm manzara karşısında dondum kaldım.Oğlum duvarı bütün uzanabildiği yerlere kadar boyamış bir de karşısına geçip senin için yaptığım tabloyu beğendin mi diyor.Kızamadım bile duvarı tekrar boyamak zorunda kaldık

Ahahahha. yavrum benim yaa sürpriz dediğin böyle olmalı şok etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…