cok acil bakin

Cozmem lazim bunu aklima takildi anlami kotu de olsa bilen ozelden yazsin bana

Kizlar birakmadim sizi allak bullak kafam ariyorum adami simdi de acmiyo teli
Icini ferah tut Kotu bis i degil dedi
Ama bilenler nolur ozelden atsin bana tam anlamini

Iyi veya kotu. Buyu bu ne geregi var? Kendi icinse fiziksel seyler icin doktora, ruhsal seyler icinse psikiyatriste gitsin. Boyle abuk subuk seylerle ne isi olabilir? Ayrica kenarindan da olsa bu ise azicik bulasan birinin daha suratina bakmam. Bu kadarini yapan daha neler yapar.

Buyu mu gercekten ne ki bu ,ben o kafasinda ne var ne istekle bu yapildi onu merak ediyorum

Benim Arap arkadaş ta iki isim var demiş ti. Herkes aynı şeyi söylüyor.amlamı çözülmeyecek bunun bence

Bende bunu merak ediyorum manasi ne ne icin yapilmis

ne yazdığını o kadar merak ettim ki;
önce sana ulaşıp, senin aracılığınla eski kocana gidip bunu kime yaptırdığını gerekirse zor kullanarak öğrenesim var.
sonra da malum karıya/herife gidip "bak dostum sana iki çift lafım var.o kadar günaha giriyorsun birazcık iyilik yapmak ister misin?kötülüklerinin arasında şık durur? evet mi? süper,Allah aşkına şu kağıda ne yazdın binlerce kişi okuyor, herkesler tanıdığı en ücra yerdeki araba fas a ulaştı, sabahlamayı düşünüyoruz şunu bir deyiver hele." diyesim var.bak o kadar merak ettim.
not:dalga geçmiyorum , meraktan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…