- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi witch hunt
-
Exi mi aradı acaba telle? Kağıtları sormak için?
Evet yok kocasına falan mı gitti hesap sormaya acaba.
Ben yazının anlamını bir kenara bırakırsak, üzerinde yakılacak yazması bile kötü bir his uyandırdı. İyi birşey olsa yakılması gerekmezdi. bence biran önce o kağıtların o evden uzaklaştırılması ve kilidin değiştirilmesi gerekiyor. Bu herif herşey yapabilir.Bu konularda hep aynı şey oluyor. İyi değil tüh vah. Ama ne kimse bişey demiyor. Bence witch şu eski kocasına yedirsin o kağıtları
Bu konularda hep aynı şey oluyor. İyi değil tüh vah. Ama ne kimse bişey demiyor. Bence witch şu eski kocasına yedirsin o kağıtları
Kendisi için derken? Barışma amaçlı mı?Bak demedi deme. Kocan ķendisi içn yapmış bunu.
Ben kuran biliyorum hani harekesiz okuyabilirmiyim desem herkesin çıkardığî iki kelime çıkardım. Ama yakılsin yakılmasin bu işlerin iyisi kötüsü olmaz. Bu işlerle uğraşan insan dan herseyi beklerim.Ben yazının anlamını bir kenara bırakırsak, üzerinde yakılacak yazması bile kötü bir his uyandırdı. İyi birşey olsa yakılması gerekmezdi. bence biran önce o kağıtların o evden uzaklaştırılması ve kilidin değiştirilmesi gerekiyor. Bu herif herşey yapabilir.
46+49=95 kişi çarpıldık çarpılıcaz ex eş yüzünden iyi mi1 kişiye yapılıp 100 kişiyi çarpan büyü
Yani ikinci yorum da mantıklı.
Ben kuran biliyorum hani harekesiz okuyabilirmiyim desem herkesin çıkardığî iki kelime çıkardım. Ama yakılsin yakılmasin bu işlerin iyisi kötüsü olmaz. Bu işlerle uğraşan insan dan herseyi beklerim.
Ben bunu daha öncede duymuştum. Direkt kolayca çozülup çözüm bulunamasın diye yapılan bişey diye. Rabbim büyüktür. Hepiniz hem kendiniz hem konu sahibi için birer dua edip bırakın kızlar. Gerçi ben yarin bir kişiye daha sorucam. Ama oda kesin bana fırça atacak olsun. Bu adamın derdi neymiş merak ettimÇünkü bu tarz şeyler direkt arapça bir cümle olmuyormuş,sadece parça parça alıntılar olup,diğer cümleler başka dillerdenmişşş mışmıştamişmiş
Bak demedi deme. Kocan ķendisi içn yapmış bunu.
Ben bunu daha öncede duymuştum. Direkt kolayca çozülup çözüm bulunamasın diye yapılan bişey diye. Rabbim büyüktür. Hepiniz hem kendiniz hem konu sahibi için birer dua edip bırakın kızlar. Gerçi ben yarin bir kişiye daha sorucam. Ama oda kesin bana fırça atacak olsun. Bu adamın derdi neymiş merak ettim
Kendisi için derken? Barışma amaçlı mı?
Esin kendi kötü huylari için yapmış olabilir diye düşünüyorum. Hani fetislik falan vardı ya. Bana öyle geldi.Kizlar birakmadim sizi allak bullak kafam ariyorum adami simdi de acmiyo teli
Icini ferah tut Kotu bis i degil dedi
Ama bilenler nolur ozelden atsin bana tam anlamini
Yok canım malesef manasını bilmiyorum okunusunu zaten diğer arkadaşlar da yazdı baştaki ve sondaki diyerek. Ben yarın bir kişiye daha sorucam. Konu kapansa bile özelden yazarım aydınlatıcı yanıt olsada olmasada merakta bırakmam seniNe o iki kelime lutfen aydinlatir misiniz manasi ne bunun
Çok korktuysan bu gece bir arkadaşında kal. Yarın da çaresine bakarsın. Merak etme itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.Nasil yani bilgem ne kendisi icin ne amacla
Bende canım aynen. Yoksa korkma sadece zihninde ne var gizli saklı onu merak ettimBende bunu merak ediyorum manasi ne ne icin yapilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?