Çocuklu bir erkek?

Eğer kadının dediği doğruysa düşüncek hiç birşeyim olmazdı zaten boşanmamış bana yazıyor falan olurdu hayatta konuşmazdım. Ama kendisi net olarak boşandıklarını söylüyor duygularını dile getiriyor ve benimde var bu yüzden çıkmazda hissediyorum.

Boşanmamış bir adamdan bahsediyorsunuz ,
Resmiyette evli ve çocuklu.

Adam ve kadın barışacaksa bile şuanda siz onlar için problemsiniz.

Himmm. Cok karisik valla.

E sosyal medya da kadının soyadı ne ?yani ikisininde soy adi aynı mi ?

Başka nerde doğru bilgi alablirsjn bilemedim.

Aklınızı başınıza toplayın ve bu adamdan uzak durun.
Bir defa "çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen!" nasıl bir cümledir?
Bir babanın, eşi ile ne yaşarsa yaşasın, çocuğuna - çocuklarına düşkün olması gerekir.
Eğer bu davranış kendisinde yoksa, o adamdan uzak durun, merhamet yoksunu, vicdansız herifin tekidir.
İnsan kendi çocuğu için böyle bir duygu yoğunluğu hissetmiyorsa eğer, ilerde sizinle yaşayacağı ilişkide de her türlü dengesizliği bekleyebilirsiniz.

Biz her zaman diyoruz burada, aklı başında bir kadın güzel yuvasını bırakmaz.
Eee, hal böyleyken ve hatta eşinden mesaj almış iken, neyin araştırması bu?
Bunu göremiyor musunuz? Eşi ile boşanma aşamasında olabilir, hatta bu aşamada sizinle tanışmış olabilir.
Ancak önce bir boşansaydıda sonra bir ilişkiye başlasaydı, ne sizin ne de kendi hayatını bu kadar kaosa sürüklemeseydi.

Durumların elle tutulur hiç bir yanı yok.
Yerinizde olsam uzak durur, hiç bu adamdan hayır beklemezdim.
Zira hayır gelecek birisi değil!

Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.

boşanmış insan gelecekte olacak gibi konuşmaz.
biz zaten boşandık kızım annesinde kalıyor nafakasını da veriyorum der..
adam yalancı.

Hayır soyadı aynı değil ama fake hesaptan yazmış

Ne desem dondum kaldım.

Iki tane farklı cevap var elinde. Bilemedim ya. Boşanmak üzere olduğu esiyim demek de cesaret ister. Casus indirmek de.

Takip et bakalım. Belki kadin yalan konuşuyor. Adamın doğru söylediğini anlamak cok zor. Hele ki bu devir de cok zor bi insana guvenmek

Hayır soyadı aynı değil ama fake hesaptan yazmış
Hiç şunu düşünmedin mi madem telefonda program var neden numaradan yazmıyor sana da facebook dan bulup yazmış? Kadın sadece seni biliyor numaran falan yok öyle bir program yok adam sana yalan sıralamış

Nihayet anlayan biri çıktı.. bu kadının yalan söyleyebilceğine neden kimse ihtimal vermiyor hep erkekler mi kötü ne kadınlar var. Bende körü körüne inanmıyorum zaten tüm duygularımı görmezden gelmeye çalışarak temkinli yaklaşıyorum.

Hiç şunu düşünmedin mi madem telefonda program var neden numaradan yazmıyor sana da facebook dan bulup yazmış? Kadın sadece seni biliyor numaran falan yok öyle bir program yok adam sana yalan sıralamış
Numaram var çünkü messengerdan yazdığı zaman x seni numaranı aratarak faceden buldu diyordu. Kendi kişisel bilgilerini gizli tutuyor demekki faceden buldu yazdı. Beni bilecek birşeyi yokki bana dört beş tane mesaj atmıştır bu kadın bana yazdığı zaman oda napıyosun nasıl gidiyor falan ilk mesajları yani. Kadın o ilk mesajları görür görmez yazmış bana hemen ortada bişey yokken

Canim hepimiz anlıyoruz. Konu anlamak degil. Konu senin derdini doğru şekilde gun yüzüne çıkarmak . su durumda asla bilemezsin kim yalan söylüyor. Hepimiz bak senin icin yorum yapıyoruz. Biz ister mıyız bi kadının cani yansın. Hayır tabiki.

Sert yorumlar seni uzmesin. Aksine mutlu ol. Cunku erkekler de yalan söyler. Hemde turlu turlu. Ki bunu tecrübe etmiş bu kadar kadının içinde kimse sana kesin olarak adam doğru demez diyemez. Gözlem yapman cok onemli. Emin olman

Valla casus degilde sanki telefonu almış ve kurcalamis gibi geldi. Oyle hissettim ben.

Bütün ihtimalleri düşündüm söylenmesi gereken herşeyi söyledim. Ama içinden çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…