Insanlar adetleri menfaatlerine gore yerine getiriyor.sen gitmezsin laf olur ama sana gelen olmaz.benim bebegim de 13 aylik...hem de ne tedavilerden sonra oldu.hamile kalamazken hergun arayip soranlar sık sık gelenler bebek dogunca gormeye gelmediler:))) sesleri kesildi.hakikaten gozu gonlu tok olan body getirdi.hediyeye degil insana ihtiyaci oluyor insanin.ailem baska sehirde esimin ailesi hayatta degi.sen toparlan bebek ele avuca gelince geliriz diyenler yalan oldu.sadece bir grup geldi.benim gitmedigim yer yoktu zamaninda.ben sizi cok iyi anliyorum.hediyeyse mesele kimse kimseye altin almiyor zaten altin bekleyen yokbu devirde.izmirden kargo yollayan da oldu hergun evimin onunden gecip kapimi calmayan da...Kızlar merhaba. Belki çok büyük bir sorun değil ama anlamadığım, canımı sıkan bir şey bu. Bekarken geniş bir arkadaş çevrem vardı. Evlendim, çocuk doğana kadar bir çoğuyla görüşmeye devam ettik. Kızım doğduktan sonra bir çoğu görmeye bile gelmedi. 6 aylık oldu hala görmeye gelmeyenler var.
Sorunu kendimizde aradım. Eşimde bende mütevazi, gösteriş sevmeyen insanlarız. Kimseye evlilik şöyle böyle, bebek sahibi olmak şöyle harika diye nispet yapmadık. İnsanlar sormadıkça anlatmadık bile çünkü ben bekarken biri gelip hamilelik anlatsa uzun uzun sıkılırdım muhtemelen . Herkesle ilişkimizi aynı şekilde sürdürdük hatta bize hiç evli gibi değilsiniz, hala sevgili gibisiniz sadece kafe yerine eve gelmişiz gibi diyorlardı.
Çalışıyorlar, işleri yoğun diyorum ama instagramda görüyorum geceleri hep bir yerlerdeler. Bir akşam iş çıkışı uğrayabilirler isteseler. Kendimi düşünüyorum, arkadaşım doğum yapsa 6 ayda bir kere giderdim yani. Bebek görmeye gidilir.
Herkesi ben aradım, önce küçük biraz büyüyünce gelelim dedi çoğu sonra bahanelerle gelmediler. İnsanlara bakın ekonomi çok kötü sakın bir şey bekliyoruz diye düşünmeyin almayın da zaten çıkın gelin yahu valla özledim diyorum, belki altın alamadıklarından gelmiyorlardır diye, ama gelmiyorlar yine. Çoğu ekonomik olarak iyi değil ama aralarından işsiz olanlar bile bir body alıp geldi, gayet de güzel oldu giydirdim mis gibi.
Bu insanlar hep benim arkadaşım dediğim insanlar. Ayda 8-10 kez görüştüğümüz insanlar ama koptular resmen. Sadece evli ve çocuklu çiftlerle görüşür olduk ve ben sebebini bulamıyorum.
Acaba bir konuda yanlış mı yapıyorum? İnsanları kötü mü hissettiyorum. Gerçi hava atacak hiçbir şey yapmadım. Özellikle dikkat ettim hatta, resimler koymadım, istemeyene WhatsApptan atmadım falan ama belki farkında değilim. Neden böyle oldu anlamadım. Benim anlayamadığım ne kızlar? Bana bir el atın lütfen.
Ay resmen aynı. Tek fark benim kız 6 aylık. Eskişehirden Sinoptan kargo yollayan arkadaşlarım oldu, doğuma geldiler, biri 25 biri 19 yıllık arkadaşım. Aynı şehirdekiler ay loğusasın toparlan bebiş sevilecek olsun gelelim dediler maşallah yoklar. Bir de hep söylüyorum kızım durmadığı için ben hep dışarıdayım geziyorum diye o zaman bir kahve içelim diyende yok çok şükür. Benim evimde ana caddenin arkası hepsi akşam eve giderken o yolu kullanıyor. Birebir aynıInsanlar adetleri menfaatlerine gore yerine getiriyor.sen gitmezsin laf olur ama sana gelen olmaz.benim bebegim de 13 aylik...hem de ne tedavilerden sonra oldu.hamile kalamazken hergun arayip soranlar sık sık gelenler bebek dogunca gormeye gelmediler:))) sesleri kesildi.hakikaten gozu gonlu tok olan body getirdi.hediyeye degil insana ihtiyaci oluyor insanin.ailem baska sehirde esimin ailesi hayatta degi.sen toparlan bebek ele avuca gelince geliriz diyenler yalan oldu.sadece bir grup geldi.benim gitmedigim yer yoktu zamaninda.ben sizi cok iyi anliyorum.hediyeyse mesele kimse kimseye altin almiyor zaten altin bekleyen yokbu devirde.izmirden kargo yollayan da oldu hergun evimin onunden gecip kapimi calmayan da...
Ben de böyle olacak diye düşünmüştüm. Hamileyken soran soranaydı çünkü. Hediyelikler falan hazırladım, çikolatalar yaptırdım ama çoğu dolapta duruyor öyle. Resmen hayal kırıklığına uğrattılar beni.Bence sizde degil de cevrenizde sorun var. Ben de 3 ay once doğum yaptim. Eski is arkadaslarim dahil bir cok kisiyi agirladik .Hala gelecek olanlar da var.Hic beklemedigim insanlar bile geldi .
Kendinizi sorgulamayın .Gelmek isteyen 10 dk da olsa ugrardi.
Ben genelde çocuğun uyku saatine ayarlıyorum dışarıyı. O pusette uyuyor biz muhabbet ediyoruz. Uyanıyor, oturduğum yerde mama veriyorum, emzirmeye de gitmiyorum. Sonra etrafa bakıyor insanlara bakıyor, laf dinliyor muhabbete bakıyor biz konuşuyoruz. Tabi beni arayıp soran iki arkadaşımla oluyor bu. Diğerleri arama gereği duymadığı için haberleri yok.ben çocuğu olanlarla istemeden de olsa direkt mesafe koyuyorum
(1 arkadaşım hariç, onda da arkadaşımı o kadar seviyorum ki çocuğuna da bayılıyorum, klasik bir türk annesi de değil kendisi)
neden dersen, arkadaşla çıkıyoruz mesela bi yemek yiycez, iki çay içicez, arkadaşım çocukla ilgilenmekten dönüp bana bakamıyor ki. emzirmesi bitiyor, ağlaması başlıyor, ağlaması bitiyor, alt değiştirme uyku, huysuzluğu derken 3 saat oturduysak 3 kelam edememişiz... dediklerimi zaten düzgün dinlemiyor, çünkü o anki benim x problemim onun çocuğunun o öğünde 20 cc az emmiş olması kadar mühim değil. (ki haklı da)
hele hamile değilken hiç kafam götürmüyordu
ama bebeğini tebrik etmeye hep gittim 20 dk oturup hediyesini verip kalktım.
Ben genelde çocuğun uyku saatine ayarlıyorum dışarıyı. O pusette uyuyor biz muhabbet ediyoruz. Uyanıyor, oturduğum yerde mama veriyorum, emzirmeye de gitmiyorum. Sonra etrafa bakıyor insanlara bakıyor, laf dinliyor muhabbete bakıyor biz konuşuyoruz. Tabi beni arayıp soran iki arkadaşımla oluyor bu. Diğerleri arama gereği duymadığı için haberleri yok.
Ben aslında karşıyada çok önem veriyorum. Bir arkadaşım üniversiteye hazırlanıyor, ben tüm içtenliğimle dinleyip destek oluyorum. O bambaşka bir konu benim bebiş bambaşka.
Bebek altı aylık olmuş tam ele avuca alabileceğin bi zaman arkadaşıma bi kısır yapar giderdim çay koyar içerdik demekki sandığın kadar yakın değilmişsiniz bende evliyim ama evli insanlar sıkıcı geliyor bana daKızlar merhaba. Belki çok büyük bir sorun değil ama anlamadığım, canımı sıkan bir şey bu. Bekarken geniş bir arkadaş çevrem vardı. Evlendim, çocuk doğana kadar bir çoğuyla görüşmeye devam ettik. Kızım doğduktan sonra bir çoğu görmeye bile gelmedi. 6 aylık oldu hala görmeye gelmeyenler var.
Sorunu kendimizde aradım. Eşimde bende mütevazi, gösteriş sevmeyen insanlarız. Kimseye evlilik şöyle böyle, bebek sahibi olmak şöyle harika diye nispet yapmadık. İnsanlar sormadıkça anlatmadık bile çünkü ben bekarken biri gelip hamilelik anlatsa uzun uzun sıkılırdım muhtemelen . Herkesle ilişkimizi aynı şekilde sürdürdük hatta bize hiç evli gibi değilsiniz, hala sevgili gibisiniz sadece kafe yerine eve gelmişiz gibi diyorlardı.
Çalışıyorlar, işleri yoğun diyorum ama instagramda görüyorum geceleri hep bir yerlerdeler. Bir akşam iş çıkışı uğrayabilirler isteseler. Kendimi düşünüyorum, arkadaşım doğum yapsa 6 ayda bir kere giderdim yani. Bebek görmeye gidilir.
Herkesi ben aradım, önce küçük biraz büyüyünce gelelim dedi çoğu sonra bahanelerle gelmediler. İnsanlara bakın ekonomi çok kötü sakın bir şey bekliyoruz diye düşünmeyin almayın da zaten çıkın gelin yahu valla özledim diyorum, belki altın alamadıklarından gelmiyorlardır diye, ama gelmiyorlar yine. Çoğu ekonomik olarak iyi değil ama aralarından işsiz olanlar bile bir body alıp geldi, gayet de güzel oldu giydirdim mis gibi.
Bu insanlar hep benim arkadaşım dediğim insanlar. Ayda 8-10 kez görüştüğümüz insanlar ama koptular resmen. Sadece evli ve çocuklu çiftlerle görüşür olduk ve ben sebebini bulamıyorum.
Acaba bir konuda yanlış mı yapıyorum? İnsanları kötü mü hissettiyorum. Gerçi hava atacak hiçbir şey yapmadım. Özellikle dikkat ettim hatta, resimler koymadım, istemeyene WhatsApptan atmadım falan ama belki farkında değilim. Neden böyle oldu anlamadım. Benim anlayamadığım ne kızlar? Bana bir el atın lütfen.
Ne güzel düşünüyorsun. Çok güzel turşu var kap kısırı gelBebek altı aylık olmuş tam ele avuca alabileceğin bi zaman arkadaşıma bi kısır yapar giderdim çay koyar içerdik demekki sandığın kadar yakın değilmişsiniz bende evliyim ama evli insanlar sıkıcı geliyor bana da
Bu ben oluyorum :)
Bebekli arkadaşımızı bi yere çağırıyoruz , orada durmaz , gelemem diyor.
AVMye çağırıyoruz , 1 saat gelir dönerim , bebek durmaz diyor.
Evine gidiyoruz , 2 sohbet edicez ,
Ay dün kustu , kakasını 1 haftadır yapmıyor , agu dedi bunu dedi.
Hayatınız = Bebeğiniz oluyor.
Ve bu sebeple sizinle görüşmelerimiz ayda 1e iniyor.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?