Arkadaşlar Merhaba;
Uzun zamandır takip ediyorum forumları. Yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım ama. Çoğu kişiye destek ve fikir veren mesajlar atılmış. Bu yüzden bende bir yazayım dedim :)
Sorunum şu 1 yıldır evliyiz. Eşim Çok iyidir. Efendidir. küfür ettiğini duymadım hiç. Ev işlerine de yardım eder..
Ama gelin görün ki çok çocuksu. Devamlı oyun oynar. Annem gelir misafir gelir oturur bilgisayar başına saatlerce oyun.. Dayım gelir amcam gelir oturur yine oyun..
Bazen sorumluluklarını bilmiyor.. 1 senedir çoğu ödemeyi ben yapıyorum. İnanın yoruldum artık. Paradan değil sorumluluğundan..
Çocuksu şakalar, akşama kadar çizgi filmler izlemeler..
Benim gibi olanlar var mı? ya da sizler neler yapıyorsunuz..
Fikirlerinizi bekliyorum..
Oyun oynadığını fark etmezsiniz belki ama şakalarını, tavırlarını fark etmemiş olamazsınız. Ya da o gizlemiş olamaz bu kadar bence.Anime değil bildiğimiz çizgi Film..
Hobilerine tabi ki karışmıyorum ama Misafir geldiğinde vs ağırbaşlı oturmasını istiyorum.
Evlenmeden önce bu kadar değildi ya da ben mi göremedim bilmiyorum.. Evin içine girince değişiyor birşeyler evlilik sonrası da oturması gerekir kişiliği vs.. bilemedim
kesinBalık burcu erkeği bence
Bana oglak veya yay gibi geldi
Ben yazdım galiba bunuOtomatik ödeme talimatı verin, niye uğraşıyorsunuz?
Valla 50-60 yaşıma da gelsem oyun oynayacağımı bildiğimden eşinizi eleştiremeyeceğim.
Ama
Bazen, kendimi dizginlemezsem tüm ömrümü oyun oynayarak geçirebileceğimi hissediyorum ve bu beni, dünyadan koparım diye korkutuyor. Bu yüzden hep orta yolu bulmaya çalışıyorum. Çünkü gerçek hayatı bir kere yaşıyoruz. Zaman akıp gidiyor. Eşiniz de aşırıya kaçıyorsa biraz dengelemeli muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?