Çok açıksınız ,giyinin !

Ben de esinden rahatsiz oluyordum deseydiniz keske, en guzel yontem, karpuz kabugunu dusur kac
Bu arada balkona askiliyla cikti diye nasil sikayet edilebilir bir insan?
Cogumuz butun yaz gunluk hayatimizda askili ve sort giyiyoruz, sokakta dolastigim kiyafetle neden balkona cikamayayim ki, balkonda olunca daha seksi mi oluyor

farkındayım rahatsız edemeyeceginin ...hiç psikolojiyle ilgilendinizmi yada paranoyıt sizofren bir tanıdıgınız oldumu neler düşünüp neler yapabileceklerini hayal etmek zor...gerçekten hasta oldugunu düşündügüm için yazdım bazıları çok normal görünür bu tipler karşı tarafı sizin gibi saglıklı düşünebilen bir birey olarak görmedigim için mesafeli olmanızı önerdim yoksa haklısınız size karışmaya hiç ama hiç hakkı yokQUOTE="ABELLAA, post: 52728608, member: 607441"]A

Ama sonuçta iki kadını sırf paranoya biri diye rahatsız edemez
Kocanın guvenınden tatmin olamıyorsan al fanusa kapat .
Değil mi[/QUOTE]

Adriana lima gibi gözüküyoruz o zaman sanırım :)

Kocası kendi beynini örtsün.
Bizim burda haftasonları herkes bikiniyle geziyor. Biz napak ölek mi

Ben inadına bi kahvaltı daha yapardım.yayıla yayıla.
Adamın birşeyden haberi yok, kadının kurması.

karı koca sizi gözetliyorlarmış demek, demekki sapıklar boşver, keşke kapısına gidip laf anlatmaya çalışmasaydın anlamıcak çünkü, askılıyı anadan üryan falan sanıyor herhalde, insan balkonunda da bi askılı bi şortla oturamayacak mı artık
aklıma şu otobüste şort giydi diye hemşireye tekme atan adam geldi, hep bu zihniyetin ürünü, dün haberlerdeydi, indirimsiz ertelemesiz 3 küsür yıl hapis cezası almış, aklı başına gelmiştir dicem de, bu tiplerin aklı başına gelmez

Bizim karsi apartmanda gecen tangali hatun cikti yaf balkona
Tesadufen gorus alanima girdi :)
O orda oturasaydi napardi kizi acep

Boyle kadinlar senden bilir kocasindan bilmez o yuzden ciddiye bile alip kafani yorma...muhakeme yetisi yok gelismemis...kaldi ki askili esofmanin neresi acik? Kolunu cok seksi buldu zaar

Takmayın lütfen. Bence kendisi kendi haline yansın. Belli ki güvenmiyor kocasına.

Ülkemizde sort giyen kadınlar artık sokakta tekme tokat yiyior
Bu duruma gelmiş olmamız cok normal
Ben de acıl giyinmem mini giymem ama gecen hastaneye gttim dizimde kiloş etek vardı
Valla korktum
Bu yasıma kadae hiçbir zaman etek gydiğimde bana böyle dövülecek gbi bakıldıgıni görmedim

Sinirlerimi zıplatıyor böyle konular, bu mahalle baskısı, bu bayağılık. Millet senin sidikli kocanı ayartma derdindeydi sanki, küflü peynir diyeydin keşke.
+1000 kocaları görsen hakan şükür yanlarinda david beckham kalır ama sorsan bütün kadınlar kocaları için ölüyor

yahu koyun kocalarinizi müzeye kurtulsun millet

esine guvenmiyo demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…