Çok açıksınız ,giyinin !

Kimse kimsenin ne giydiğine karışamaz. Komşunuz terbiyesizlik etmiş. Bende komşularımın üstsüz bi şekilde balkona çıkmasından rahatsız oluyorum. Tabi tutupta kimseyi uyaracak halim yok. Herkesin kendi seçimi. Ama nolur atletsiz çıkmasınlar balkona yaa.

Arkadaşlar slm bende okuyunca hemen aklıma geldi bende böyle bişey yaşadım insanların beyni gitmiş artık bende bir gün kiracıyım kapımın önünü yıkamak için dizlerimde şortla üzerimde kısa gayet kapalı bit tişört giyip çıktım ve ev sahibinin kızı olacak şahısla aynı katta oturuyoruz ve bana camdan kafasını uzatıp etek uzatmaya ve herkesin kocası pazar günleri evdeymişte öyle giyinmezmiş falan gibi laflar söyledi o eteği sen giyi dedim bi daha bana böyle bir şey duymayım diye uyardım böyle insanlar varya dışarı yüzü görmemiş insanlar içlerinde yaşayamadıklarını başkasından çıkaran çok namuslu insanlar bakılınca ben böyle insanlardan midem bulanıyor resmen allh akıl fikir içlerindeki pisliklerini temizlesin inşallh

Sizin komsu bizim sitede yasamiyor iyi ki kafayi yer kendini yerlere atar agaclara carpardi butun gun havuz basinda bikinili geziniyor mini sortlarla geziyoruz.tesetturlu komsularimizda var.kendi halimizde mutlu mesut yaşıyoruz.
Siz az soylemissiniz ben olsam delirirdim herhalde.terbiyesiz kocasina sahip çıksın milletin balkonunda ne giydiğini gozetlemek yerine

Ağzına sağlık.

Bana böyle komşu denk gelse de hayatım şenlense ya.
Çok sakinler, anca perde arkasından röntgen.

Komsusunun kapali oldugunu bile soylememiski konu sahibi yan komsum demis sadecr siz niye ustunuze alindiniz basi acığında yobazı olur burda örtüye türbana herhangi bir laf yok bencede olayı dine baglayip polemik yararmayin

Tatlım yorumları iyi oku.. Konu sahibine dokunan bir lafim yok..

Ne kadar saçma bir iş sana ne kardeşim ben istediğimi giyerim

Bak tam tersi oldu bizim binada komsunun eşi atletle balkonda oturmuş karşi binadan adam yöneticimize şikayet etmis bu ne terbiyesizlik nasil atletle oturur karımız kızımız var diye pess dedim bu nasıl bir zihniyet

O zaman okumayabilirsn mesela
Elbette o bunu sunu dedı dıye olacak konu
Daha kimseyle vahiy yoluyla iletişim kuramıyoruz
Üzgünüm bir dahakine senınde tatmın olacagın bır konu açarım

Milleti lafla örteceğini düşünene kadar kocanın beynini ört deseydin..

bunu soyleme cesaretini nasil buluyorlar insanlar? bir kadının başka bir kadını teshircilikle suçlaması ne korkunç.. ne zaman birbirine bu kadar düşman bir kadar saygısız bir toplum olduk?

Geçen gün evinin içinde şort giyen birinin şikayet edildiğini okudum
Dikkat edin kendinize

Bırı de sacların acık ya taraması sekıl vermesı zor degıl mı dedı.gızlı nasıhat kapanmaya tesvık.kapan pasaklı ol

Bnce kadin hakli guzlsn tatlissin, kiskanmis seni nerden saldiricani bilememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…