Çocuklu bir erkek?

Adam boşandığı belgeyi sunmuş size düzelteyim mesajımı. Ama yine de baştan yorucu başlamış, sonu sizin için hayrolsun diyelim...

Programı kaldırsın ya da fabrika ayarlarına geri döndürsün telefonu ne bekliyor. Bence hala birlikteler. Kadın telefonunu bile karıştırıp numaranı almış. Allah aşkına telefonun da program olduğunu bilen bir adam mesajlaşır mı başkasıyla????

Eşiyle bir bağınin kalmadığını söylüyor. Ama telefonuna hala karısı hakim. Yeni telefon veya yeni hat alması çok mu zor. İlişkisini kesmek isteyen kişi karısının telefonuna erismesini çoktan engellerdi. Erkeklerin sözlerine değil yaptıklarına bakmakta fayda var. Ayrıca çocuğunu az göreceğini neden söylüyor. Bu onun çocuğuna ilgisiz olduğunu gösteriyor. Bunu iyi bişey gibi neden anlatıyor. Tam tersi çocuğum aramizdaki tek bağımiz deseydi. Iphonelarda dediğiniz gibi yaptığı aramalar ve mesajlar geliyormuş ben de duydu. Diğerlerini bilmiyorum.

Buradaki kadınların aklına güveniyorsan aylana bakmadan uzaklaş, bir evliliğin de sebebi olma, yuva yıkan pis bir adama alet olma.
Hala karı koca hayatları devam ediyor ve ortada 2 yaşında bir ağzı süt kokan bebek var!!!! Sen hala neyi düşünüyorsun bacım ya! Yalancının TEK’i!

Kadın uğraşıyor ama bu saaten sonra beni ilgilendirmez dedi en son.
Annesi alıp gidiyor bu çocuğu.
Bana resmi olarak hiç bir bağım kalmadı boşandık dedi.
Tabi kime inancam bilmiyorum bende.
Ayrıca evlilik bitmiş hemen senle mi başlayacak, yahu senin için alıyor mu bu yalanları, pişman olursun

Kendi Canından kanından olan çocuğu çok çok çok az görecek kadar ‘baba’ olan bir adamla gelecek dusunmezdim ben olsam.

Ben simdi burda bir kadının dramını okudum.evet öyle bir program var.sizi de bulmus bu sekilde arastirmis.Adam kadincagizi aldatmis.iyi düşünün.adam güvenilmez birisi.

bu adamdan uzak dur demiştim sana
çok çetrefilli işleri
hangi adam aaa evet ben hala evliyim gel birlikte olalım der ki
tabiki de boşandım der

Valla Kadın haklıysa evli adamdan uzak dur derim. Adam haklıysa eğer eski karısı sorunlu insan boşandığı eşinin telefonuna neden casus program yüklesin bitmiş gitmiş. Siz bu kadınla ömür boyunca görüşmek zorunda kalacaksınız ve bu sebepten bile yine uzak durun derim. Bence sanki kadın haklıymış gibi geldi ama.

Yok size aşıkmış da yok bilmem neymiş de. 9 gün aklî neredeymiş?
Siz de kalkmış soruyorsunuz, çocuklu adamla olur mu diye?

Yani şuan gerçekten tek sorun adamın çocuklu olması mi?

Daha önceki konunu okumustum. Daha taze boşanmış bir kadın ya da erkeğin hooop yeni bir ilişkiye başlaması bana tuhaf geliyor. Arkadaş yuvan dağılmış biraz üzül biraz kafanı topla yani. Hiç birşey olmamış yaşanmamış gibi tamam bu film bitti DVD'den cd 'yi çıkar yeni filmin cd' sini tak der gibi basit değil bence insan ilişkileri. Ayrıca cocuk annesiyle kalacak bir nevi ayak bağı olmayacak bize der gibi nasıl bu kadar rahat konusabilşyor ki bu adam. O eski karısının yerine koy kendini. Ayrıca demek ki aralarında ki ilişki tam olarak bitmemiş ki kadın sana mesaj atma gereği duydu. Belki cocukları iççn bir sans daha verecekler birbilerine sen o ihtimalide kaldırıyorsun ortadan.

Uzun lafın kısası bosanıp artık hayatına düzen kurmuş cocuklu/cocuksuz bir adam olsa karsındaki yine bir şans ver diyeceğim ama ne yazık ki neresinden tutsak elde kalıyo bu ilişki. Çocuktan önce adamın tutarsızlıklarını bir gör. Aşığım içimde ona karşı birşeyler var diyorsun ama zamanla sorunlar üst üste gelip yıprandıkça senelerin heba oldukça ne aşk gözüne gelir ne de sevgi benden söylemesi

Son düzenleme:

okuyunca tebessüm ettim benimkide davaya karım beni aldattı diye eklemiş. Gerçekten haklısınız

no uzak dur! evladim nasilsa uzak olcak demesi bile igrenc birsey!!! adammml uyan uyann o senin cocugun, babaaa sin sen babasaa! ayak bagiymis gibi. parasini ödedim gerisi beni ilgilendirmez dermis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…