- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
- Konu Sahibi sevdiksevdalandik
-
Adam halinden memnun. Çıtırı kafalamış."Sevgilinizin" kızından 5 yaş büyüksünüz. O adam kendine nasıl yedirmiş bunu :/
Yavrum sen daha küçüksün , saçını süpürge etmişsin şimdiden sıfat olarak sadece sevgili olan adama !iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?
Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)
İlişki durumu ve profil foto uyumu harika :)) benim de buna yakın bi ilişkim vardı baya da sürdü boşanmıs ya da cocuklu değldi bekardı yas aralığımız siz kadardı yine de sonu şeye çıktı anladın sen. Yol yakınken dön.iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?
Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?