Çocuklu sevgili krizi..

Ahlaksızlık? Ben buraya kocamı aldattım,hamileyim kimden bilmem ne yazdım da göremiyormuyum acaba? Yorum yapmak zorunda değilsiniz edepli olun lütfen

Ahlaksız değil akılsız yazdım
Keşke ahlaksız olsaydın , akılsız olmaktan iyidir

Bak evladım sen sömürülüyorsun
Bu adam madem seninle ciddi neden kızıyla tanıştırmadı? Ayağı kırıkken belki kızına bilerek gelme dedi birbirinizi görmeyin diye?

Adam çok ahlaksız. Tabi ki kızıyla seni tanıştırmaz , 5 yaş büyük bir kızla yaşadığını kızına söylemeye utanır. En azından o kadar utanması var.

20lik halinle kendinden 5 yaş küçük üstelik tanımadığın bir kıza üvey analık yapmaya başlamışsın. Sen kızıyla uğraşırken adamın seni sömürdüğünü ıskalayıvermişsin. Cin olmadan adam çarpmaya kalkışırsan adamın eski karısı kızı dersen başına gelecek budur. Kızı da takdir ettim, o rezil adamdan da üvey annecikten de uzak duruyor iyi yapıyor. Senin paracıklarını üniversitede gezerken çatır çatır yer umarım.

Son düzenleme:
Yorumun için teşekkür ederim, yaşı doğru

Öncelikle kızın babası ile maddi manevi ilişkisine karışmayın. Buna laf söyleme hakkınız yok, ne olursa olsun, baba kzı arasında meseleler bunlar. Bu çocuk babasız büyümüş, kim bilir ne yaşadı, ne yaşıyor... Babasını arayıp sormak, görmek istemek zorunda değil. Her şey sizin sandığınız gibi değil. İleride daha büyük sorunlar ve masraflar çıkar mı demişsiniz. Evet çıkar. Ergen çocuğu olan bir adamla birliktesiniz, her şeye hazırlıklı olun. Sevilmeyip kabul görmemek de dahil buna. Bu adamın sizden ayrı bir ailesi var, kızı var yani. Tüm endişesi, zamanı, derdi siz olmayacaksınız, bunları kabul edin.

Masraf meselesine gelince. Siz yetişkin bir kadın olarak sevgilinizle ayrı eve çıkıyorsanız tabii ki masrafın bir ucundan da tutacaksınız, bakılması gereken hastaysa bakacaksınız. Ev süsü değilsiniz tabii ki, karı koca gibi yaşıyorsanız sorumluluklarınız var. Marifet değil anlattıklarınız, olması gereken.

Sorduklarınıza cevap verdiğime göre diğer meselede de konuşmak istiyorum. Neresinden tutsak elimizde kalan bir ilişki içerisindesiniz. Öğrenci halinizle çocuklu adamla ayrı ev iyi cesaret. Ailenizin haberi var mı hayatınızdan? Bir de bana öyle geldi ki adamın çocuklu olmasını içten içe kabullenmemişsiniz. Bu kişiyle devam edecekseniz bu adamın önceliğinin kızı olduğunu, bu kızın ömür boyu babasından maddi manevi beklentileri olacağını, eski eşiyle de ortada evlat gibi önemli bir bağı olacağını ve dolayısıyla hiç bir zaman tam olarak hayatından çıkaramayacağını, iletişimini koparamayacağını kabul edin bir an önce. Bu çocuğun mezuniyeti olacak, evliliği olacak, hastalığı olacak, olacak da olacak. İkinci planda, geride durmanız gereken zamanlar olacak, bunlara kendinizi alıştırsanız iyi edersiniz.

Ben sadece bu kız mı böyle diye düşünmüştüm hep ama değilmiş demek ki,tabii ki kararlarımı ileride olursa birikimlerimi buna göre yapacağım.. Teşekkür ederim
Tatlım boşanmış ailelerin çocuklarının masrafları genelde düzenli aile yaşantısı olanlardan daha fazla olur. Kendileride talepkar olurlar anne babada kendi vicdanını rahatlatmak için her istediğini karşılamaya çalışırlar. Hepsi böyle değildir muhakkak ama çevremde gördüklerim böyle. Sen evlenmeden bunları düşünmeye başlamışsın neyseki . Evlilik için acele etmeyip zaman verirsen kendine biraz daha uyanacaksın mutlaka. Yaş farkının önemi yok ama aranızda hayat tecrübesi farkı büyük .

Baban yasinda adami napican? Kusura bakma da sirf saflik yani bu senin yaptigin. Ustelik para pul da yokken.
Ayrica adamla kizi arasindaki iliski onlari ilgilendirir, sana ne ister bakar babasina gelir gider,istemezse gelmez gitmez. Neler yasadiklarini bilemezsiniz gecmiste. Kiz belki de anasina yapilanlari hazmedemiyordur. Olmayacak sey degil neticede. Ve evet,sen bu adamin hayatinda olsan da olmasan da o kiz o adama masrafi her daim cikaracak haberin ola.

Yorumun için teşekkür ederim, yaşı doğru
Yasi gec yani adamin yasini gec kizla cok az yas farkin var sen hep ona rakip olacaksin kendini senle rakip gorecek
Birde karsi taraf kullanir demissin belliki cirkeflik var biraz cok cekersin ve evladindan 5yas buyuk biriyle iliski yasamayi midesi kaldiran bir adamin karakterinede cok guvenme dilerim cani sikilan bir fake sindir cok uzuluyorum soyle hayatini bile isteye batiran genc okullu gelecegi acik kisilerin bu tarz konularina

Bende anne-baba ayrı büyüdüm ama hep aradım sordum o yüzden garipsiyorum sadece. Acelem Yok minimum 2 sene gibi bi zaman var önümüzde bu sürede de iyice ölçüp tartmaya çalışıyorum,teşekkür ederim

Çocuklu biriyle evlenmek büyük sıkıntı yaratır bence. Normalde yaş farkına hadi takılmayalım diyeyim, 21'e 35 çok olsa bile... Hadi mutlusun, seviyorsun falan filan da çocuk? O sorun işte. Eğer evleneceksen her şeyi ile kabul etmen gerekir değil mi? Senden tek ricam lütfen ne olursa olsun bir baba ile kızın arasına asla girme. Olumlu ya da olumsuz, sakın girme. Baba da izin vermemeli tabi araya birinin girmesine. Yani kızı para için mi arıyor, seviyor mu sevmez mi bugün kavga eder yarın barışırlar baba ve kız onlar. Çok benzemese bile biraz andıran bir durum benim başıma geldi. Babamın öyle bize para pul nafaka vs verecek durumu zaten yoktu, ben de üniversitede okuyordum o zamanlar. Dünyaya getirdiğin çocuğa karşı sorumlulukların vardır ve maddiyat da bunlardan biridir. Anne de baba da yapması gerekenleri yapmalı, yapmak zorunda. Para da harcaması lazım, manevi şeyler de katması lazım. Bakamayacaksan dünyaya neden getirdin? Ben bu zihniyetteyim. Özellikle okuyan bir çocuğa anne ve baba yapması gerekeni yapacak, nokta. Az yapar çok yapar, bu detaydır. Neyse dağıtmayayım konuyu, babam evlendi. Evlenir evlenmez kadın, babam-ben ve kız kardeşim arasındaki ilişkiye karışmaya çalıştı. Babamın bana yolladığı parada gözü kaldı (ayda 100-50 TL falandı), kardeşime verdiği harçlıkta gözü kaldı, bizim görüşme sıklıklarımıza, nerede görüştüğümüze buluştuğumuza varana kadar karışmak istedi. Kendini sürekli araya katarak saçma sapan bir biçimde ortalığı karıştırmaya çalıştı. O da aynı senin gibi yok seni aramıyor, sana gelmiyor falan filan derdi. Bu gelme-gitme arama sorma durumları kimseyi alakadar etmez önce bunu kabullenmelisin. Koskoca adam, çocuğuyla kuracağı ilişkiyi sana soracak değil, değil mi? Çocuk aramadı gelmedi diye adam evlatlıktan mı reddetsin? Para vermeyi mi kessin? Para pul işleri bir şekilde ayarlanır. 21 yaşında gencecik bir kadınsın, 35 yaşında çocuklu bir adamla evleneceksen birşeyleri kabul ederek evlenmelisin sonra evliliğinde çok sorun çıkar. Ayıp etmeye de gerek yok öyle kızı aramıyor gelmiyor gitmiyor konularına girerek. O onların arasındaki konu.

Benim babamın akıbetini de anlatayım tam olsun, babam boşandı o kadından. Anlaşamadıkları çok fazla konu vardı ama onu en çok üzen şeyin, kadının babamızla aramıza girmek istemesi olmuştu. Yani dengeleri kuramayınca kimse evladından vazgeçmiyor.

Bu ilişki senin için daima sorunlu olacak.Hele ki olur da evlilik durumuna gelirseniz gelecekte hem kızı hem yaş farkı hem de adamın karakteri sebebiyle sıkıntılı günler bekliyor seni.Valla adam bulmuş 21 yasında ki her türlü fedakarlığı yapan kızı keyfine bakıyor.Bildiğin sömürülüyorsun.

Evlendiğinizde de elbette kızı öncelikli olacak her zaman, yeri gelecek sizin istekleriniz ertelenip onun istekleri yapılacak.
Evlendikten sonra da adam kızına laf dedirtmez. Kızı da babasının evlenmesinden dolayı kıskançlık yapar, sizi bezdirir eziyet eder ama siz yüzünüzü ekşitemezsiniz bile, bir laf bile söyleseniz olay olur.
Bu arada benim babam da 2. evliliğini yaptı, hatta ondan önce de ilişkileri oldu. Ama "karı milleti sakal gibi kesersin kesersin yine çıkar bana kızlarım lazım" der.

Ben kendi evimden babamın 3 aylık karısı tarafından kovuldum 12 yaşında falandım.. Ben,sevgilim kızından yakındığı zaman yorum yapmıyorum doldurmaya çalışmıyorum haddim değil. Benim anlatmaya çalıştığım şey,kız anlayışsız(babası söylüyor) ileride evlenirsek karşı çıkacak bariz bu durumda kasıtlı bir şeyler yapar mı onu sormak istemiştim. Yoksa veriyorsa kendi parasından veriyor sadece evlenip geçineceğimiz zaman maddiyatımız nasıl etkilenir bunları merak ettim sadece

Yazılan bazı yorumlara hemen tepki veriyorsun ve eleştirilere açık değilsin.
Ama şunu bil canım burada kimse sana inat yorum yazmıyor herkesin yaşadığı gördüğü var ve sen yanlısı doğruyu gormene rağmen umursamiyorsun.
Çünkü?
Gözün kör olmuş ve yaşının verdiği heyecanla kendini kaptirmissin.
Kendine yazık etme .
Sana gördüğüm şeyi söyleyim.
Bu amca seni kullanıyor bildiğin. Çıtır kizsin tazecik. Ne öyle sen calisinca lüks yaşarız falan. Gününü gün ediyor adam ve seni kullaniyor.
Kusura bakma ama bunları düşünüyorum.
Bu yaşta geri dönüşü olmayan hatalar yapıp bu günleri mumla arayabilirsin. Ayril bence.
Ailen bilse eminim kahrolurdu yaa.
Ne kadar mantıklı ...okuyorsun elinde mesleğin yok ve 35 yaşında evlenmiş ayrılmış üstelik senden 1 adım önde kızı olan biriyle ilişki yaşayıp bunu aşk olarak tanimliyorsun.
Bence yanlış bır yol kardes

Anladım. Yapabilir yani boşanmış ailelerin çocukları anne ve babalarına karşı gerçekten öfkeliyse aklına hayaline gelmeyecek kadar çok sorun yaşarsınız demedi deme. Yani senin ilişkin, sen bilirsin ama seni sorunlu, zor günler bekliyor. Adamı seviyorum, yılmadan mücadele ederim dersen dünya evinde mutluluklar. Buradaki hanımların tahmin ve öngörüleri genelde doğru çıkar.

Konuyu görünce yazmadan edemedim, ben de 16 yaşındayım anne ve babam ayrı. Babamla çok görüşmüyoruz öyle acayip bir baba kız ilişkimiz de yok bilmediğimi sandığı bir sevgilisi bile var. Babam masraflarımı bir şekilde ödemeye çalışıyor, ödemeli de. Ben de onu her zaman aramam ve sormam ama o benim babam nafaka dışında da bana özel harcamalar yapmalı. Bu arada ben de bakıldığı zaman sadece para istemek için arıyormuş gibi duruyorum. Bu sevgiliniz ve kızının arasındaki ilişkiye bağlı.

Kiz baya buyukmus surda kac sene var okulu biter kendi hayatini kurar, hic sorun etmeyin, bikac yillik fedakarliktan kacmak icin bir ömür mutlulugu kacirmayin, sevgiliniz her genc kizin hayalindeki ideal eş adayi, olumsuz yorum yapanlar kiskaniyor bence

Eleştiriye açıklık değil olay,lütfen konuyu tekrar okuyun. Ben ilişkimde mutlu olur mu,yaşımız uygun mu diye sormadım. O yüzden de verdiğim tepkinin uygun olduğunu düşünüyorum kırıcı olanlar var çünkü aralarda dikkat ettiyseniz.. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…