- 23 Aralık 2016
- 132
- 75
- 18
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
-
Bak şimdi . adam sana aylarca mesaj yazmamış. Veya yazamamis. Belkide doğruları söylüyor Belkide eşi gerçekten bittiğini anladığı icin yapıyor bunu ama bi düşün. Kucuk bi çocukları var ve kadin Belkide yuvasını kurtarmak istiyor. Ha erkek istemediği surece düzelmez ama kendini o kadin yerine koy.
Adam hala evli.
Boşanmış olsa tamam. Derim ki sadece çocuk icin görüşürler. Ama hala evliler. Yani aslında su anda adam kadını potansiyel olarak aldatıyor.
Bosanmasi gerekirdi önce.
Cunku şuan elindeki bilgilerle aldatma durumundan süreç iyice cirkinlesir ve suçlusu hep sen olursun.
Hadi diyelim bosandilar senle görüşmeye basladi . sonra olacak biliyor musun
Her fırsattaMorMeneksemmsn yüzünden ayrıldık . bu kadin ayırdı bizi. Olacak .
Ve bunu her an yasama durumun var.
Canim olmaz o is.
Cok üzüldüm ya. Ben eski konunu okumuştum. Uzaktan yaşanan masum bi duygu görmüştüm. Ama işin rengi cok değişti şimdi.
Belkide kaldırmıştır sormadım o kısmıkusura bakmayın ama adam bildigin düzenekli yalancı.
hangi programı yüklediyse eşi gitsin kaldırsın bir telefoncuda neyi bekliyormuş.
Eski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
Eğer kadının dediği doğruysa düşüncek hiç birşeyim olmazdı zaten boşanmamış bana yazıyor falan olurdu hayatta konuşmazdım. Ama kendisi net olarak boşandıklarını söylüyor duygularını dile getiriyor ve benimde var bu yüzden çıkmazda hissediyorum.
Eski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
Hayır soyadı aynı değil ama fake hesaptan yazmışHimmm. Cok karisik valla.
E sosyal medya da kadının soyadı ne ?yani ikisininde soy adi aynı mi ?
Başka nerde doğru bilgi alablirsjn bilemedim.
Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Hayır soyadı aynı değil ama fake hesaptan yazmış
Aha evet.boşanmış insan gelecekte olacak gibi konuşmaz.
biz zaten boşandık kızım annesinde kalıyor nafakasını da veriyorum der..
adam yalancı.
Hiç şunu düşünmedin mi madem telefonda program var neden numaradan yazmıyor sana da facebook dan bulup yazmış? Kadın sadece seni biliyor numaran falan yok öyle bir program yok adam sana yalan sıralamışHayır soyadı aynı değil ama fake hesaptan yazmış
Nihayet anlayan biri çıktı.. bu kadının yalan söyleyebilceğine neden kimse ihtimal vermiyor hep erkekler mi kötü ne kadınlar var. Bende körü körüne inanmıyorum zaten tüm duygularımı görmezden gelmeye çalışarak temkinli yaklaşıyorum.Ne desem dondum kaldım.
Iki tane farklı cevap var elinde. Bilemedim ya. Boşanmak üzere olduğu esiyim demek de cesaret ister. Casus indirmek de.
Takip et bakalım. Belki kadin yalan konuşuyor. Adamın doğru söylediğini anlamak cok zor. Hele ki bu devir de cok zor bi insana guvenmek
Aha evet.
Bak yoruma cevap vericem diye kacirmisim ben ayrıntıyı. Cok doğru coookkk. Bu yorumu göz önünde tutMorMeneksemmsn
Numaram var çünkü messengerdan yazdığı zaman x seni numaranı aratarak faceden buldu diyordu. Kendi kişisel bilgilerini gizli tutuyor demekki faceden buldu yazdı. Beni bilecek birşeyi yokki bana dört beş tane mesaj atmıştır bu kadın bana yazdığı zaman oda napıyosun nasıl gidiyor falan ilk mesajları yani. Kadın o ilk mesajları görür görmez yazmış bana hemen ortada bişey yokkenHiç şunu düşünmedin mi madem telefonda program var neden numaradan yazmıyor sana da facebook dan bulup yazmış? Kadın sadece seni biliyor numaran falan yok öyle bir program yok adam sana yalan sıralamış
Nihayet anlayan biri çıktı.. bu kadının yalan söyleyebilceğine neden kimse ihtimal vermiyor hep erkekler mi kötü ne kadınlar var. Bende körü körüne inanmıyorum zaten tüm duygularımı görmezden gelmeye çalışarak temkinli yaklaşıyorum.
Valla casus degilde sanki telefonu almış ve kurcalamis gibi geldi. Oyle hissettim ben.Numaram var çünkü messengerdan yazdığı zaman x seni numaranı aratarak faceden buldu diyordu. Kendi kişisel bilgilerini gizli tutuyor demekki faceden buldu yazdı. Beni bilecek birşeyi yokki bana dört beş tane mesaj atmıştır bu kadın bana yazdığı zaman oda napıyosun nasıl gidiyor falan ilk mesajları yani. Kadın o ilk mesajları görür görmez yazmış bana hemen ortada bişey yokken
Valla casus degilde sanki telefonu almış ve kurcalamis gibi geldi. Oyle hissettim ben.
Canim hepimiz anlıyoruz. Konu anlamak degil. Konu senin derdini doğru şekilde gun yüzüne çıkarmak . su durumda asla bilemezsin kim yalan söylüyor. Hepimiz bak senin icin yorum yapıyoruz. Biz ister mıyız bi kadının cani yansın. Hayır tabiki.
Sert yorumlar seni uzmesin. Aksine mutlu ol. Cunku erkekler de yalan söyler. Hemde turlu turlu. Ki bunu tecrübe etmiş bu kadar kadının içinde kimse sana kesin olarak adam doğru demez diyemez. Gözlem yapman cok onemli. Emin olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?