- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
-
Eski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
Ayrıca evlilik bitmiş hemen senle mi başlayacak, yahu senin için alıyor mu bu yalanları, pişman olursunKadın uğraşıyor ama bu saaten sonra beni ilgilendirmez dedi en son.
Annesi alıp gidiyor bu çocuğu.
Bana resmi olarak hiç bir bağım kalmadı boşandık dedi.
Tabi kime inancam bilmiyorum bende.
Eski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Şimdi iki sorum var birisi bu bayan bu adamın telefonuna bir program yükletmiş ve onun telefonuna gelen mesajlar bayana gidiyormuş adamın dediğine göre kadın böylelikle öğrenmiş aramış bu adamı o da artık aralarında her şeyin bittiğini ve başkasını sevmesinin normal olduğunu söylemiş. Sorum şu yani dizilerde falan görüyordumda böyle bir program var mı olabilir mi? İkincisi de çocuğunu çok çok az görecek olmasına rağmen çocuklu bir adamla ilişki, evlilik nasıl olur?
Bu kişi hakkında bilgi vermek gerekirse de; eski eşimden önce elim kız eline değmedi hiç kız arkadaşım olmadı mazbut bir yaşamım vardı hep ama başıma böyle bişey geldi keşke olmasaydı keşke daha önce karşılaşsaydık diyor.
Mesaj atmamasının sebebi cesaret edememesiymiş yeni boşanmış biri olarak nasıl karşılayacağını bilmiyordum cevap vermiceksin diyede hep korktum o gün namaza kalktım dua ettim Rabbim hayırlısını ver dedim öylelikle sana mesaj atabildim dedi.
Bana ulaşmak için her yolu denemiş yakınımdaki insanlarla arasını iyi tutmuş numaralarını almış onlardan benim numaramı istemek için ama söyleyememiş onlarada.
Yaptığı herşeyin bir açıklaması var aylarca her denk geldiğimizde ikimizde ne kadar heycanlanıyormuşuz. Ayrıca çok çok utangaç biri. Bir kez gözgöze gelmiştik o gün benim aklıma düştü demiştim onunda aynı şekilde o günden sonra ben aklından çıkmamışım.
Yine uzun uzun yazdım biliyorum ama ona tam olarak inanmadığımıda söyledim kime inancağımı bilmiyorum dedim. çocuğun sorun olabilceğini söyledim yinede duygularım çok ama çok yoğun onunda o şekilde fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum. Herkes hala evli falan diyor ama kendisi aylar önce boşandığını hukuki hiç bir bağının kalmadığını söylüyor.
bekar veya evli yazıyor benim bildiğim ama eski eş diye ibare de var diye biliyorumBelki isteyebilirim o şifreyi. Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde neler yazıyor mesela
bu adamdan uzak dur demiştim sanaEski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
hemen bakayım bende ne yazıyor:)bekar veya evli yazıyor benim bildiğim ama eski eş diye ibare de var diye biliyorum
benım örneğimde eski eş ile ilgili birsey yazmıyor ama şimdiki eşimle ilgili evlenme tarihi yazıyor boşanma kısmı ................ bu şekilde .bekar veya evli yazıyor benim bildiğim ama eski eş diye ibare de var diye biliyorum
yazmıyormuş demek bende yazıyor sandım :)benım örneğimde eski eş ile ilgili birsey yazmıyor ama şimdiki eşimle ilgili evlenme tarihi yazıyor boşanma kısmı ................ bu şekilde .
Valla Kadın haklıysa evli adamdan uzak dur derim. Adam haklıysa eğer eski karısı sorunlu insan boşandığı eşinin telefonuna neden casus program yüklesin bitmiş gitmiş.Eski konumu bilen bilir numaramı isteyip mesaj atmayan bir bey vardı :) burda hep birlikte bekledik fikir yürüttük destek oldunuz Allah razı olsun :) mesaj attı 9 gün sonrasında ama yeni sorunlar çıktı. Kk üyeri hayranım size aklıma gelmeyeni getirdiniz, evet eski konuyu bilenler başlığa belki çok şaşırdı ama maalesef durum böyle. Mesaj attığı gün içinde konuştuk herşey çok güzeldi ama benim içime bir kurt düşmüştü evli olup olmadığını sormam gerekiyordu akşam mesaj attım sana bişey sorcam diye evet buyur dedi. Ben soramadan tak mesaj geldi bir bayandan ayrılmak üzere olan eşiyim beni aldattı sabah evdeydi benimleydi bilmem ne diye. Bu numaramı alıp faceden bulmuş beni. Bende sinirimi yatıştırdım ve sakin bir şekilde aradım bu beyi. Ben sana soramadan böyle bir mesaj geldi bu ne demek dedim ben inançlı birisiyim böyle birşey yok benden intikam almak istiyor benimle uğraşıyor ben sana aşığım zaten bunu saklamayacaktımki sana söyleyecektim dedi. Sabah konuşmaya başladık akşam bu olay oldu. Çocuğunu sordum iki yaşında bir çocuk var. Annesinde kalcakmış ve anneside uzak bir şehire gidicekmiş. Nafakasını vericem ve bu bayanla çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda konuşcaz başka bişey olmayacak dedi.
Sizin yerinizde olsam bu adama pek fazla güvenmem.
Çok içime sindi illa bu adamla devam edeceğim diyorsanız da adama resmen boşanıp tamamen bekar olana kadar beni arama deyin. Şu aşamada daha ayrılmamış etmemişler ortada çocuk da var, ne malum son anda boşanmaktan vazgeçmeyecekleri?
Ayrıca karım benim aldattı falan artık çok bayat yalan geliyor bunlar bana... her boşanma arifesindeki adamın karısı aldatmış oluyor ne hikmetse?!
Düzeltme: beni aldattı diyen karısıymış. Madem boşanmışlar ne diye casus programı kaldırmamış? Bunlar çok alengirli konular, bu işin sonunda ihale sana kalır sen üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?