Evlenirken play station nintendo wii çeyiz olarak götürmüş insanım :) , toy story , ice age , yukarı bak vs. arşivimdeler.
aslında bu bir şekilde kendine özel alan oluşturmak hatta balığa gidende draglara gidende maç izlemeye gidende poligona gidende bence aynı şeyi yapıyor sadece onlar biraz daha havalı
ama eşin dozunu kaçırmış sınırlarını bilmiyor yerinde olsam madem o on yaşında gibi davranıyor bende on yaşında çocuğa sınırlarını anlatır gibi anlatırdım.
Wii ile spor yapmak gerçektenden mümkün müdür? Benim de alasım var
Aay3446
çizgi film var, çizgi film var. Ne seyrediyor örneklendirsen bir kaç tane? Misafir yanında asla taviz verme, bir de arkadaşların dediği gibi üzerine daha fazla sorumluluk verin.
Wii ile spor yapmak gerçektenden mümkün müdür? Benim de alasım var
Aay3446
çizgi film var, çizgi film var. Ne seyrediyor örneklendirsen bir kaç tane? Misafir yanında asla taviz verme, bir de arkadaşların dediği gibi üzerine daha fazla sorumluluk verin.
Wii'yi bilmiyorum ama xbox ile yapıldığını biliyorum. Kinect var onda da, aynı şekilde hareket ederek oynanıyor. Ooo ne sporlar yaptım, pert oluyordu vücudum pert.
Wii'yi bilmiyorum ama xbox ile yapıldığını biliyorum. Kinect var onda da, aynı şekilde hareket ederek oynanıyor. Ooo ne sporlar yaptım, pert oluyordu vücudum pert.
aa o erkek kardeşimde vardı. Hiç aklıma gelmedi incelemek. Normalde oyun bana çok uzak, hiç becermem, packman oynarken bile acayip heyecan, stress yapıyorum çünkü
aa o erkek kardeşimde vardı. Hiç aklıma gelmedi incelemek. Normalde oyun bana çok uzak, hiç becermem, packman oynarken bile acayip heyecan, stress yapıyorum çünkü
Çok heyecanladım şimdi. Kenara attığım spor aletleri gibi olmaz sonu inşallah. Yıllarını devirmiş, ama çok az kullanılmış bir yürüyüş bandı, bir de bisiklet var. Bir arada kürek almaya niyetlenmiştim, annem çok pis bir bakış atınca öyle kalmıştı
Çok heyecanladım şimdi. Kenara attığım spor aletleri gibi olmaz sonu inşallah. Yıllarını devirmiş, ama çok az kullanılmış bir yürüyüş bandı, bir de bisiklet var. Bir arada kürek almaya niyetlenmiştim, annem çok pis bir bakış atınca öyle kalmıştı
O konuda bir şey diyemem, ben de çok eskiden oynayıp bıraktım Gerçi ben açamıyorum o televizyonu babam kullandığı için. Yoksa oynardım muhtemelen. Yürüyüş bandı bırakılır mı ama yaaa, bence onu geri çıkar al üstündeki tozu. Bende de olsa keşke imrendim şuan
O konuda bir şey diyemem, ben de çok eskiden oynayıp bıraktım Gerçi ben açamıyorum o televizyonu babam kullandığı için. Yoksa oynardım muhtemelen. Yürüyüş bandı bırakılır mı ama yaaa, bence onu geri çıkar al üstündeki tozu. Bende de olsa keşke imrendim şuan
Yok yaa, inan çok sevimsiz bişey..10 kişi alıyorsa 1 kişi hakkını vererek kullanıyordur. Ama bir gün spor aleti alacak olursan eliptik bisiklet tavsiye ederim. Hem tüm vücudu çalıştırıyor hem de Tv karşısına koysan hiç sıkılmadan yaparsın, kullanırken çok rahat TV izleniyor ve günde yarım saat bile acayip fark ediyor.
Çocuksu degil de sorumsuz bence. Benim esim de okula gitmek ve sonrasında ise gidip gelmek ve tv karşısında yatmak disinda bsy yapmamış bu zamana kadar. Haliyle bir evin sorumluluğunu almak alışveriş yapmak basit tamir vs işleri hicbir şeyden anlamaz. Külfet gibi gelir. Alışverişten nefret eder. Mutfak işlerinden zaten anlamaz. Çiçek gibi büyümüş mübarek. Ama sabırla öğretiyorum elbettebzm gorevimiz dgl ama el mahkum. Allah'tan bazen isyan etse de genel olarak uyumlu biri. Yoksa hic çekilmezdi ) eşinin karakteri nasil peki ? Is bölümüne uyumlu mu?
Yok yaa, inan çok sevimsiz bişey..10 kişi alıyorsa 1 kişi hakkını vererek kullanıyordur. Ama bir gün spor aleti alacak olursan eliptik bisiklet tavsiye ederim. Hem tüm vücudu çalıştırıyor hem de Tv karşısına koysan hiç sıkılmadan yaparsın, kullanırken çok rahat TV izleniyor ve günde yarım saat bile acayip fark ediyor.
Mutlaka bir gün düşünüyorum ve hiçbir bilgim yok gerçekten bunlar hakkında. Çok iyi oldu bu, teşekkür ederim. Umarım ikimiz de spora canı gönülden bağlanırız