Çocuklu ve duzenli

Bence bebeğin e dağıtmadan oynamayı öğret çünki her yerde dağıtmak ister kokuya gelince ben bim de oda parfüm u var ondan kullanıyorum kavun kokusu harika düzene gelince akşam yatmadan topla sabah supur sil ben öyle yapıyorum çünki evim mis birde bos fiş fiş ayarladim içine verne l koydum biraz da su kapının girişini sıkıp onu siliyorum gelen hep mis gibi kokuyor diyo

çocuksuz ve düzensizlerdenim
ani misafir kabul edebilenlere gıpta ile bakıyorum.
bana bir keresinde öyle ani gelmişti bi arkadaş
yakınızda değilizde
ramazan ayı. salmışım işleri. ous o akşam iftarda yok. ev bilmem kaç çocuk tepinmiş gibi darmandağın. bende uyuyorum. oruçluyum çünkü nasıl iş yapayım
zili çalmaya başladı arkadaş, uyandım ama uyanmamış duymamış gibi yapmaya çalışıyorum
kaç defa çaldı zili
baktıki açmıyorum kapıyı yumruklamaya başladı bir felaket oldu sandım çok korktum ama eve girmesi daha büyük felaket olacağı için yine açmadım
üst kata çıktı, ev sahibimize soruyor alt komşunuz niye kapıyı açmıyor dedi
komşuda ya ramazan ayı nereye gidecek evdedir çal sen diyor
bu geldi ismimi sesli sesli söyleye söyle zili çalıyor, tekmeliyor kapıyı
tabi ben bu arada evi alel acele baya bi toparladım, mutfağın tezgahını sildim, oturma odamı gözden geçirdim, holü ıslak mendille üstten sildim falan
dışardan hala aç kapıyıı aaçç diyor
belki yarım saat kapıyı açmam için bekledi
neyse açtım kapıyı, iftara geldim sana, niye açmıyorsun kapıyı diyor
heyyarappimm
hemen mutfağa girdi, ohooo sen hiçbirşey yapmamışsın hadi başlayalım dedi
ezan okundu, yemekleri hazırladık falan
hadi dedim oturalım
e ous gelmiycekmi diyor, yoo dedim akşama yok işi varmış
e dedi ben kocan gelcek sandım dedi
yok yanlış sanmışsın, kapıma dayanmadan sorsan derdim ben sana dedim, boşuna gelmezdin dedim.
odaya geçtik çay falan demledik
benim arkimin düğünü var, bak sana kumaş getirdim pırıltılı bir kumaş, bana şöyle sırtı açık seksi bir bluz diksene dedi
olur dedim
aldım kumaşı, mendil kadar kumaş zaten
dikicem ben bunu tamam dedim
birkaç defa aradı diktinmi gelip alayım dedi
yok dedim henüz başlayamadım
sonra kumaşı kaybettim zatten, o da bir daha aramadı. bu da böyle bir anımdır

" -Calisiyorum- lafini duymaktan gina geldi" diyenlerden gina geldi!

2 ay masa basi calismis, dayanamamis ayrilmis, sonra diyor ki "ben de calistim yııaah , iş hayati cok kolay"

Gercek hayat oyle degil sevgili kardesim. Calisma sartlari cok zor. Hayat acimasiz.

Sana camasir suyu + tuz ruhu kokulu evde iyi zehirlenmeler. Disarida hayat guzel.

Simdi genel mesajlara bir cevap vermek istiyorum. Öncelikle en çalışmıyorum sadece bir öğrenciye ozel ders veriyorum. Cunku kızımı kendim yetiştirmek istiyorum maddi durumumuz da gayet iyi oldugundan şimdilik çalısmayı düşünmüyorum. Eminim aranızda ki annelerin cogu da geçim dersi olmasa yavrularını bırakıp çalışmazlar. Gelelim ikimci konuya ben evim mis gibi koksun derken illa kimyasallara yükleneyim demek istememiştik ki zaten ben lavanta kokusuna bayılırım ve burda bi arkadas bana lavantayla nasıl guzel kolu yapacağımı öğretti cok sukur. Üçüncü ve son olarak ben zaten kızımın oyuncak dağıtmasına karışmam ki kendi de cogunlukla oyuncak yerine koltuk yastıkları,mutfak esyalariyla oynar. O istediği gibi oynasın ona itirazım yok ama evin isildamasiyla uc bes oyuncağın döküntü olması zaten benim icin farklı seyler

Katılıyorum arkqdasim sanq bebisimin bikac oyuncagi sadece dağınık gösterir o da zaten bes dklik is..yeterki çocuklarımız iyi olsunlar..onemli olan beninde senin gibi taktiğim evimin ışıl ışıl olmayisi..biri aniden geldiginde hersey heryer parildasin hani bu evde duzen tertip var diue bagirsin evim istiyrm..ki brn dqha hamikeyim Bebisim karnimda :) lqvanta fikride cok hosuma gitti benim. .ama suda var kiyafetlerimizi yikadigimizda kimyasal bulasik yikadigimiz da..herseyde var..ben kullqnirim yqni cocugu cok sakinmqmak gerek herkea bizm gibi düşünmez cunku herkes kullanıyor. .hii cocugumun odasina tabi özellikle onem gösteririm ama sonucta herseyde var o kimyasallar

Bimin kavun kokusunu giriste vestiyere koyuyorum. Eve girerken kokusu hemen hissediliyor. Odalara koyamam. Cok zararli.

Ah ah kelin merhem olsa diye girmek istemezdim konuya ama malesef..
kızım 17 aylık. Tam bi cadı. Onunla is yapmak nerdeyse imkansız. Ben toplayıp katlarım arkamdan gelir hepsini dagitir.
aksama kadar darmadağın evde delirecek gibi oluyorum. Ve malesef işin ucu kaçtımi kaciyor en kötüsü de bu.. kokular için önerilerinizi bende deneyeceğim tesekkürler faydali bir konu olmuş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…