- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Çok çok üzüldüm inan... Allah yar ve yardımcın olsun. Çok zor yaşaıkların. Ne diyeceğimi bilemedim:26::26:
Teşekkurler cnm,ama bu bır ıstısna ben ıstısna oldum ama kıme anlattıysam benzerlerını
de cok duydum.Tek yapman gereken;cocuktan sonra esınden uzun zaman beklentın
olmaması ve daha az esının hareketlerıne takmak.Yanı esın degısse bıle hıcbırsey
soylememek,kızmamak,hazır olmak gıbı..Ben hıc bılmıyordum dogumdan sonra erkeklerın
stres olup bu durumlaa gırecegını( En azından sen hazırlıklı ol,belkı de tam tersı daha
asık olur esın bellı mı olur..İnşallah hayırlı olur senın ıcın de.
2.5 yıllık evliyim bende seninle aynı duyguları yaşıyorum bir dönem geliyo tamam artık çocuk istiyorum diyorum bi dönem geliyo sürekli soru işaretleri bakabilecekmiyim hayatım nası değişecek hem çok istiyorum hemde korkuyorum galiba:/ benim yaşım 23 sen kaç yaşındasın?
Ben de 23'üm:124::124::124:
ben de size katılayım ben de 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ben bir sene kadar daha düşünmüyorum
ama içten içe de özeniyorum
bu konu benim için de iyi oldu evliliğimin monotonluğa girdiğini düşünüyorum
belki olursa daha iyi olur evliliğimize renk gelir diye düşünüyorum
bir arkadaş yazmış yedi aylık evliyken hamile kaldığını ben de onun gibiyim
çocuk belki değişiklik olur diyorum ama sonra da diyorum en başta bir heyecan olur sonra yine herşey aynı
Çocuktan önce iki sevgiliydik..Evlenmiş olmak beraber yaşamak dışında bir şey değiştirmemişti hayatımızda...İkimiz de gezmeyi tozmayı arkadaş ortamlarını çok severdik...İş dışındaki her anımızı birbirimize adardık.. Sürekli dışarı çıkar, film izler hayatın tadını çıkarırdık...
Böyle geçen 2 yıldan sonra kızım doğdu...Hamileliğimde sıkıntılıydı..Bu süreçte eşimin beni ne çok sevdiğini daha bi iyi anladım...Öyle zor zamanlardı ki ve allaha şükür hep o poziitif enerjisi ile yanımda durdu..
Sonra kızımın hayatımıza katılışıyla birlikte iki sevgili olmanın ötesinde aile olduk...Cidden de böyle..Çocuktan önce çok aşık da olsan ipler senin elindedir...Kavga edebilirsin, bağırıp çağırabilir çıkıp gidebilirsin..Ama çocukla beraber önceliğimiz kızımız oldu..Gezmeler tozmalar bitti..Kızım uykusuz gazlı bir bebekti...Bırakın dışarılara çıkmayı bir filmi 4 seferde dizi izler gibi bitirdiğimizi bilirim..
Ama kızımla beraber kocama bir kez daha aşık oldum..Babalığına hayran oldum...Kızımla arasındaki özel ilişki beni ona daha da bağladı..
Artık her boş anımızı kuzumuzu nerelere götürsek, nasıl eğlendirsek diye planlıyoruz...Allahtan şimdi 2,5 yaşında bebekliğine nazaran daha rahatız...Çoğu yere gidebiliyoruz...
Gene de düşününce eskisine göre çok yoruluyoruz ama evlat sevgisi öyle muhteşem öyle büyük bir şey ki sanki hayatımızda hep varmış gibi alışıyorsun bu duruma..Sanki onsuz hiç yaşamamış gibi..Allahım yokluğunu göstermesin
Ama bir alışkanlığımız var bunu hiç bozmuyoruz..Cumartesi geceleri kızım isterse 12 de yatsın biz oturmaya devam ediyoruz..Haftanın dedikodusunu yapıyor yorgunluğumuz atıyoruz..Sanırım bu bile yetiyor evliliğimizi canlı tutmaya..Bazen aramızda şakalaşıyoruz cumartesi buluşalım salonda diyoruz :))
Sonuçta yaşadığınız değişim öyle güzel ki inanın evliliğinizde değişenler (tabii köklü değişimler yoksa) yaşadığınız uykusuzluklar yorgunluklar hiç önemli gelmiyor size...
tavsiyenizi okur okumaz filmi açıp büyük bi umutla izledim, şu hamile halimle bana moral verir diye..
ama bu film bas bas bağırıyo hamile kalmayın diye..
hamilelikteki zorluklar, doğumun zorluğu ve sonrasında bebekten dolayı arası açılan ve ayrılık noktasına gelen karı-koca..
bu filmi neden tavsiye ettiniz bilemedim :26:
duygusal anlamda iyice karıştım yani :26:
Bende 5 aylık evliyim 25 yaşındayım belki çocuk için çok erken bir süreçteyim ama içimdeki çocuk isteğini durduramıyorum. Çalışmıyorum uğraşım da yok evde boş boş oturuyorum tüm günYaptığım ev sil süpür yemek yap... öyle alıp başımızı gezmelere de gitmiyoruz eşimle. Evde vakit geçiriyoruz. aklımdan nasıl çıkarsam şu çocuk yapma fikrini yaaa :26:
neden illa aklindan cikarmak istiyorsun ki ben 24 yasinda anne oldum.hicte oyle erken bir yas oldugunu dusunmuyorum.hatta 3. cocuk icin biraz zaman girsin araya 35 imde olsa diyorum o zamanda cocukla arama cok yas farki girecek diye kararsiz kaliyorum.bence gayet uygun bi yastasin.hamile kalsan 26 sinda annesin. 26 yasinda 2. cocugum oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?