- 17 Ocak 2013
- 387
- 353
- 123
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Evet cocuklar birer melekler cok tesekkurederimNe kadar masumlar tertemız maşallah
Yine esimin yegenini yazacagim cok malzeme cikiyor ondan :)
Birgun kayinvalidemlere kahvaltiya gidecektim. Ona da soylemisler yengen gelecek bugun diye, garibimin ustunde de esorfman varmis. Ben onu bu ustle karsilayamam diye tutturmus annesini eve pantalon-gomlek almaya gondermis. Benim gelme saatim yaklastikca beyimiz de panik olmaya baslamis ve annesi icin:
"Nerde kaldi bu kadin ya kiz gelecek simdi!"
CEymiycen den bahsediyorKiz ben korktum o cumleden ama??
" nerde kaldi bu kadin ya, kiz glicek"derken hangi kizdan bahsediyor??
onu anladim canimda...CEymiycen den bahsediyor
Ne kadar dusuncelisin.:)Yegenlerimin böyle incilerini not ediyorum bir deftere ben, buyuduklerinde onlara okuyup gülmek icin :) bir ara deftere bakip burada paylasayim bazilarini.
Ahahahhah ay inanmıyorum çok kötü yaakaynimin 4 yasinda bir kizi var masallahh cok bilmis.esimle evlendik ilk defa kayinvalideme gittik aile buyukleri falan var esmin tarafindan kahvalti yapilcak o kadar insanin icinde cocuk bana bakti direk yenge amcam aksam bebek koydumu karnina ben artik oyun oynuycak birini istiyorum o sartla izin verdim amcamin evlenmesine dedi. ben zaten utaniyom yeni gelin edasindayim herkes guldu ama ben utanctan yerlerde
Tesekkur ederim:) Gercekten ilginc seyler soyledikleri icin unutulup gitsin istemedim, kayit altina aldim:) Kendi bebisim de buyuyor, konusmayi ogrenince onun incilerini de kaydederim ins.Ne kadar dusuncelisin.:)
Ahahahhah ay inanmıyorum çok kötü yaa
İnşAllah hayırlısıyla öğrenir canim.:)Tesekkur ederim:) Gercekten ilginc seyler soyledikleri icin unutulup gitsin istemedim, kayit altina aldim:) Kendi bebisim de buyuyor, konusmayi ogrenince onun incilerini de kaydederim ins.
Ahahhahahah.saolsun cok fenadir nisanliykende ben mutfakta cay yapiyodum esimde geldi kucucuk optuydu gormus salonda herkese anlattiydi amcam yengemi opuyodu gordum diye
3 yaşındaki yeğenim oynadığı oyunu bırakamayıp da kakasini altina yaptığında:
-Ama Ananneciğim, rahatlamam lazımdı :)
Arkadasimin 3 yasindaki oglu ,dizime oturdu ,ablacim cok korkuyorum ,
neden dedim,babam anneme yatak odasinda kotu bisiler yapiyor,
Nasil yani dedim,
Babamla odayi toplamaya gidiyorlar ,
Annem ciktiginda saclari elektrik carpmis gibi oluyor ,
Cok kiziyor sanirim babam oda daginik olunca ,
Ben oylece sustum kaldim tabii
Ahahahha.Evi yeni badana yaptığımız için ertesi günçok yorulmuşum yatıyorum.Sonra 3 yaşındaki oğlum elinde boya kalemleri ile geldi ve dedi ki anne sana sürprizim var.Kalktım salona gittik gördüğüm manzara karşısında dondum kaldım.Oğlum duvarı bütün uzanabildiği yerlere kadar boyamış bir de karşısına geçip senin için yaptığım tabloyu beğendin mi diyor.Kızamadım bile duvarı tekrar boyamak zorunda kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?