Çocuklu bir erkek?

Bana gece attı mesaj bende sabah cevap verdim işe gittim o da işteydi. Yani yanında olamaz çalışıyordu. Gördüm.

Valla o zaman adamla çatır çatır konuşup boşanma belgesini gormek istediğini söyle. Bu belki ayip olacak ama durup dururken yapmiyosun sonuçta. Evli bi erkekle konuşmak karısını aldattigi kadin olmak bu pozisyon da görünmek istemezsin sonuçta. Zaten eğer doğruysa bi resim çekip göndermek hic de zor olmaz bence.

Ha eğer ki bunu yapmazsa emin ol ki YALAN konuşan kadin degil adam derim ben

peki kadın neden bilgilerini gizli tutuyor? Sonuçta adam ortada belli? Bir soru sorsan kadının adı soyadı zaten ortada olacak veya desen ki boşanma evraklarını görmek istiyorum adresine kadar göreceksin ? Sana hiç mi ilginç gelmiyor bu konu?

Doğru söylüyor da olsa ne bileyim bu durum hoş değil. Hele çocuğu umrunda değilmiş gibi. "Aman annesi götürecek nafakasını vereceğim tamam." Çocuğunu düşünmeyen adam sizi düşündürsün. Kaldı ki ne yalanlar dolaplar gördük bu camiada.

Bana Güven vermedi .
Çocuğunu çok çok az görecek sadece nafaka ihtiyacını karşılayacak ne demek ayrıca baba kavramından çok uzak .
İş ve mekan dolayısıyla çok az görmek zorunda kalacağım dedi. Çocuk için çok uğraştım bitmesin diye kaderimiz bu diyorduk ama olmadı yapamadık daha fazla dedi. Yani asıl sorum bu olmadığı için açıklamadım oraları fazla zaten

Bana inandırıcı gelmedi bence boşanma aşamasında olabilirler ama boşanmamış sanırım
Sadece bu rüzgara kapılma uzak dur sonunda sen üzülürsün diyebilirim
Baba olarak çocuğundan bahsederken zaten uzak şehre gidiyor tarzında konuşup ayak bağı olmayacak demesi bile size ileride vereceği değerin özeti

Ay bilemedim bana güven vermedi 2 yadında çocuğu olan kadın kolay kolay ayrılmayı tercih etmez gibi geliyor

Doğru söylüyorsun o belgeyi istemek aklıma gelmedi. Hiçte ayıp olcağını düşünmüyorum çünkü ona tamamen inanmadığımı biliyor ispatlamak için herşeyi yaparım dedi.

Temkinli davranip gözleme yapmaya ne gerek var ?
Adam yada "şuan hala " EVLI oldugu karısı yalan söylüyor.diyelim ki adam dogru söyledi.neden bu kadar entrikanin içine kendini sürüklüyorsun ?

Ki bana adam pek masum gibi gelmedi zaten..

Valla casus degilde sanki telefonu almış ve kurcalamis gibi geldi. Oyle hissettim ben.
Bende öyle hissediyorum kaldı ki casus program gizli takip amaçlı kurulur hemen gidip itiraf edilmez yani mantığı yok siz biraz duygusal konuşsanız kadına sayfa sayfa kanıt olacak neden bozsun ? Hani konu sahibi kendi kendini ikna çabasında yok iş yerindeydi gördüm yanında değil falan yazmış ama numarayı alır almaz bulacak diye bir kaide yok ki bekler iki gün sonra yazar ne alaka yani gerçekten garip olaylar dönüyor

isticem şimdi evraklarıı

Doğru söylüyorsun o belgeyi istemek aklıma gelmedi. Hiçte ayıp olcağını düşünmüyorum çünkü ona tamamen inanmadığımı biliyor ispatlamak için herşeyi yaparım dedi.

E tamam o zaman. Belgeyi iste ve kurtul bu supheden.

Sonra ister görüşür ister görüşmezsin.
Em azindan bide bu kalmasın aklında.

Ha bu illede evleneceksiniz demek degil. Belkide hoşunuza gitmicek tanidikca ,Belkide birbirinize uygun değilsiniz. Bunu zaman gösterir tabi.

Ama sende şuan açılan bi yara var ki bunu unutman zor olacak. Şüphe cok kotu birseydir.

Umarım hakkında en hayırlısı olur canim.
Eğer en ufak bi suphen olursa hic uzatma.

Sen degerlisin farkına var

Siz bu iş olsun istediğiniz için birşeylere inanmaya çalışıyorsunuz.
Ama adam çocuğunun uzak şehre gideceğini az göreceğini sizi ikna etmek için gayet soğukkanlılıkla söylüyor.Ben bu kısmı çok garip buldum. Adam çok düşkün değil demek ki.
Belki de birşeyleri düzeltecekler ama siz olunca hiç o seçeneği düşünmeyecek adam.
Hem siz bekarsınız bence kendi denginiz biriyle evlenin.boşanmış olsalar bile eşinizin eski eşi ile görüşmesi belki sizi çok rahatsız edecek.çünkü sizin bir yaşanmışlığınız yok.Bu adam sizin ilk eşiniz olacak

Belkide konu sahibi gerçekten birseyler hissediyor adama karsi. Belkide bu yuzden çabalıyor. Bakalım evraklar gelecek mi. Gelmezse zaten dönen dolap belli olacak

1. Büyük konuşmayım ama asla böyle bir olayın içinde olmak istemem.
2. Si çok aşkından ölüyorsanız adama söylemeyin sana bir sürprizim var deyin nüfustan vukuatlı nüfus kayıt örneği alma götürün ama son ana kadar söylemeyin. Ama uğraşmaya değer mi bilemedim

Belkide konu sahibi gerçekten birseyler hissediyor adama karsi. Belkide bu yuzden çabalıyor. Bakalım evraklar gelecek mi. Gelmezse zaten dönen dolap belli olacak
Tabi ki hissedebilir ama çocuklu erkek zordur şurada açılan konuları açsın bir baksın kaç kişi mutlu hangi kadın kendi anne olmadan başka çocuğa annelik yapmak ister hadi o ister de çocuğun huyu suyu ne? Çok zor gerçekten çok zor bile bile ateşe yürümenin anlamı yok yani bu kadar bekar erkek varken ben istemem şahsen neden kocam başka kadına nafaka versin sürekli çocuk için iletişimde olsun neden yani burada bir kadın vardı o kadar iyi niyetli ki çocuklu bir erkekle evli ben okurken afakanlar bastı inan ki kadın hala iyi niyetle çözüm arıyordu ya çocuk olduğu yerde kalıp çocuk olmuyor ki bunun lisesi var universitesi var düğünü var var da var yani

Adam hemen ne zaman aşık olmuşta,yok yazmak istemiş yazamamış,yok sana yakın olanlara yakın durmuşta bilmem ne,telini almak için..bu adam bana hiç güven vermedi,artı karısı hala peşindeymiş de,msjları programla ona gidiyormuşta bilmem ne,blaa blaave çocuğu da varmış,sizden bir cacık olmaz..kendi statü ve medeni durumuna uygun birisini bul.

Hissetmesem uğraşmamki bende evli bir adamla konuşcak insan değilim. Ama aylarca hergün onu görmeyi bekledim o da beni beklemiş yaptığı her hareketi aklımda hepsine bir yorumu var. Karşıma çıktığı anda öğrensem kestirip atardım ama aylarca içimde büyüyen bişey var.
O evrakları atana kadar konuşmayacağımı söylicem zaten bir cevap versin atmazsada konuşmam daha hiç. Atarsa bile çocuk ve boşanma nedeni yüzünden düşünmek istediğimi söylicem.

Kadın uğraşıyor ama bu saaten sonra beni ilgilendirmez dedi en son.
Annesi alıp gidiyor bu çocuğu.
Bana resmi olarak hiç bir bağım kalmadı boşandık dedi.
Tabi kime inancam bilmiyorum bende.
e devlet şifresini bilseniz vukuatlı nüfus kayıt örneğinden görünür ama
hep derler malesef çocuklu ve eski eşi böyle sorunlu adamlardan uzak dur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…