Çocuksu Eş..

Çoğu erkek o yaşta çocuktur daha diyecektim ama çizgifilm nedir ya
Ayrıca misafir varken oyun oynaması çok kötü ciddi bi şekilde gerekirse kırarak konuşmanız lazım.

Oyun normal de cizgi film cok sacma. Esimi dusunemedim su an bir cizgi filmi izlerken.

Benimki de buna benzerdi bir gün o evde yokken bilgisayarı kaldırdım evden. Biraz kızdı falan ama şimdi o mutlu ben mutlu :))

Bizde oyun oynarız çizgi film izleriz her şeyin zamanı var tabi.
Benim babam anam amcam gelecek oyun oynayacak ha? Parçalarım onu.

Benim eşim de knight oynuyor. Sonra sıkılıyor, aldığı itemleri satıyor. Birkaç ay oynamıyor, sonra tekrar oynayacağı tutuyor falan. Çizgi film derken ne tür çizgi film belki manga, anime hayranı falan.

Oyun bazı erkeklerde oluyo bir zamanlar benim eşim de oynardı sonra bıraktı işimi engelliyo diye. Ama çizgi film ve ödemeleri sizin yapmanız... Çocuksu değil ama sorumsuz

Evlenirken play station nintendo wii çeyiz olarak götürmüş insanım :) , toy story , ice age , yukarı bak vs. arşivimdeler.
aslında bu bir şekilde kendine özel alan oluşturmak hatta balığa gidende draglara gidende maç izlemeye gidende poligona gidende bence aynı şeyi yapıyor sadece onlar biraz daha havalı
ama eşin dozunu kaçırmış sınırlarını bilmiyor yerinde olsam madem o on yaşında gibi davranıyor bende on yaşında çocuğa sınırlarını anlatır gibi anlatırdım.

Saçma sapan aptallastiran dizilerden iyidir çizGi filmler. Çocuk olmakla da ilgisi yok bence.

Oyun oynmasinda da sıkıntı yok. Biri geldiğinde oynuyorsa ve zamanının tamamını oyuna harciyorsa evet sorun olur bencede.

Çizgi film tatlıymış :)

Var böyle erkekler, benim eski erkek arkadaşım da öyleydi. Temelde asıl olay oyun falan değil, gerçek hayatın sorumluluklarından kaçıp sanal dünyaya yönelmek. Orada her şey toz pembe, bir yerden sonra o oyunlar ve filmler gerçek hayatıymış gibi geliyor. Bir tür kopuş yöntemi, alkol, uyuşturucu ya da çok yemek yemek gibi. Bence eşinizle birlikte dışarıda yapacağınız, gerekirse yine çocuksu :) aktiviteler bulmaya onun bu alışkanlığını kırmaya çalışın. Ve ufak sorumluluklar verip takdir ederek giderek artırın :) çocuğa yaklaşır gibi. Ay allah sabır versin.

Kocanız muhtemelen "geek".İzledikleri de çizgi film değil anime.Geek insanlardan zarar gelmez ama sorumluluk almasını öğreteceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…