Çok açıksınız ,giyinin !

Evleri dikizleyip gözetleyip ondan sonra da şikayetçi oluyor bu tipler genelde. Eski evimde "teyzecim perdeyi açık bırakıyorum, canın sıkılmasın" demiştim karşı apartmandaki kadına. Onlar da ben mutfağa gecelikle girdiğim için rahatsız olmuştu çünkü. Sırtı, göğsü filan hep açıkmış. Sapık insanlar. O sapık, bunu bana iletmeye utanmayan ev sahibi ayrı sapık, her yer sapkın dolu. Çok güzel haddini bildirmişsiniz, bize laf kalmamış zaten.

Askılı giyiniyosunuz ben biraz daha kalın giyinmenizi İSTİYORUM cesarete bak..

ılımlı konuşcak yan bırakmamış. Direkt emir verir tarzda. Ki ılımlı olcak bi yanı da yok bunun kocam bile seslenmezken dış kapının dış mandalına noluyo??

Koca da gözümde abaza gibi canlandı. Yolda sokakta her gördüğünü uyarıyo mu ki bu kadın? aklımda deli sorular

Güzelim kımse kapalılar ypbaz dıye bır cumle kurmamış

Şayet gördüysen banada göster
Ven baktım göremedim
Polemik yaratma lütfen

Gamzeeli
Kadındaki cürete bakın!! Böyle örümcek beyinli maalesef bazı kişiler. Bence en doğru cevabı vermişsiniz. Ona ne sizin giyiminiz kusamınız. Herif de milleti mi dikizliyor balkondan. O önce gitsin kocasını adam etsin. Ben de tahammül edemiyorum böyle zihniyetlere. Sorsan edepli geçinirler ama kocalarının gözleri fıldır fıldır.. Allah akıl fikir versin böyle zihniyetlere..

Haberlerdede görmüstum gecen gun kadın evinde şort giyiyor diye yönetici uyarmis komşular rahatsizmis o zamanda çok sinirlenmistim simdide cok sinirlendim hadsiz böylelerine susmayacaksin haddini bildireceksinki bir daha baskasina birsey soylemeye cesaret edemesin

Olay teshir boyutuna varmadigi surece sonuna kadar haklisiniz. Ve tepkiniz de cok dogru. Ben dahi karsimdaki teshirciler yuzunden cama balkona cikmiyorum. Muhattap olmamak icin. Her gun baldir bacak gormekten, donlu adam gormekten gina geldi. Ama yine de daha kalin giyinmeni istiyorum diyemedim kimseye. Yani sitede, apartmanda yasamak tahammul gostermeyi gerektiriyor. Yoksa gidip köyunde yasayacaksin.

Senin konular hep böyle tartışmaya açık nedense kamuoyu yoklaması gibi.

Mevzular hep aynı hep şu bunu dedi bu bunu dedi yok bilmem kim laf attı.

Mevzu hep senin açıklığın iyi de biz ne yapalım ? Takmayın yahu tercih sizin.

Kimsenin laf söylemeye hakkı yok ki niye bu kadar takılıyorsunuz hiç anlamadım .

Komsusunun kapali oldugunu bile soylememiski konu sahibi yan komsum demis sadecr siz niye ustunuze alindiniz basi acığında yobazı olur burda örtüye türbana herhangi bir laf yok bencede olayı dine baglayip polemik yararmayin

Kusura bakmasın da eşi senin evine bakıyorsa o eşinin suçu.

Kim ne istiyorsa giyinir.

Azıcık peygamberimizi örnek alsınlar. Cahiliye de kadınlar çırılçıplak bile oluyorlarmış...
Efendimiz onların inanç yada düşüncelerini yargılamak yerine insanın kendisiyle ilgili ne yapması gerektiğini anlatmış.

Gözünü, bakışını korumak isteyen yine korur yine korur.

El alemin evinde giyindiği askılıdan ona ne...

O da madem o kadar tedirgin gitsin kendi giysin evinde.

bence kadın kıskanmış büyük ihtimalle kendine güveni olmayan bir bayan dır ben olsam inadına askılı ile çıkardım :) ama cevabını çok iyi vermişsiniz helal olsun

Bu olay bana bir anımı hatırlattı.ben tesettürlü bir kadınım ferace giyerim.ama tabii evin içinde başı açık hatta yazın askılı falan gezerim.bir gün us kat komşum bana"canım evin içinde askılı geziyormussun perden de aralık kalmış karşı komşu seni öyle görmüş .kocası falan da görür diye uyarmamı istedi."dedi.benim ağzım açık kaldı tek diye bildiğim" onlar benim evimi mı dikizliyor söyle onlara bir daha benim evimi gözetlemesinler."oldu.sokata teşhirciliğe varan kiyafetler le gezmeye bende karşıyım.ama su erkeklerde biraz gözlerine hakim olmaya çalışsın artık.

ee sokakta da şort giyerim,etek giyerim,büstiyerle dolaşırım göbeğimi açık bırakırım laf etme hakkı yok. evin içine ne hakla karışıyor? defolsun kocasını da alıp gitsin rahatsız oluyorsa. dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyor böyleleri. Herkes onlarla aynı düşünmek zorunda gibi hissediyorlar. komik sadece. İstediğiniz gibi giyinin ki anlasın onun isteklerinin sizi ırgalamadığını.

İnsan hayatına saygı duymayan çok. Haşema giyen arkadaşıma gülen, pişik yapmıyor mu diyen tipler geldi aklıma.
Hayatta herkes kendi kalitesini gösterir ve ona göre davranır.

Muhtemelen kocası balkondayyen oda çıktı ve sizi gördü kurdu kendini içerde kavga ettiler sen bunu için mi çıkıyon diye hızını alamadı size patladı densiz. Ona de ki "sigara sağlığa zararlıdır "ama gözü konu komşunun balkonun da olan koca daha zararlıdır!!!"

hak ettigi cevabı vermissiniz ben kapali olmama ragmen evimin icinde askili kapri hatta sortla geziyorum evimizin icindede rahat edemedikten sonra ne anladim ben bu işten sizin giyiminize degil kocasının gözlerine sahip çıksın

İki gün olmadı aynı böyle bi haber vardı
Ankara Kolej de tek başına yaşayan bir kadına evde şort giyme perdelerini kapat falan demişler. Ne kadar benzer bi konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…