- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
-
Kendi kafanda hemen plan program evlilik,ödeme şekli gibi hesaplar da yapmışsın.Büyük bir hayal kumkumasının içindesin.Çocuğu olması bir yana,daha doğru dürüst tanımıyorsun bile.Anlaşıp anlaşamayacağınız bile muallak.Maddi açıdan durumu çok iyi. Bir problem yok o konuda nafaka vermesinde falan çünkü benimde ailemin durumu iyi değil bende aileme çok yardımcı oluyorum evlenirsemde devam edicek sanırım bu bensiz ne yaparlar bilmiyorum. O çocuğuna öderse bende aileme ödiycem yani bu konuda eşit sayılırz sarsmaz bizi. Manevi açıdan bakınca Benim kafamı karıştıran esas mesele o zaten. benzer durumda olup herkes mi mutsuz onu merak ediyorum. O bayanın nicki ne Bu arada?
Kendi kafanda hemen plan program evlilik,ödeme şekli gibi hesaplar da yapmışsın.Büyük bir hayal kumkumasının içindesin.Çocuğu olması bir yana,daha doğru dürüst tanımıyorsun bile.Anlaşıp anlaşamayacağınız bile muallak.
Diğer konuna baktım.Daha nisanın başında açmışsın konuyu.Biraz önce 3 ay önce boşanmışlar dedin ama diğer konunda aylardır bakışma filan var.Yani evliydi.Bir insan 3 ay önce boşanıpta hemen nasıl bir ilişki içerisine girebilir.Daha 10 günlük meselede eski eş!!! mesaj atması casus programlar filan filan......
Ne gerek var böyle şeylerle uğraşmana.Genç bekar insansın.Hakkında hiç bir şey bilmiyorsun.Bir şey yaşamamışsın.Birşey paylaşmamışsınız aşka ilişkiye dair.Bu ne çabuk kapılıp gitmedir.Sen onun hayatını onun anlattıkları kadarıyla biliyorsun.Seninle konuşmaya başladığında yeni boşandım çocuğum var dedi mi?
Hee şöyle bir bahane arkasına da saklanabilir.Söylesem kabul etmezdin.Bu da saçma.Kendsime bağlayayım nasılsa kabullenir mantığı bu da.
Aklı başında bir erkek,ilk iletişimini gecenin 3 ün de mesaj atarak kurmaz.Saygısızlık bir kere.
Boşu boşuna başını ağrıtma.Boşanmış dahi olsa,eski eşle ilgili bitmeyen problemler var.Öyle özür diledi bitti diye bir şey yok.
Arkadaşım aşk öyle bir duygudur ki ne kadar cefa çeksen de koymaz sana.. Bekar oglanla evlendiğinde de yok kaynana yok görümce vs vs dertleri olmayacak mi? Derdin kimden nasıl geleceğini bilemezsin. Eğer aşk varsa evlenmiş boşanmış diye düşünme peşinden git.. Ama adamin medeni durumunu ıyi öğren.. ! SevgilerrEski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
Doğru mükemmellik yok hiçbirşeyde hep bir yanımız eksik bu dünyada...Arkadaşım aşk öyle bir duygudur ki ne kadar cefa çeksen de koymaz sana.. Bekar oglanla evlendiğinde de yok kaynana yok görümce vs vs dertleri olmayacak mi? Derdin kimden nasıl geleceğini bilemezsin. Eğer aşk varsa evlenmiş boşanmış diye düşünme peşinden git.. Ama adamin medeni durumunu ıyi öğren.. ! Sevgilerr
İnan ki çocuğu olan hiçbir kadın bıçak kemiğe dayanmasa asla boşanmaz
Aynen. Neden boşansin canına tak etmedikçe.Aynen. Üstelik bebek, daha 2 yaşındaymış. Bu kadar küçük çocuklu bir kadın canına geçmedikçe boşanmaz.
Durup dururken kocasının teline program yüklemez.
Adam kazanovanın teki, gecenin 3 ünde uyanık ve mesaj atıyor, niye acaba.
Çok teşekkür ederimsöylemeden geçemiycem, siteyi geçmiş senelerden beri takip eden biri olarak sizin yorumlarınızı çok beğeniyorumolayları çok iyi analiz eden, derinlikli ve olgun bir bakışaçısı..
kadının dediğine göre daha boşanmamışlar ve siz evli bir erkekle flörtleşiyorsunuz...Çok güzelEski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?