Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tabiki ama ya da tam tersi keşke boşanmasaydım diye pişmanlık duyanlar da var mıdır acaba bilemiyorumOlmaması için hiç bir sebeb yok.En azından boşandıktan sonra eskı hayatını hatırlamak ıstemeyen yeniden özgüvenını kazanan bir çok kişi tanıyorum![]()
Çok iyiCocuklu olup bosanan ıkı yakın arkadasım var ıkısı de mutlu
Ikısı de calısıyor. İkisinin cocugu da mutlu huzurlu calıskan.
Hele bırı daha once hıc calısma hayatı olmamasına ragmen cok basarili oldu.
Dıgerının zaten meslegı var.
Hıc calısma hayatı olmayan ama suan cok basarili olanın cillop gibi de sevgılısı var.
Dıgerınınde gorustugu var ama o dombılı.
Olsun ikiside mutlu
Nasıl peki annenin pişmanlığı oldu mu hiç siz de evladı olarak pişmanlık yaşadınız mi?Var, annem.
Kimse aynı hayatı yaşamıyor nedenlerine göre değişiyor yani kişileri baz almamak lazım sizin ne istediğiniz önemli, doğal olarak insanlar yürütemeyeceğini anladığı ve mutsuz olduğu zaman boşanır.Öyle tabiki ama ya da tam tersi keşke boşanmasaydım diye pişmanlık duyanlar da var mıdır acaba bilemiyorum
Annem aldatıldı defalarca ve bizim için boşanmak istemedi. Ben bunu bahane olarak gördüm çoğu zaman çünkü ben ve kardeşim o mutsuz evliliğin içinde hiçte mutlu değildik. Aksine sürekli bir gerginlik, sürekli huzursuzluk. Ne zaman kavga edicekler, ay birbirlerine bişey mi yaparlar diye diye psikolojimiz bozuldu. Ben 22 yaşındayım hala bu travmaları yaşıyorum içten içe.Nasıl peki annenin pişmanlığı oldu mu hiç siz de evladı olarak pişmanlık yaşadınız mi?
Benim annem babamda seneler önce ayrıldılar.Annem bu kararından hiç pişman olmadı önceleri bizler hayatın nekadar zor olacağını söylesekte çalısmaya basladı özgüvenini kazandı.İnsan isterse herseyın üstesinden gelıyor.Nasıl peki annenin pişmanlığı oldu mu hiç siz de evladı olarak pişmanlık yaşadınız mi?
Kimse aynı hayatı yaşamıyor nedenlerine göre değişiyor yani kişileri baz almamak lazım sizin ne istediğiniz önemli, doğal olarak insanlar yürütemeyeceğini anladığı ve mu
umarım bundan sonrası güzel olurAnnem aldatıldı defalarca ve bizim için boşanmak istemedi. Ben bunu bahane olarak gördüm çoğu zaman çünkü ben ve kardeşim o mutsuz evliliğin içinde hiçte mutlu değildik. Aksine sürekli bir gerginlik, sürekli huzursuzluk. Ne zaman kavga edicekler, ay birbirlerine bişey mi yaparlar diye diye psikolojimiz bozuldu. Ben 22 yaşındayım hala bu travmaları yaşıyorum içten içe.
Annem ara sıra kardeşlerini, arkadaşlarını görünce keşke benim de mutlu bi yuvam olsaydı diye düşünüyor ama en azından huzurlu. İlk zamanlar zor geçiyor evet ama emin olun zamanla her şey çok daha güzel oluyor.
Ne mutlu cesaret edip başarabilmişsinizBaşlığa cevabım evet var, benim hergün iyiki boşandım diye Allah’a şükür ediyorum 2 tane çocuğum var
bosanma sebebiniz nedir ?Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Bebegim 6aylik di ayrildimMerhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Genelde Eve geç gelmeler işi bahane edip çocuklarla ilgilenmemesi ilgisiz alakasız evi otel gibi kullanıyor alkol de varbosanma sebebiniz nedir ?