- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi witch hunt
-
orasi kesin. Ilk banimi yiyebilirim..cok heyecanliKonu Sahibi şu an özelden bilenlere konuşuyo büyük ihtimal.
Ama varya bence birazdan hepimiz carpilicaz Kazen tarafından
Esin kendi kötü huylari için yapmış olabilir diye düşünüyorum. Hani fetislik falan vardı ya. Bana öyle geldi.
Gönlünü ferah tut. Dediğimi yap. Sirkeli suya koy ağzını kapat sabah da ilk işin gidip denize dok..
Bende canım aynen. Yoksa korkma sadece zihninde ne var gizli saklı onu merak ettim
Cozmem lazim bunu aklima takildi anlami kotu de olsa bilen ozelden yazsin bana
Kizlar birakmadim sizi allak bullak kafam ariyorum adami simdi de acmiyo teli
Icini ferah tut Kotu bis i degil dedi
Ama bilenler nolur ozelden atsin bana tam anlamini
Vay be yaz kk ye 72 buçuk millet (annemin deyişiyle ) den destek alBenim de Cezayirli bi arkadaşım var. Yarın ona sorarım inşallah.
Korkma sakın hemşerim hiçbir şey yapamaz. İtin duasi kabul olsa ohooo.Aynen korkmuyorum sadece ne dumen donuyor onu merak ediyorum bir bilen mutlaka cikar
Iyi veya kotu. Buyu bu ne geregi var? Kendi icinse fiziksel seyler icin doktora, ruhsal seyler icinse psikiyatriste gitsin. Boyle abuk subuk seylerle ne isi olabilir? Ayrica kenarindan da olsa bu ise azicik bulasan birinin daha suratina bakmam. Bu kadarini yapan daha neler yapar.
Iki isim var bir de carpmak var yazdilar burada. Bir de malik gibi bir isim cikardilar. Bilgimiz bu kadar simdilikCozmem lazim bunu aklima takildi anlami kotu de olsa bilen ozelden yazsin bana
Iki isim var bir de carpmak var yazdilar burada. Bir de malik gibi bir isim cikardilar. Bilgimiz bu kadar simdilik
Buyu mu gercekten ne ki bu ,ben o kafasinda ne var ne istekle bu yapildi onu merak ediyorum
Öyle bişey olduğunu düşünüyorum bende. Ama niyet ne . Yada gerçekten bilen birine mi yazdirmış anlamli bir yazımı. Yoksa dolandırılmışmı sadece bunu çözmek gerekBuyu mu gercekten ne ki bu ,ben o kafasinda ne var ne istekle bu yapildi onu merak ediyorum
Bende bunu merak ediyorum manasi ne ne icin yapilmis
Başta okuduğum benim de malik di. Mülk kökünden türemis. Mülk Sahibi anlamına geliyor muşKimi ne diye carpiyolar ki
Asla. . . konu hakkında bir bilgim yok ama yapmayın.Tuvalete mi
Süpersin bayıldım bu yorumaEx eşine mesaj at bence, evime koyduğun kağıtları buldum ben de yarın hocaya gidip bu kağıtları popona sokturma büyüsü yaptırıyorum yaz
Bana özelden kocanın adı soy adı. Anne baba adını yazar mısın bakalım burda onların ismi varmı. Mesela ayşe oğlu hasan vs gibi belki anlamsız bulunan türkçe isim olduğu içindirKimi ne diye carpiyolar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?