Çocuklu bir erkek?

MorMeneksemmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
132
75
18
Bir takım yanlış anlaşılmalardan dolayı konumu siliyorum. Tek merak ettiğim çocuklu ve boşanmış bir beyle birlikteliğin nasıl gidebileceğiydi.
Yorum yapan fikir veren hanımlardan Allah razı olsun bana yol gösterdiniz, Allaha emanet olun.

Son düzenleme:

Ortada henüz iletişimde olduğu bir kadın var, telefon mesajlarına ulaşıp, bu sabah benimleydi diyecek kadar kendinden emin, uzak durun bence.

Normal biten bir evlilik değil entrika dolu.
Ayrıca kadın şüphelenmese neden casus prog yüklesin o da ayrı bir mesele.
Çocuğunun nakafasını verecek annesiyle uzak bir şehre gönderecek çok göremeyecek babalık kavramından da uzak gördüm manevi olarak.
Eşi de (hala boşanmadılar neticede) sürekli arayacak çocukla ilgili vs.
Hala düşünüyor musun bu beyle cidden?

Sizin yerinizde olsam bu adama pek fazla güvenmem.

Çok içime sindi illa bu adamla devam edeceğim diyorsanız da adama resmen boşanıp tamamen bekar olana kadar beni arama deyin. Şu aşamada daha ayrılmamış etmemişler ortada çocuk da var, ne malum son anda boşanmaktan vazgeçmeyecekleri?

Ayrıca karım benim aldattı falan artık çok bayat yalan geliyor bunlar bana... her boşanma arifesindeki adamın karısı aldatmış oluyor ne hikmetse?!

Düzeltme: beni aldattı diyen karısıymış. Madem boşanmışlar ne diye casus programı kaldırmamış? Bunlar çok alengirli konular, bu işin sonunda ihale sana kalır sen üzülürsün

Bizim ailede de bu sorun var.Benim annem ölünce babam başkasıyla evlendi.Sağolsun bana baktı,dertleştik.Ama ben küçükken çok sorun yaşadık.O da yıprandı ben de.Hatta hala yaşarız.Sorun yaşarsınız diye düşünüyorum.

Bak şimdi . adam sana aylarca mesaj yazmamış. Veya yazamamis. Belkide doğruları söylüyor Belkide eşi gerçekten bittiğini anladığı icin yapıyor bunu ama bi düşün. Kucuk bi çocukları var ve kadin Belkide yuvasını kurtarmak istiyor. Ha erkek istemediği surece düzelmez ama kendini o kadin yerine koy.

Adam hala evli.

Boşanmış olsa tamam. Derim ki sadece çocuk icin görüşürler. Ama hala evliler. Yani aslında su anda adam kadını potansiyel olarak aldatıyor.

Bosanmasi gerekirdi önce.

Cunku şuan elindeki bilgilerle aldatma durumundan süreç iyice cirkinlesir ve suçlusu hep sen olursun.

Hadi diyelim bosandilar senle görüşmeye basladi . sonra olacak biliyor musun

Her fırsatta MorMeneksemmsn yüzünden ayrıldık . bu kadin ayırdı bizi. Olacak .

Ve bunu her an yasama durumun var.

Canim olmaz o is.

Cok üzüldüm ya. Ben eski konunu okumuştum. Uzaktan yaşanan masum bi duygu görmüştüm. Ama işin rengi cok değişti şimdi.

Kadın uğraşıyor ama bu saaten sonra beni ilgilendirmez dedi en son.
Annesi alıp gidiyor bu çocuğu.
Bana resmi olarak hiç bir bağım kalmadı boşandık dedi.
Tabi kime inancam bilmiyorum bende.

bu adamı tanıyan siz ve eşinden başka kimse yok mu.
maşallah sizin etrafınızda ki herkesle iletişimde size gayet yakın mesafede tutmuş kendini.
eşine sorun olmadı size buldugu yerden iletişime geçin

Çok içime sinse fikir edinmeye ihtiyaç duyup konu açmazdım. Aylar önce boşandık bitti hukuki bir bağım kalmadı diyor zaten boşanmamış olsa hayatta konuşmam.

Nedense hic güven vermedi bu adam
Uzak durun bide çocuk var sonra çocuğunu tekrar almayacağını bilemezsin illaki çocuğunu görecek evinde de kalacak

kadın öyle bir şey yapmış olsa adam şimdiye onu dava etmişti ne alaka o programı yüklemek için bile yanyana olmaları gerek ben inanmadım bu adama ayrıca çocuklu adam dedin mi bir adım uzak dur o kadına bir şey olsa bir ömür sen bakacaksın kendin anne olmadan başkasının çocuğuna annelik yapacaksın daha çok şey var yazacak en iyisi sen konuları aç oku

Çok içime sinse fikir edinmeye ihtiyaç duyup konu açmazdım. Aylar önce boşandık bitti hukuki bir bağım kalmadı diyor zaten boşanmamış olsa hayatta konuşmam.
Hukuki bağı kalmamış ama adam kendi telefonundaki programlardan bi haber. Adamın anlattıklarının doğru olduğunu varsayarsak da kadın takıntılı, sen kendini bir sorgula konu sahibi bu şekilde gergin entrikalı bir ilişkiyi yürütebilir miyim diye. Çünkü arada çocuk var, bu kadın bir ömür sizin ilişkinizin içinde olacak çocuk sebebiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…