Çok açıksınız ,giyinin !

Kime ne ya bende kapalıyım ama bnane millet nasıl giyerse giysin umrumda olmaz kocalarına sahip çıksınlar o zaman

Adriana lima gibi gözüküyoruz o zaman sanırım :)

Ay adriana lima olsan ne olur sanki kocalari hic mi tv izlemiyor, hic sokaga cikip dekolte giyinmis guzel kadin gormuyor, bu model ayni, takmislar konu komsuya,
insanin ufku dar olmasin, butun hayati komsu, elti, gorumceden ibaret olan tipler, sadece bunlari tehlike olarak goruyor tabi

Bizim buradaki bir komsu neredeyse 300 m. otede balkonda atletle oturan adami (disarida giyilen atletlerden) sikayet etmisti. Polisler ciddiye almayinca adamin kapisina gidip kavga cikarmisti. Sonradan ogrendik ki meger mahalledeki erkeklerin yarisini eve almis

Insanin fikri neyse zikri odur diyorum.

Bence siz de diyin ki'kocan balkonda sigara İçmesin,rahat çıkamıyorum kendi balkonuma rahatsız oluyorum'.O sizin balkonunuzdaki halinize müdahale etme hakkını buluyorsa siz de gayet böyle bir talepte bulunabilirsiniz o zaman. :)

hiçte dediğini yapmam .. alışacak.. herkes örtülü olmaz zorunda mı?
kocasından şüphesi varsa evin içinde içirsin sigarasını ..
çıldırıyorum böylesi kadınlara..
plaja gidelim kocam vara ama deyip mayolu bikinili kadınları taciz edeyim tesettür mayosu giyin diye söyleniyim..
yok öyle bir dünya..

son 10 yılda bu yobazlara cesaret geldi siyaseten arkalarında güç buldular resmen herkesin giyimine kuşamına karışma hakları olduğunu düşünmeye başladılar. bu yobazlara karşı dik durmak gerekiyor. istersem donla çıkarım sanane demek gerekiyor.
alışacaklar.
beğenmeyen yallah arabistana...

Konunun böyle bi haberin üstüne gelmesi çok manidar olmuş.

Var ya şunu okuyunca "helal olsun" deyip alnından öpesim geldi. Mükemmelsin!

Kime gore neye gore acik kimine gore askili body acik kimine gore kisa kollu tsort insanlarin balkonu bu evin kapisini acip ic camasirlariyla dolassalar gormek zorundamiyim gelip gecerken evinin icini ben baskalarinin diye dusunurum ama benim esim goruyor yok balkona cikiyor kapali giyinin de demem kimseye bu buyuk eziklik kocasina hic guvenmiyor onu kapasin eve cikarmasin disari

Valla sizi tebrik ediyorum, süper haddini bildirmişsiniz. Maalesef çoğu kadın böyle tacizlerde susup icine cekiliyor, insana kocasını baştan çıkartan kadın muamelesi yapıyorlar. Bazen sokakta bile kadınlar laf ediyor biraz açık giyinene. Böyle taciz eder gibi bakıp cınk cınk cınk yapmalar. Bazen cidden kalakalıyorsun.

Siz kocasına sapık muamelesi yaparak kadını benzetmissiniz. Toplumdan bir tacizci daha eksilmiş. Bi daha 100 kere düşünür haddini aşarken.

Boşver canım, muhatap olmaya değmez
Kendi kıskaçlığı ve kötü niyeti, canını sıkma

Oh içimin yağları eridi. İyi ki gidip ağzının payını vermişsiniz. tek tek öğrenecekler böyle giyimimize karışmamayı! Hepsi haddini bilecek!

Hanımlar bu tepkiler ne yahu yallah arabistana, kapalılar yobaz vs.. Bu kadar sığ düşünceli genellemeler yapmayın.. Bu çirkinliğin açıklaması kapalılık yahut Islam değil karıştırmayın. Ayrıca benim eltim öğretmen ve oldukça açık ama oda komşularının balkonda askılıyla oturmalarindan sürekli yakınır.. Kocasını arka balkona yollar... Buda mı kapalıların işi? Bu davranış evvela insanlık değil...

Kocası sapık zaar! Amann türedi bunlar heryerdeler. Kendinize çoçuklarınıza dikkat edin!!! Artık Türkiye kadınlar ve çoçuklar için güvenli yer değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…