Çocuklu sevgili krizi..

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?

Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)

Konu erkek arkadaşımın yaşının bana uygun olup olmaması değil fakat uğraşmışsınız,yazmışsınız sağolun:) Ben sadece çocuklu biriyle evlenmek ne gibi sonuçlar doğurur onu sormak istemiştim

Son düzenleme:
Babasını aramıyor diye, babasının giderlerini karşılamayacak hali yok.

Benim dayım da 2.evliliğini yaptı. İlk eşinden olan çocuğu amerikada okuyor. Yıllık 100bin tl den fazla masrafı var. Babasını da aramaz. Ama adam veriyor çünkü oğlu. Tabiki verecek.

Sen de 19 yaşında maşallah yani 30 yaş üstü adamlarla...

Gençsin güzelsin çocuklu adamla ne işin var
Adam 15 yaş büyük ona mı bakayım
Boyunca çocuğu olmasına mı
Öğrenci halinle senden para yemeye utanmamasına mı
Kızından 5 yaş büyük olmana mı

Çalış tabi de yaşıtların maaşlarıyla gezip tozarken sen bu 5 para etmez herifi beslediğin yetmiyormuş gibi kızını da besleme lütfen

Kızı babasını ziyaret eder etmez senin meselen değil sen kendi derdine yan

Senin anan baban yok mu bu saçmalığa ne diyorlar???! 19luk kızlarının 30+ adamla takılma akılsızlığına ne diyorlar? Para için takılsan bir nebze anlardım da böylesi saf enayilik oluyor!

Yalniz kiz kiz dediginiz sizden birkac yas kucuk bir ergen.
Komsu kizi olsaniz dahi cekisirdiniz kaldi ki babasinin esi olacaksiniz siz daha cooook konu acarsiniz.
V eayrica baba kiz arasina girmeyin.
Sevgilimi kullanmaya calisiyorlaaaar diye okudum satir aralarini.
Kullanacak tabii ki o onun babasi.
Hayret yani

Yavrum sen daha küçüksün , saçını süpürge etmişsin şimdiden sıfat olarak sadece sevgili olan adama !
Ne gerek var bu kadarına ?
Sen çalıscaksın sevgılıne bakıcaksın oda kızına bakıcak. Bakıcak tabıkı ama , senın paranla lüks yasarız falanlar. Öff yapmayın ya. azıcık kendınıze saygını olsun lutfen ya.

Kızı sen anlayabilirsin çünkü neredeyse yaşıtsınız. Bu ilişki çok zorlama. Memur maaşı belli. İlla ki sıkıntılar çıkar. Sen genç yaşında neden bunları yüklenmeyi göze alıyorsun? bunları kötü eleştiri olarak görme. Benim de eşim 9 yaş büyük benden ama kızı, eski evliliği filan yoktu. Bunlar 30 larında tecrübeli insanların bile zorlandığı mevzular. Dertsiz başına dert alıyorsun.

İlişki durumu ve profil foto uyumu harika :)) benim de buna yakın bi ilişkim vardı baya da sürdü boşanmıs ya da cocuklu değldi bekardı yas aralığımız siz kadardı yine de sonu şeye çıktı anladın sen. Yol yakınken dön.

21 yaşındayken 35 yaş bana amca gelirdi. Siz "sevgilim" diyorsunuz. Normal şartlarda birlikte yaşamanız normal ama bu şekilde nedense itici geldi. Para yedirmeniz konusuna hiç deginmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…