Çocuklu sevgili krizi..

Eski eş unutamayan taraf. Kızını kullanmaması için kızına söylemiyor,fakat tabii ki ailesi biliyor. Ev kendisinin bende markete gittikçe mutfak için alışveriş yapıyorum, ya da istememesine rağmen fatura ödüyorum

Anlamaya çalışıyorum o yaşlarda benimde annem babam ayrıydı ama ben onun gibi davranmadığım için anneme babama bana garip geliyor ve evlenirsek sorun olur mu daha çok k onu merak ediyorum esasen,teşekkür ederim yorumun için:)

İyi de kız Bayram'da geldiğinde neredesiniz

Ya da kız bilmiyor da konu komşu görmüyor mu

Ters köşe olursunuz karışmam

Bir de bacağı kırık gelmedi demişsiniz gelse evde siz varsınız pişti olursunuz

İyi de kız Bayram'da geldiğinde neredesiniz

Ya da kız bilmiyor da konu komşu görmüyor mu

Ters köşe olursunuz karışmam
Ben okuyorum, özel günlerde be Tatlış aileme gelip gidiyorum,arkadaşlarımla tatile çıkıyorum yani sürekli evde değilim. Büyükşehirdeyiz,apt kimse kimseyi tanımıyor.teşekkür ederim..

Dayınızın durumu vardır veriyordur. 4bin tl maaşla napsın o da mı Amerika'ya göndersin. Son cümleniz hakarete varacak düzeyde, istersem 50 yaşında birini bulurum sorduğum soru bu değil benim. Teşekkür ederim

evlenip ayrılmış iki tarafta çocuklu olduğu halde cok sorunlar yaşanıyor bazen.yaşınız genç hic evlenmemis.karşı taraf evlilik yaşamış ve genç bir kizi var..çok zorlanacağınız sıkıntı yaşayacağınız belli..
ancak bunları göze aldiniz belliki.hakkinizda hayırlısı olsun.umarim yaşadıklarınız hissettikleriniz sadece gençliğin verdiği bir heyecan değildir.çünkü bu ilişkide en cok yıpranan siz olacaksınız..

21 yaşındayken 35 yaş bana amca gelirdi. Siz "sevgilim" diyorsunuz. Normal şartlarda birlikte yaşamanız normal ama bu şekilde nedense itici geldi. Para yedirmeniz konusuna hiç deginmeyecegim
Para harcamasam bu sefer de para yiyici olacaktım değil mi:) Teşekkür ederim

İnşallah,çok teşekkür ederim

Ya ben 19 yasındayken 30 yasında görüştüğüm biri vardı.
Neyse bir gun ona hediye almaya cıktım. Gömlek bakıyorum falan.
Sorumlu çocuk sordu erkek arkadsınız kac yasında dedi ? Ben otuz yasında dıyemedım, garıpsedım utandım. Çünkü yaşım cok küçüktü ve 30 yasında sevgılı. Belkı ben 25 o 35 olsa bu kadar garıpsenmıcektı yada garıpsemıcektım.
Ertesı gun ayrıldım zaten.

Yo, hayır. İkisi de normal değil tabii ki.
Koskoca adamın öğrenciden geçinmesi hiç normal değil ama.
Ben kalkıp büyük meblağlarda para harcamadım zaten sadece onda olmadığında ben cebimden koydum bende yokkende o yaptı aynısını.. Bence olması gereken bu diye düşünüyorum ama tabi göreceli.. teşekkür ederim yorumunuz için

Bende ilan edemiyorum herkese, buradaki yorumlar gibi tepki almaktan çekindiğim için malesef.. fakat yaş problem olmadı hiç aramızda,elini tutmaktan da utanmadım. O yüzden sizin baktığınız açıdan ne yazık ki bakamıyorum..

Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu adamdan ayrılmaktır.
Bu kadar yükü kendinize yüklemeyin.
Sizin denginiz değil, pişmanlıktan başınızı taşlara vurursunuz.
Maddi manevi çok yıpranırsınız.
Bedavadan gencecik kızla evlilik hayatı yaşıyor adam ona göre hava hoş...
Durumu idrak edemeyişiniz yazdıklarınızdan belli. Onlar baba kız ve hayat boyu kızı herkesten önde olacak, maddi manevi önceliği her zaman o olacak siz ya da hayatına giren başka bir kadın 2. planda olacak. Kendi çocuğunuz olunca anlarsınız bunu...

Ahlaksızlık? Ben buraya kocamı aldattım,hamileyim kimden bilmem ne yazdım da göremiyormuyum acaba? Yorum yapmak zorunda değilsiniz edepli olun lütfen

Arkadaşım eşi ile beraber tüm birikimlerini eşinin ilk evliliğinden olan oğluna harcıyorlar.. kolej özel uni araba yurt dışı eğitimi ve ileride evlilik vs.. ortak çocukları olsa da böyle olacaktı.. öyle düşünün evliliginizin ilk gününden yetişkin bir çocuğunuz varmış gibi.. babasını aramasa sormasa da birsey değişmez.. var ve babası birsey esirgemeyecek.. dogru ya da yanlis demiyorum boyle oluyor cogu zaman.. Bu hayat size uygunsa devam edersiniz.. sürekli bu konuda tartisacaksaniz size yazık olur..

Ben sadece bu kız mı böyle diye düşünmüştüm hep ama değilmiş demek ki,tabii ki kararlarımı ileride olursa birikimlerimi buna göre yapacağım.. Teşekkür ederim

Kızdan önceki sorun 14 yaş fark ne ya? Kızıyla yaşıt sayılıyorsun zaten
Dahada fazla bence yazmaya cekinmis olabilir 35 yasinda adamin 16 yasinda kizi olmasi icin 1 yilda hamilelik kat 18 yasinda evlenip 19 da baba olmasi lazim kadinda olagan bir yasta erkekte zor rastlaniyor dogu degilse

konu sagibi evet ne yasin ne basin ne adam ne cocuk yurumez yazik etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…