cok acil bakin

Malik sahip demek. Sonrada hüma var. Hüma o iki erkek zamırini işaret eder yani iki erkek.
DaHa sonra men var. Farsça ben demek. Ama bi anlam yok ckartamadm

boşverin ya ben hiçbir yazının üstümde bir etkisi olduğuna inanmıyorum
ben bulsam bu ne yaaa der anında çöpe yollardım
ex eş yaptıysa da barışmak falan istiyosa ters teperdi
böyle harften medet ummaktan başka bişey yapmayan sığ bi adam iyice iyi ki boşadım hissi yaratırdı

Arkadaslar iki kişi derken hüma zamirinden bahsetmistir tanidikllariniz büyük ihtimalle. Onu biz de okuduk ama isim yok burda.

İyi bir şey diyor da belki kendi bile bilmiyordur, ailesinden çevresinden biri demiştir vermiştir böyle böyle yap diye.
İyi bir şey olsa sanırım dua olurdu anca o da anlaşılırdı diye düşünüyorum

Malik sahip demek. Sonrada hüma var. Hüma o iki erkek zamırini işaret eder yani iki erkek.
DaHa sonra men var. Farsça ben demek. Ama bi anlam yok ckartamadm
Madem karmaşık yazılı benim burdan çıkardığım sonuç. Carptirmak. Ben. Mülk Sahibi.

Bu mülk sahibi bana carpılsin yani aşık olsun gibi birsey olabilir. Tüm yorumları topladım. Bence kesin bu. İki isimin carptirilmasi denmişti bir yorumda buda birbirlerine tekrar carpılıp aşık olmaları.

Belki de seninle tekrar iletişim kurabilmek için senin onu aramanı İstediği için yapıyordur anlamsız bişey yazdırmıştır.Benim aklıma o geliyor.Davranışları Nasıl sana?

Kız carpilmak nerden çıktı? Öyle bi şey yokk ya..

Bu mulk sahibi bana carpilsinmi .. hahahaha sesli guldum guzel yorum.. bi yandanda korktum yani..

Ay çok uykum geldi en iyisi uyuyalim. Sen de uyu. Sabah sağlam kafayla düşün. Sen Çinden geldiğinde temizlik yapmış miydin? Acaba o zaman görmemiş olabilir misin?

Ay çok uykum geldi en iyisi uyuyalim. Sen de uyu. Sabah sağlam kafayla düşün. Sen Çinden geldiğinde temizlik yapmış miydin? Acaba o zaman görmemiş olabilir misin?

Yeni yaptim da bende uyku muyku yok .
Sagol bilgem yardimlarin icin tam anlamini cozebilirsen mutlaka yaz bana

Yeni yaptim da bende uyku muyku yok .
Sagol bilgem yardimlarin icin tam anlamini cozebilirsen mutlaka yaz bana

Tamam ben yarin arkadaşıma sorup sana yazıcam inşallah. Kötü bi şey olsa içime doğar ama değil bak yazıyorum şuraya.
O yüzden hiç dert etme. Hadi hayirli geceler..

Bence de boşver artık, sirkeli suya koy yarında denize atarsın. Üstünde durma hiç nas felak oku yat. Eski kocana da bugün değilse yarın hesabını sorarsın bu saçmalığın.
Ama ilk iş yarın kilidi mutlaka değiştir bu adama güven olmaz çünkü
Herkese iyi geceler

Kizlar birakmadim sizi allak bullak kafam ariyorum adami simdi de acmiyo teli
Icini ferah tut Kotu bis i degil dedi
Ama bilenler nolur ozelden atsin bana tam anlamini
Anlamını boşverin, öğrenince başın göğe ermeyecek. 21Tane ihlas oku, bilmiyorsan nette var. Arkasından fatiha , arkasından Allah'a sığın . Yürekten olun. Birde ayetel kürsi. Amenerresulu. Zor değil. Allah'ın çepeçevre koruduğuna kimse dokunamaz. Geceyi rahat geçirin. Sabah ister denize atın, ister hocaya götürün.

Bunu yarin hocalara goturup sorucam ama cozebileceklerini sanmiyorum .
Bir arapca bilen arkadasim var ona sorucam

Deniz meniz yok burda ama burnuma pis kokular geliyo

Kız carpilmak nerden çıktı? Öyle bi şey yokk ya..
Ya biri ona benzer bişey yazdı. Ben goggle trans sayesinde malik i buldum. Yani witch den bahsettiği cepte gerisi yorumların toplamı. Carpılmak demedim. Bu iki kişi Carptirmak gibi bişeyler. Yani kelimeler poluk pörcuk geldi size gayet criminal bir birleştirme yaptım. Bence witch bana aşık olsun diyor. Bence witch onu ilk bulduğu yerde azından iki tane carpıcak o olucak

Yarin carpcam ben onu eger anlami buysa carpilmis olcak zaten hala acmiyo teli

Havas çalışması tarzı bişeye benziyor, safran mürekkebi ile yazılmış sanki, rengi kırmızı gibi gözüktü. Ne olduğuna emin olmadığınız için evin dışında tutun, bir kağıda yada poşete sarıp cam önü yada balkon önüne bırakın, anlayan birine gösterene kadar.. Sirkeli tuzlu su hazırlayıp evinizi silebilirseniz yada püskürtmeli kapla etrafa püskürtürseniz ve bunları yaparken muhafazateyn (felak nas) okuyun.. Negatif kötü gitsin diye dileyin.. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…