- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
-
Bana gece attı mesaj bende sabah cevap verdim işe gittim o da işteydi. Yani yanında olamaz çalışıyordu. Gördüm.
peki kadın neden bilgilerini gizli tutuyor? Sonuçta adam ortada belli? Bir soru sorsan kadının adı soyadı zaten ortada olacak veya desen ki boşanma evraklarını görmek istiyorum adresine kadar göreceksin ? Sana hiç mi ilginç gelmiyor bu konu?Numaram var çünkü messengerdan yazdığı zaman x seni numaranı aratarak faceden buldu diyordu. Kendi kişisel bilgilerini gizli tutuyor demekki faceden buldu yazdı. Beni bilecek birşeyi yokki bana dört beş tane mesaj atmıştır bu kadın bana yazdığı zaman oda napıyosun nasıl gidiyor falan ilk mesajları yani. Kadın o ilk mesajları görür görmez yazmış bana hemen ortada bişey yokken
İş ve mekan dolayısıyla çok az görmek zorunda kalacağım dedi. Çocuk için çok uğraştım bitmesin diye kaderimiz bu diyorduk ama olmadı yapamadık daha fazla dedi. Yani asıl sorum bu olmadığı için açıklamadım oraları fazla zatenBana Güven vermedi .
Çocuğunu çok çok az görecek sadece nafaka ihtiyacını karşılayacak ne demek ayrıca baba kavramından çok uzak .
Ay bilemedim bana güven vermedi 2 yadında çocuğu olan kadın kolay kolay ayrılmayı tercih etmez gibi geliyorİş ve mekan dolayısıyla çok az görmek zorunda kalacağım dedi. Çocuk için çok uğraştım bitmesin diye kaderimiz bu diyorduk ama olmadı yapamadık daha fazla dedi. Yani asıl sorum bu olmadığı için açıklamadım oraları fazla zaten
Valla o zaman adamla çatır çatır konuşup boşanma belgesini gormek istediğini söyle. Bu belki ayip olacak ama durup dururken yapmiyosun sonuçta. Evli bi erkekle konuşmak karısını aldattigi kadin olmak bu pozisyon da görünmek istemezsin sonuçta. Zaten eğer doğruysa bi resim çekip göndermek hic de zor olmaz bence.
Ha eğer ki bunu yapmazsa emin ol ki YALAN konuşan kadin degil adam derim ben
Bende öyle hissediyorum kaldı ki casus program gizli takip amaçlı kurulur hemen gidip itiraf edilmez yani mantığı yok siz biraz duygusal konuşsanız kadına sayfa sayfa kanıt olacak neden bozsun ? Hani konu sahibi kendi kendini ikna çabasında yok iş yerindeydi gördüm yanında değil falan yazmış ama numarayı alır almaz bulacak diye bir kaide yok ki bekler iki gün sonra yazar ne alaka yani gerçekten garip olaylar dönüyorValla casus degilde sanki telefonu almış ve kurcalamis gibi geldi. Oyle hissettim ben.
Bana inandırıcı gelmedi bence boşanma aşamasında olabilirler ama boşanmamış sanırım
Sadece bu rüzgara kapılma uzak dur sonunda sen üzülürsün diyebilirim
Baba olarak çocuğundan bahsederken zaten uzak şehre gidiyor tarzında konuşup ayak bağı olmayacak demesi bile size ileride vereceği değerin özeti
isticem şimdi evraklarııpeki kadın neden bilgilerini gizli tutuyor? Sonuçta adam ortada belli? Bir soru sorsan kadının adı soyadı zaten ortada olacak veya desen ki boşanma evraklarını görmek istiyorum adresine kadar göreceksin ? Sana hiç mi ilginç gelmiyor bu konu?
Doğru söylüyorsun o belgeyi istemek aklıma gelmedi. Hiçte ayıp olcağını düşünmüyorum çünkü ona tamamen inanmadığımı biliyor ispatlamak için herşeyi yaparım dedi.
Siz bu iş olsun istediğiniz için birşeylere inanmaya çalışıyorsunuz.Doğru söylüyorsun o belgeyi istemek aklıma gelmedi. Hiçte ayıp olcağını düşünmüyorum çünkü ona tamamen inanmadığımı biliyor ispatlamak için herşeyi yaparım dedi.
Bende öyle hissediyorum kaldı ki casus program gizli takip amaçlı kurulur hemen gidip itiraf edilmez yani mantığı yok siz biraz duygusal konuşsanız kadına sayfa sayfa kanıt olacak neden bozsun ? Hani konu sahibi kendi kendini ikna çabasında yok iş yerindeydi gördüm yanında değil falan yazmış ama numarayı alır almaz bulacak diye bir kaide yok ki bekler iki gün sonra yazar ne alaka yani gerçekten garip olaylar dönüyor
Tabi ki hissedebilir ama çocuklu erkek zordur şurada açılan konuları açsın bir baksın kaç kişi mutlu hangi kadın kendi anne olmadan başka çocuğa annelik yapmak ister hadi o ister de çocuğun huyu suyu ne? Çok zor gerçekten çok zor bile bile ateşe yürümenin anlamı yok yani bu kadar bekar erkek varken ben istemem şahsen neden kocam başka kadına nafaka versin sürekli çocuk için iletişimde olsun neden yani burada bir kadın vardı o kadar iyi niyetli ki çocuklu bir erkekle evli ben okurken afakanlar bastı inan ki kadın hala iyi niyetle çözüm arıyordu ya çocuk olduğu yerde kalıp çocuk olmuyor ki bunun lisesi var universitesi var düğünü var var da var yaniBelkide konu sahibi gerçekten birseyler hissediyor adama karsi. Belkide bu yuzden çabalıyor. Bakalım evraklar gelecek mi. Gelmezse zaten dönen dolap belli olacak
Belkide konu sahibi gerçekten birseyler hissediyor adama karsi. Belkide bu yuzden çabalıyor. Bakalım evraklar gelecek mi. Gelmezse zaten dönen dolap belli olacak
e devlet şifresini bilseniz vukuatlı nüfus kayıt örneğinden görünür amaKadın uğraşıyor ama bu saaten sonra beni ilgilendirmez dedi en son.
Annesi alıp gidiyor bu çocuğu.
Bana resmi olarak hiç bir bağım kalmadı boşandık dedi.
Tabi kime inancam bilmiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?