Çocuksu Eş..

ay3446

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4
1
1
Arkadaşlar Merhaba;

Uzun zamandır takip ediyorum forumları. Yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım ama. Çoğu kişiye destek ve fikir veren mesajlar atılmış. Bu yüzden bende bir yazayım dedim :)

Sorunum şu 1 yıldır evliyiz. Eşim Çok iyidir. Efendidir. küfür ettiğini duymadım hiç. Ev işlerine de yardım eder..
Ama gelin görün ki çok çocuksu. Devamlı oyun oynar. Annem gelir misafir gelir oturur bilgisayar başına saatlerce oyun.. Dayım gelir amcam gelir oturur yine oyun..
Bazen sorumluluklarını bilmiyor.. 1 senedir çoğu ödemeyi ben yapıyorum. İnanın yoruldum artık. Paradan değil sorumluluğundan..
Çocuksu şakalar, akşama kadar çizgi filmler izlemeler..
Benim gibi olanlar var mı? ya da sizler neler yapıyorsunuz..

Fikirlerinizi bekliyorum..

İşsiz mi eşiniz

çizgi film izlemede no problem. çocuksu şakalar da olur.
bilgisayarı kapatın kaldırın. itiraza da mahal vermeyin. net olun gerekirse yapmazsa konuşmayın.
ödemeleri de yıkın üzerine en fazla elektriğiniz veya suyunuz ne ise artık o fatura kesilir eve borç gelir. elektriksiz susuz bakalım nasıl hayat yaşanıyormuş görür sıkıntısını sonra adam olur.

evde misafir varken oyun oynayan yetiskin bence cocuksu degildir,
ya sosyallesme problemi vardir ya da oyun bagimliligi vardir diye dusunurum. iki durumda da destek almaya yonlendiririm.

bunun disinda cocuksu kalabilmek guzeldir bence.

esimin oglumla cizgi film kavgasi yaptigi, benim aralarina girip tamam bir senin istedigin sonra senin istedigin izlenecek demisligim coktur

Anime değil bildiğimiz çizgi Film..
Hobilerine tabi ki karışmıyorum ama Misafir geldiğinde vs ağırbaşlı oturmasını istiyorum.
Evlenmeden önce bu kadar değildi ya da ben mi göremedim bilmiyorum.. Evin içine girince değişiyor birşeyler evlilik sonrası da oturması gerekir kişiliği vs.. bilemedim

Eşiniz kaç yaşında acaba?Yani yasi 20-25 arası ise normal olabilir belki..Zaten çoğu geç olgunlaşıyor ama çalışmıyor mu onu anlamadım?

İkimizin yaşı da 25. Eşim 4 aydır çalışıyor onun öncesinde işsizdi. yaklaşık 6 ay. İş başvurularını bile ben yaptım. Biraz gamsız da kendisi..

Çizgi film derken anime, manga tarzı şeyler mi? Yani oturup da Pepee izlemiyordur herhalde. =)
Bilgisayar oyunlarının çocuksulukla alakası yok, eşimle ben de oynarız ama misafir varken oynamak ayıp bir durum. Bunu konuşmalısınız. Sizi ziyarete gelmiş insanlar varken, muhabbet etmek yerine oyuna gömülmek, haklısınız çok çocuksu bir durum.
Ve klasik soruyu bu kez de ben sorayım; evlenmeden önce çocuksu dediğiniz bu özelliklerini bilmiyor muydunuz eşinizin? Ayrıca sorumsuz davrandığı konuları siz telafi etmeyin. Biraz sıkıntısını çekmesi lazım.

Benim eşim de spider man batman çizgifilmleri falan izliyor
Ama biri geldiğinde değil
Üstelik çocuksu da değildir, zevk meselesi sanırım.
Oyun da oynuyor playstation ya da tablette.
Misafir geleceği zaman uyarın bence

Oyun oynadığını fark etmezsiniz belki ama şakalarını, tavırlarını fark etmemiş olamazsınız. Ya da o gizlemiş olamaz bu kadar bence.
Hani karakteri böyleyse buna ne yapılabilir ki?

benim eşim de çocuksudur çocuk gibi espriler yapar
çocukça şakalar yapar dil çıkarır vs :)
hatta konu açmışlığım da var bununla ilgili

misafir varken oyundan kalkmayan çocuksu değil saygısızdır net
bie arkadaş yamış faturaları yıkın üzerine ben ödemiyourm artık takip et diyin

Otomatik ödeme talimatı verin, niye uğraşıyorsunuz?

Valla 50-60 yaşıma da gelsem oyun oynayacağımı bildiğimden eşinizi eleştiremeyeceğim.

Ama
Bazen, kendimi dizginlemezsem tüm ömrümü oyun oynayarak geçirebileceğimi hissediyorum ve bu beni, dünyadan koparım diye korkutuyor. Bu yüzden hep orta yolu bulmaya çalışıyorum. Çünkü gerçek hayatı bir kere yaşıyoruz. Zaman akıp gidiyor. Eşiniz de aşırıya kaçıyorsa biraz dengelemeli muhakkak.

Ben yazdım galiba bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…