Çocukluk fotoğrafına yeniden bakınca görülenler

Fotolarıma bakınca hiç değişmediğimi görüyorum, özellikle bakışlarım hep aynı kalmiş.
Ne sans ki oglumun gözleri, bakışları ayni ben.

Umarim benden daha iyi bir hayat sürer demekten.baska bir sey gelmiyor elden

Evet kimseye itiraf edemediğim gerçeklerin çok az bir kısmı idi bunlar.
Bana iyi gelmedi nedense. Çünkü annemle görüşüyorum.. Ona çok kızsam da sırtımı dönemiyorum çünkü o bile unuttuğumu sanıyor bunları eminim..

Yaa
Çok merak ediyorum benzetmek nasıl bir his?
Yanyana konunca herkes benzetir mi?
Benim çocuğum işte kime benzeyecek zaten ye sıradan mı yoksa, sana benzemesi onu sana daha da yakınlaştırıyor mu?

Çok güzel günleri olsun :)

Çok üzgünüm, konuyu sen iradenle okudun ve kapattın
Ben de cevap yazıp geri dönüp bakmana sebep oldum.
Konuşmaya hazır hissettiğinde bana özelden yazabilirsin.

Tatlı bahar sabahı gibi olsun sonraki her anın :)
Her ses sana umut versin :)

Çocukluk fotoğraflarıma bakamıyorum. Bakınca çok duygulanıp ağlıyorum bilmem neden...

Rica ederim olur mu öyle şey benim anlatasım varmış. :)
Sen de her zaman yazabilirsin. Teşekkür ederim, senin için de öyle olsun. Güzel yaşayalım,hakediyoruz. :)

Fotograflara bakinca anilari hatırlıyorum ama hafizam cok kotu detayli hatirlayamam hic. Keske daha fazla fotografim olsaydi. Ya da fil hafizam olsaydi :)) Babam da fotograf meraklisiydi ama gec almis makinayi galiba ya da zamanla kayboldu fotograflar. Fotograflara bakarken keske cocuk kalsaydin der babam bilmem ki neden irdelemedim hic, neyse baska bir zaman sorayim

Ablam ilk çocuk olduğundan her anının resmini çekmişler. Benimse beş on fotograf dışında bir fotoğrafım yok.
Zaten fotoğraflara bakmadan sayısı bile anlatıyordu herşeyi.
Ben küçükken kimseye benzemiyordum. Ailem esmer ben sarışındım hatta sapsarı. Bunuda hiç sorun etmedim.
Okulda sorun etmem gereken daha önemli şeylerim vardı çünkü dayak atan bi öğretmen zengin çocukları arasında kendine yer etmeye çalışan babasının işi alay konusu yapılan(asla gocunmadım gurur duyuyorum annem ve babamla) bitli muamelesi gören(saç taraması yapıldığında benim gibi olanlara pis muamelesi yapılırdı) vs vs daha bir çok sorunla birlikte okumaya çalışıyordum.
Ama mutlu son 1. Üniveristemi bitirdim 2.de bitmek üzere:) ve en önemlisi büyüyünce farkettik ki ben babamın kopyasıyım :)

Kendi fotograflarıma bakıyorum ne anneme ne de babama benziyorum çok farklıyım onlardan. Kaderim de farklı onlardan. Annem rezil bi hayat içinde kendi seçimleri babamda pek iyi bir insan değil. Yıllarca annesiz büyüdüm beni hiç sevmedi koklamadı öpmedi. Annem olmayi bile kabullenemedi. Oysa ben oğlumu öpmeye doyamıyorum gece gündüz benimle dipdibeyiz ama o uyurken onu özlüyorum.

Sorunuza gelince evet bebeklik çocukluk hallerime bakınca kendi adıma üzülüyorum haketmediğim bi hayat yaşattılar. Fotograflarımdan derste çıkarıyorum ilerde oğlum bakıp benim gibi iç çekmesin diye.

Bütün huysuzluklarının sivri köşelerinin sebepleri bunlarmış demek. Bazen bazı insanlar gerçekten zor geçiriyor bu hayatı. Bazı insanların hayatları su gibi akıp giderken bile şikayet edebiliyorlar. Herkesin derdi kendine ağır işte.
Biyolojik aileni gerçekten dinlemeni isterdim. Ne oldu da yurda verdiler, şartları neydi, ne düşündüler, ne kadar üzüldüm, şimdiye kadar neden arayıp bulamadılar seni? Makul bi sebebi gerçekten olabilir.
Asla anne olamayacağım diye bişey var mı bilmiyorum. Hangi doktor bu kadar net ve keskin bir teşhis koyabilir ki? Günümüzde 70 lik teyzelerin gebelik haberleri, rahim nakillriyle bebek sahibi olanları falan görüyoruz. Benim de bebeğim olmuyor bu arada. Olur mu Allah bilir. Olursa bana benzemesini isterdim galiba. Ama çocukluğu benzemesin.
Babana şifa diliyorum. Ama bu hayatta ölümün de olduğunu unutma. Babasını kanserden kaybeden ve üçüncü gününde başka bi sebeple yasını bölen biri olarak yazıyorum bunuda. Her bir acıyı bastıran, hangisine üzüleyim dedirten dertler var ne yazıkki.

Niyeyse boğazımı düğümledi bu konu.
Asıl konuya gelecek olursam... Çocukluk fotoğrafım çok yok. Olanlara da bakmak çok mutlu etmiyor beni. Yıllar önce psikologum çocukluk zamanlarından ne hatırlıyorsun diye sormuştu. Yok. Sadece gergin zamanlar. Ortamı yumuşatmaya çalışan şebeklik yapan küçük kız çocuğu...

benim kızım ne bana nede babasina benziyor ben çözemedim olayı. baktıkça eşim kızım tıpkı ben diyor. hadi len ordan diyorum eşimin çevresi halasına babannesine benziyo diye de get diyorum. hiç benzemiyor. kızım kendine benziyor. benzetme olayı yok ALLAH insana özel yaratmiş.

Cok ukalasiniz.. gunebakan_ yaziniz tam nokta atisi ama anlayan yok karsinizda ne yazik ki

2 cocugum var ama ikisi de bana hic benzemiyor.baya farkliyiz cocuklarim esmer esim de esmer cunku.ben yesil gozlu beyaz tenliyim.
Bunlari yazdim ama bekledigin cevap mi bilmiyorum.konunun cocuk kismini anlayamadim
2 cocugum var ama ikisi de bana hic benzemiyor.baya farkliyiz cocuklarim esmer esim de esmer cunku.ben yesil gozlu beyaz tenliyim.
Bunlari yazdim ama bekledigin cevap mi bilmiyorum.konunun cocuk kismini anlayamadim
çocuk 7 göbek sülaleye benzer. sadece anne babasindan almiyor. herkesin bi yapı aliyor.
benim kızım öle. herkesten yapısını almiş mesela. ben benzetemiyorum. çok karışık bi vaka

SADECE RESİM OLSA KEŞKE RAHMETLİ BABAMIN LAZIMLIKTA IKINIRKEN BENLE DALGA GEÇTİĞİ 1 YAŞINDAKİ VİDEOMU YOKETMEK İSTİYORUM AMA HATIRA İŞTE BİRDE 8 YAŞINDA BİR DÜĞÜNDE LAMBADA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM VİDEOM ÖN DİŞLER YOK :) BEBEKLİK FOTOLARIM VAR ÇOK TATLIYIM YA KENDİMMİŞ GİBİ GELMİYOR BURDA OLSA SEVSEM MODUNDA BAKIYORUM DAHA ÇOK :)

Daha geçen gün kızımın bi duruşunu, aynı yaştaki fotoğrafıma benzettim. Enteresan bir şeydi. Hayata yeniden başlamak gibi... Sanırım biraz kıskançlık... Ben 40ı tırmandım, hüzün, sevinç, başarı, yenilgi bi çok şey tattım, o körpecik herşeye yeni başlıyor. İnsan kızıni kıskanır mı demeyin. İçimde hala küçük bir çocuk koşup dururken, çabucak yorulan bir bedenim var... Yani ruhumla bedenim uyumsuz gibi... Acaba 40 yaş sendromu böyle bir şey mi. Küçük kızım en az benim kadar şanslı olsun, iyilerle karşılaşsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…