En yakın dostum dediğim yeri gösterseniz? Yoksa ben mi bulamadım? Her 10 yıllık arkadaşa en yakın dost mu diyorsunuz siz? Neymiş benim niyetim çok merak ettim? Ben buraya gelip kızın değiştiğini, duyduklarımdan dolayı sinirlerimin bozulduğunu belli etmek için bir konu açtım. V yukarda niyetimin belli olduğunu söylediğiniz mesajda nasıl buldunuz niyetimi? Kadın kesin şüphelenmiştir diyen arkadaşa söyledim ben onu. Ana fikrini de şöyle açıklayayım 'bu kadar harcama yapmış adam fakat kadın hala şüphelenmemiş, akşam söylemek istiyorum' çok meraklısınız adam gibi okumadığınız konulara karşı çıkmaya. Kimseyi kandırdığımız yok. He öyle olduğunu düşünmüyosan kanma o zaman devam et. Yine de yorum için tşk.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
madem dostun değil neden yana yakıla dertleniyorsun burda ben bunu anlayamıyorum
arkadaşım arkadaşım diyorsun yok çok üzülüyorum diyorsun
ama arkadaşının kuyusunu kazıyorsun
adamın karısını bulmaya çalışıyorsun ona anlatıp hayatımdan çıkaracam diyorsun
eğer sen kız arkadaşına üzülseydin
onunla konuşurdun karısını bulmaya çalışmazdın
arkadaşına güzel bir dille anlatırdın yaptığı yanlışı onu bu hatasından döndürmeye çalışırdın
sen bunu bırakmışta kadının peşine düşmüşsün bumu arkadaşlık,haa madem arkadaşın değil sanane ozaman
ve senin dertlendiğin yer hep şu bak yorumlarının hepsini okudum
hiçbirinnde zavallı arkadaşım cahil arkadaşım demiyorsun dediğin şeyler
kızın altına araba çekmiş,çok pahalıymış,ona her imkanı sunmuş,adam parasını ona yediriyor,herzaman güzelliğini kullandı zaten
ne bu Allah aşkına senin derdin başka,annesi rahat gezsin diye boşandı,onları alışverişe götürüyor
sen arkadaşına yardım etmek istemiyorsun,onu rezil etmeye çalışıyorsun bunun içinde yanıp tutuşuyorsun
evet arkadaşın doğru yolda değil,çok yanlış bir hata yapmış bu gencecik yaşında
bırak karısını aramayıda arkadaşını ara madem okadar samimisin
değilsen seni zaten ilgilendirmez,görüşmezsin olur biter.