- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Nerde kaldı bu kadın ya dediği annesi Can'ım. Kız gelecek şimdi diye de benden bahsediyor. Kendisi ile aramızda duygusal bir bağ varmış gibi hareket ediyordu o Zaman'lar ben daha evlenmemiştim. Zaten zor atlattı evlenmiş olmamı sıpaKiz ben korktum o cumleden ama??
" nerde kaldi bu kadin ya, kiz glicek"derken hangi kizdan bahsediyor??
Evi yeni badana yaptığımız için ertesi günçok yorulmuşum yatıyorum.Sonra 3 yaşındaki oğlum elinde boya kalemleri ile geldi ve dedi ki anne sana sürprizim var.Kalktım salona gittik gördüğüm manzara karşısında dondum kaldım.Oğlum duvarı bütün uzanabildiği yerlere kadar boyamış bir de karşısına geçip senin için yaptığım tabloyu beğendin mi diyor.Kızamadım bile duvarı tekrar boyamak zorunda kaldık
Oyyy canim benim yaaaÇocuklara insanları şekline göre değerlendirmemeyi öğretmeye çalışıyorum bu aralar..Ve bunun içine engelli bireyler de dahil. Ama onlara engelli olarak tanımlamıyorum bunu. Acitasyon yapmıyorum.
Bu gün, insanları şekline göre değerlendirmemeyi öğrendiler.
Bazı insanlar uzun, bazıları kısa, bazı insanlar zayıf bazıları kilolu olabilir.
Bunu daha önce avm de denk geldiğimiz ( özür diliyorum) cüce bir adam'ı görünce bana verdikleri tepki üzerine yaptım.
Bunun üzerine bir gün kızım bana :
" Anne, bazı insanlar annesinin karnından 6 parmaklı veya 3 bacaklı da doğabilir, gayet normal değil mi ? Allah öyle yaratmış olabilir değil mi ? "
Ben :
" Evet, anneciğim, olabilir.."
Insaallah efendim insaallah en büyük istegimiz o, vatana millete hayirli insan bi de Allah'a hayirli kul olmalari. Ins.İnşAllah hayırlısıyla öğrenir canim.:)
Vatanimiza milletimize çok hayırlı evlatlar olmasi umuduyla. ❤
ayyy çok güldüm bunaaaaaBen naptin kızlar Biliyor musunuz7 yaşlarındayim annem istediğim oyuncağı almamış... pazardan dönüşte beklemisim uzun sure ...almamış bir de üstüne gitmiş kadınlarla vik vik sohbet halinde bizim balkonun tam alt kisminda hemde patates bunu kaçırır mi evimizde kadınların bebeler de var 5 6 cocuk cisiniz var mı dedim... var dediler yapın balkonn giderine dedim onlarda yapti valla annelerimizin üstüne taze taze çis aktı nasil dagildilar hemen cis yagmurundan gormenizi isterdim sonrası annem eve dolanir ben kapiyi kilitlerim... gerisi yok hatirlamadigima göre ufak bir travma olarak kaldi
Yeğeni yanınıza verenler nasıl tembihlediyse artık, aman gözün kulağın açık olsun birşey olursa diyiver bizeArkadaşların dağ evine mangala gitmiştik. Tabi o Zaman nişanlıyız. Arkadaşımn yeğenini de yanımıza verdiler 8 yaşında şişman ve bilmiş Bi çocuk. Arkadaşım nişanlısıyla dağ evinin balkonuna çıkıp manzaraya bakıyorlar biz de hava serin diye içeride oturuyoruz.O sırada kapı çaldı ve komşu geldi evde birileri var tanıdık mı diye sormaya geldim dedi. Ve arkadaşın toparlak yeğeninden inciler döküldü. " Allaaaaaaahhhh koşuuun Balkonda aganigi naganigiiiiii!!"
Ayyyy bikeresinde banada yapmışdı rahmetli dedem torunum halan size gelcek eniştenle ( o zaman nişanlı çiftler) göz kulak ol sorumluluk sana ait her dklarını gözekle dedi gitti bende nasıl bi sorumlu hissettiysem kendimiYeğeni yanınıza verenler nasıl tembihlediyse artık, aman gözün kulağın açık olsun birşey olursa diyiver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?