- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Madem karmaşık yazılı benim burdan çıkardığım sonuç. Carptirmak. Ben. Mülk Sahibi.Malik sahip demek. Sonrada hüma var. Hüma o iki erkek zamırini işaret eder yani iki erkek.
DaHa sonra men var. Farsça ben demek. Ama bi anlam yok ckartamadm
Bana özelden kocanın adı soy adı. Anne baba adını yazar mısın bakalım burda onların ismi varmı. Mesela ayşe oğlu hasan vs gibi belki anlamsız bulunan türkçe isim olduğu içindir
Madem karmaşık yazılı benim burdan çıkardığım sonuç. Carptirmak. Ben. Mülk Sahibi.
Bu mülk sahibi bana carpılsin yani aşık olsun gibi birsey olabilir. Tüm yorumları topladım. Bence kesin bu. İki isimin carptirilmasi denmişti bir yorumda buda birbirlerine tekrar carpılıp aşık olmaları.
Bu mulk sahibi bana carpilsinmi .. hahahaha sesli guldumMadem karmaşık yazılı benim burdan çıkardığım sonuç. Carptirmak. Ben. Mülk Sahibi.
Bu mülk sahibi bana carpılsin yani aşık olsun gibi birsey olabilir. Tüm yorumları topladım. Bence kesin bu. İki isimin carptirilmasi denmişti bir yorumda buda birbirlerine tekrar carpılıp aşık olmaları.
Ay çok uykum geldi en iyisi uyuyalim. Sen de uyu. Sabah sağlam kafayla düşün. Sen Çinden geldiğinde temizlik yapmış miydin? Acaba o zaman görmemiş olabilir misin?
Yeni yaptim da bende uyku muyku yok .
Sagol bilgem yardimlarin icin tam anlamini cozebilirsen mutlaka yaz bana
Anlamını boşverin, öğrenince başın göğe ermeyecek. 21Tane ihlas oku, bilmiyorsan nette var. Arkasından fatiha , arkasından Allah'a sığın . Yürekten olun. Birde ayetel kürsi. Amenerresulu. Zor değil. Allah'ın çepeçevre koruduğuna kimse dokunamaz. Geceyi rahat geçirin. Sabah ister denize atın, ister hocaya götürün.Kizlar birakmadim sizi allak bullak kafam ariyorum adami simdi de acmiyo teli
Icini ferah tut Kotu bis i degil dedi
Ama bilenler nolur ozelden atsin bana tam anlamini
Bence de boşver artık, sirkeli suya koy yarında denize atarsın. Üstünde durma hiç nas felak oku yat. Eski kocana da bugün değilse yarın hesabını sorarsın bu saçmalığın.
Ama ilk iş yarın kilidi mutlaka değiştir bu adama güven olmaz çünkü
Herkese iyi geceler
Anlamını boşverin, öğrenince başın göğe ermeyecek. 21Tane ihlas oku, bilmiyorsan nette var. Arkasından fatiha , arkasından Allah'a sığın . Yürekten olun. Birde ayetel kürsi. Amenerresulu. Zor değil. Allah'ın çepeçevre koruduğuna kimse dokunamaz. Geceyi rahat geçirin. Sabah ister denize atın, ister hocaya götürün.
Ya biri ona benzer bişey yazdı. Ben goggle trans sayesinde malik i buldum. Yani witch den bahsettiği cepte gerisi yorumların toplamı. Carpılmak demedim. Bu iki kişi Carptirmak gibi bişeyler. Yani kelimeler poluk pörcuk geldi size gayet criminal bir birleştirme yaptım. Bence witch bana aşık olsun diyor. Bence witch onu ilk bulduğu yerde azından iki tane carpıcak o olucakKız carpilmak nerden çıktı? Öyle bi şey yokk ya..
Ya biri ona benzer bişey yazdı. Ben goggle trans sayesinde malik i buldum. Yani witch den bahsettiği cepte gerisi yorumların toplamı. Carpılmak demedim. Bu iki kişi Carptirmak gibi bişeyler. Yani kelimeler poluk pörcuk geldi size gayet criminal bir birleştirme yaptım. Bence witch bana aşık olsun diyor. Bence witch onu ilk bulduğu yerde azından iki tane carpıcak o olucak
Bizim içinde lütfen gerçi bana iyi birşeye vesile oldu arapça öğrenme fikri yerleşti kafama olsun ama sen carp yinede.Yarin carpcam ben onu eger anlami buysa carpilmis olcak zaten hala acmiyo teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?