- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Yok çok kolay temizleniyor. Suya tutmak yeterli.peki onu sonra nasıl yıkıyorsun yani moptan kıllar tüyler kolayca çıkıyor mu ben pek sevmiyorum bu tüy işini de zorlanarak yapıyorum ama evde de eksik olmuyo her yer saç ve vücut tüyü
Benim bahsettiklerim düz olanlar, yere yapışıyor silerken. Bunların normal paspastan farkı yok ki. Kılı tüyü toplamıyor yine.İste onu diyorum ya..moplarin pedallilari çıktı.dur link vereyim.
Sizin bahsettiginiz bezi biliyorum annem kullaniyor fakat elinizle yikayip sıkıyorsunuz kol kaslarini zorluyormuş ben kullanamadim zor geldi evet guzel temizliyor ama zor geldi banaBenim bahsettiklerim düz olanlar, yere yapışıyor silerken. Bunların normal paspastan farkı yok ki. Kılı tüyü toplamıyor yine.
Kol kaslarıma bişey olmuyor da ilk başta oturup kalkmaktan (paspası takarken) bacak kaslarım hayli zorlandı. Çok sıkmıyorum ben. Zaten normal viledalar gibi sulu sulu silmiyor sıkmasan da.Sizin bahsettiginiz bezi biliyorum annem kullaniyor fakat elinizle yikayip sıkıyorsunuz kol kaslarini zorluyormuş ben kullanamadim zor geldi evet guzel temizliyor ama zor geldi bana
Bana zor geliyor işte yoksa guzel dipli bucakli temizliyor ama biz uyusamadik :-DKol kaslarıma bişey olmuyor da ilk başta oturup kalkmaktan (paspası takarken) bacak kaslarım hayli zorlandı. Çok sıkmıyorum ben. Zaten normal viledalar gibi sulu sulu silmiyor sıkmasan da.
Benim bahsettiklerim düz olanlar, yere yapışıyor silerken. Bunların normal paspastan farkı yok ki. Kılı tüyü toplamıyor yine.
Yanlış link vermisim. Dogrusu su olacaktı.
Bak bunu görmemiştim. Güzelmiş bu, hem de kolay.Yanlış link vermisim. Dogrusu su olacaktı.
Evet bende onu en fazla 1,5 hafta sürdürebildim sonra gebermiş bir vaziyette oldugumu ve vucuduma eziyet etmemem gerektiğini düşünüp bırakıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyorum :)Annemin öğüdü: Aldığın şeyi onunla işin bittiği an yerine bırakırsan evin dağılmaz :) Bunu ben yapabiliyor muyum/yapıyor muyum? Hayır
lavanta nerelerde bulabilirim ??Bu arada kendi bildiklerimden bir tane. Oda spreyleriyle kokulu cubuklarla kimyasallarla ugrasmayin. Bir kaba kaynamis su koyun icine de bir avuc lavanta atin. But7n ev mis gibi kokuyor. Kokusu azaldikca suyunu degistirebilirsiniz bir kac kullanima. Boyle yapinca evdeki mikroplari da kiriyormus. Saracoglu demisti. Gerci benim sadece hastayken aklima geliyor yapmak ama neyse
Annem senelerdir nasıl yapıyor ben de hayretler içerisinde onu izliyorum, onun gibi olmama imkan yokmuş gibi geliyorEvet bende onu en fazla 1,5 hafta sürdürebildim sonra gebermiş bir vaziyette oldugumu ve vucuduma eziyet etmemem gerektiğini düşünüp bırakıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyorum :)
Evet eski kadınlarda gizli güçler var sanki bende anneme çok özenmişimdir o konuda ama malesef bilmem kaç fırın ekmek yememiz gerekiyor onlar gibi olmak için :) Çalışmıyor olsam belki daha kolay olur ama eşimden bile sonra geliyorum eve neticede yapacak birşey yokAnnem senelerdir nasıl yapıyor ben de hayretler içerisinde onu izliyorum, onun gibi olmama imkan yokmuş gibi geliyorEski toprak dedikleri böyle bir şey belki de
Vallahi ben annemi bildim bileli çalışıyor her şeye de yetişiyor. Gizli güçleri var bence de kesin :)Evet eski kadınlarda gizli güçler var sanki bende anneme çok özenmişimdir o konuda ama malesef bilmem kaç fırın ekmek yememiz gerekiyor onlar gibi olmak için :) Çalışmıyor olsam belki daha kolay olur ama eşimden bile sonra geliyorum eve neticede yapacak birşey yok
AktarlardaLavanta
lavanta nerelerde bulabilirim ??
Bu şahaneymiş bende sırf elimle sıkmayı sevmedim diye kullanamıyordum fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı ?Yanlış link vermisim. Dogrusu su olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?