Çocuklu bir erkek?

Kendi kafanda hemen plan program evlilik,ödeme şekli gibi hesaplar da yapmışsın.Büyük bir hayal kumkumasının içindesin.Çocuğu olması bir yana,daha doğru dürüst tanımıyorsun bile.Anlaşıp anlaşamayacağınız bile muallak.
Diğer konuna baktım.Daha nisanın başında açmışsın konuyu.Biraz önce 3 ay önce boşanmışlar dedin ama diğer konunda aylardır bakışma filan var.Yani evliydi.Bir insan 3 ay önce boşanıpta hemen nasıl bir ilişki içerisine girebilir.Daha 10 günlük meselede eski eş!!! mesaj atması casus programlar filan filan......
Ne gerek var böyle şeylerle uğraşmana.Genç bekar insansın.Hakkında hiç bir şey bilmiyorsun.Bir şey yaşamamışsın.Birşey paylaşmamışsınız aşka ilişkiye dair.Bu ne çabuk kapılıp gitmedir.Sen onun hayatını onun anlattıkları kadarıyla biliyorsun.Seninle konuşmaya başladığında yeni boşandım çocuğum var dedi mi?
Hee şöyle bir bahane arkasına da saklanabilir.Söylesem kabul etmezdin.Bu da saçma.Kendsime bağlayayım nasılsa kabullenir mantığı bu da.
Aklı başında bir erkek,ilk iletişimini gecenin 3 ün de mesaj atarak kurmaz.Saygısızlık bir kere.
Boşu boşuna başını ağrıtma.Boşanmış dahi olsa,eski eşle ilgili bitmeyen problemler var.Öyle özür diledi bitti diye bir şey yok.

Icinden adama inanmak icin o kadar cabaladigin belliki ama kafanda tam oturmayan puruzler var buda belli...Ben oyle kuru bosandim lafina inanmam yokmu ortak arkadas sor sorustur?yada sana isbatliyacagi belge?kadinla bosansaydi eger cokdan o programi gider kaldirttirdi tabi kadinin dedigi gibi gece yaninda kalip yakalanmadiysa?Kac yasindasin bilmiyorum ama eskiden evlenmis bosanmis bir adamla hatta cocuklu bir adamla olmak niye?bastan zaten iliskiye bilmecelerle basliyorsun,ne bekliyorsunki?bosansa bile belliki kadin sorunlu ortada cocuk var huzurun olmayacak belli niye kendini boyle bir iliskiyi reva goruyorsun!

İnançlı biriyim demişsin ama pek inanılır gibi değil. Daha ortada 2 yaşında küçücük bir bebek var. Sen olmazsa belki bir ailede yaşayabilir. Anne baba ortamında buyur ama umrunda değil belli.

Nedense güven vermedi. Bi de madem eşi aldatmış eşi daha niye casus programı yüklesin ki , kendiyle çelişmiş.
Bence aldatan bu.
Sen bence bu kişiye güvenme.

hiç şaşırmadım. çünkü zaten ilk konuyu okuduğumda bu adamdan iyi elektirik almamıştım. ve altından ne çıkmış. ben boşandığına inanmıyorum. şuan duyguların yoğun olduğu için adamın söylediklerine inanma eğilimindesin. ama şunu unutma, büyük bir çoğunlukla eşiyle boşanma sürecinde olan erkek hemen yeni bir heyecan peşine düşer. bu adamda da böyle bişey seziliyor.seni inandırmak için türlü türlü sözler jestler yapabilir şu aşamada. al işte ben sana aşığım demiş. ne ara aşık oldu? ayda bir kez 5 dk görmeyle ve hakkında hiçbişey bilmeden doğru dürüst iki kelam etmeden sana aşık olmuş vay bee. asla güven vermiyor. çocuğu olduğunu saymıyorum bile. yolunda giden hayatımı nasıl mahvederim diyosan, devam edebilirsin.

söylemeden geçemiycem, siteyi geçmiş senelerden beri takip eden biri olarak sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum olayları çok iyi analiz eden, derinlikli ve olgun bir bakışaçısı..

Arkadaşım aşk öyle bir duygudur ki ne kadar cefa çeksen de koymaz sana.. Bekar oglanla evlendiğinde de yok kaynana yok görümce vs vs dertleri olmayacak mi? Derdin kimden nasıl geleceğini bilemezsin. Eğer aşk varsa evlenmiş boşanmış diye düşünme peşinden git.. Ama adamin medeni durumunu ıyi öğren.. ! Sevgilerr

Doğru mükemmellik yok hiçbirşeyde hep bir yanımız eksik bu dünyada...

İnan ki çocuğu olan hiçbir kadın bıçak kemiğe dayanmasa asla boşanmaz

Aynen. Üstelik bebek, daha 2 yaşındaymış. Bu kadar küçük çocuklu bir kadın canına geçmedikçe boşanmaz.
Durup dururken kocasının teline program yüklemez.
Adam kazanovanın teki, gecenin 3 ünde uyanık ve mesaj atıyor, niye acaba.

Çocuklu bir kadın hele de henüz 2 yaşındaysa bebeği varsa, adam ağır kusurlu olmadığı sürece boşanmaz.
Bir kadın eşinin telefonuna durduk yere casus programı yüklemez, adam belli ki kazanova.
Ayrıca boşanır boşanmaz bir ilişkiye başlamasında saçma.

Uzak dur yasamis tecrübeli biri olarak soyluysöyl arkana bakmadan kaç o kadar cok sorun oluyor ki ilerde esimin senede iki hafta gelen bi bi oglu var o iki hafta esimle papaz gibiyiz ve cocuk nedendir bilmem bana annesini hatırlatıyor çünkü ona benziyor

Aynen. Neden boşansin canına tak etmedikçe.
Çocuğunu neden babasız bıraksın .. demekki canına tak etmiş artık
Konu Sahibi hayal aleminde sanki.

palavra palavra palavra...palavradan kım olmus...soyle dusunun bir adam bosanınca yada bosanıyorsa ne olursa olsun ..cocuk yasında...yanı yakın zamanda esınden cocuk edınecek kadar anlasıyormus...bu ne acele...ınsan bır ruhunu dinlemezmı...acısı olmazmı ..yuvası yıkıyor...cocugu kendinden ayrılacak ne olursa olsun..bunları bırakmıs yenı bir sevdanın peşine dusmus...bukadar vefasız bir adamın sıze ne hayrı olacak.

Ya damada eşine yarattıklarını yaşatsa ne dşünürdün?şu ülkede hiç bir kadın ciddi sorunu yoksa kocasından ayrılmak istemez.Ah almayın mutlu olamazsınız.Adam kaç yıllık karısından el kadar çocuğundan ne kolay vazgeçiyır bunlar size ip ucu aslında.Aman diyeyim adam hiç güven vermiyor.Tuzağa düşmeyin.Yuva yılanın yuvası olmaz derler

kadının dediğine göre daha boşanmamışlar ve siz evli bir erkekle flörtleşiyorsunuz...Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…