cok acil bakin

Farsca oldugunu bilsem arkadasim var okuturum ama bende merak ettim. Bide niye kirmiziyla yazilmis. Neden mutfakta duruyor?

Deniz meniz yok burda ama burnuma pis kokular geliyo
bence mutfakta olmasıyla mutfakla ilgili konunuzun alakası var. Belki de muhtaç olup dönmeniz beklentisi var. Sebep ne olursa olsun bu işlerle uğraşan kişiyle tüm alaka kesilmeli. Rabbim onlar ve onlara yakın olanlardan korusun.

Konu baya ilerlemis yorumlamaya calisanlarin yazdiklari bile korkuttu. Insallah kotu bir sey degildir. Sizi korkutmak icin yapilmis bir sey belli ki.

Deniz meniz yok burda ama burnuma pis kokular geliyo
Merak ettim uyku arasında geldim baktım :)Akarsuya atsanda olur Bence bu adam gitti senin huzurunu kaçırmak için sağda solda adını duyurmuş büyücü diye geçinen birine basmış parayı yazdırış.Niyeti iyi olanında kötü olanında kendi başına sararmış hiç korkma.Hep cebine (kimbilir kaç para verdiyse) hemde her şekilde bütün kötülükler onun başına sarar.Büyünün allah katında yeri yok.İçini ferah tut.

Son düzenleme:
Hocaya muska yazdirmisligim cok var benim icin oglum icin korky icin fakat bunu hep bilgisne cok inandığım bir komsuma gosterip taktik. Fakat bu yazi benimkinin yazilarina hic benzemiyor

Ve bunlar yikanmadan veya yakilmadan ve asla tuvalete atilmadan akarsuya birakilmali

Vay be adama bak oynuyo sizle amaci o zaten evde kagit buldunuz adami aramayin mesaj atmayin hiyarin istedigi sey bu zaten arabin biri market alisverisinde alinacaklari kagida yazsa turkun eline gecse buyu diye korkar yani siz dua ettiniz mi tamam daha ne diye kurcaliyonuzki yok hocaya gitme yok okutma hea buyuyle is olsaydi koca karilar paraya para demezdi

Adamın kafasıda çalışmıyor belliki. Üzerinde 5 kere yak yazan zarfıyla getirmiş koymuş öylece
Korkmayın hiçbirşey olmaz.
Yinede içeriğini öğrenirseniz kafanız rahat olur.

Evet onlari bi hocaya yaptirmislar ama eve gelip uygulamasi lazim birakmasi ise yaramazki suyada koyma bence eski esinegeri gonder korkma buldugunu belirtmelisin

Babam ana dili gibi Arapça bilir, ilahiyatı bir Arap ülkesinde bitirdi, hoca. Ona gönderdim, ne dediği anlaşılmıyor, malik gibi kelimeler var ama bir anlamı yok, çok acemice yazılmış bir şey, ayetel kursi, nas, felak, ihlas, fatiha okusun, üflesin kendine diyor. Sanırım büyüden anlayan birilerine sorman lazım ama saçma sapan bir şey de olabilir. Belki eşini keklemişlerdir, bir de eşine sor kedin öğren. Kendine bağlamak için bir şeyler mi yaptı acaba?

Bence eski eşin seni huzursuz etmek için uydurma bi şeyler yapmış. Yoksa üzerinde 5 kere yak yazan bi kağıdı alıp dolaba koymaktakı amaç ne olabilir. Gerçekten büyü yapmaya niyeti olsa adam gibi uyardı talimatlara, yakardı kagıtları. Büyü nasıl bi şey oluyordu diye düşünmüş arapcalı yakmalı filan bi şeyler yapıyolardı diye aklına gelmiş, birine anlamsız bi şeyler karalatmıs bulucagına emin olduğu bi yere koymuş. Yani salla gitsin, umursama hiç esin de seni korkutma amacına ulasamasın

ya kızlar çoğu kişi yakmayın kesin demişte biz evde bulmuştuk felak nas okuyarak yakmıştık bişey olurmu ki
ben büyüye inanırım ama Allahın yazdığını kulu bozamaz derdim hep.bir arkadaşla kahve falı bakan hiç tanımadığımız kişiye gittik maksat eğlence.. şu fiziki özelliklerde ismi şu olan kadın büyü yaptırmış dediki isim vermese yine inanmazdım.başınızda şu şu belalar dolaşıyor kader kısmet nasip herşeyinizi bağlatmış bi hoca bul bozdur dedi.bizde bi hocaya gittik aynı şeyleri söyledi.bu yazılara benzer şeyler verdi suda beklet iç dedi içtim ama değişen bişey yok başımızdaki belalar aynen devam ediyor.rabbim kötü niyetlilerin şerrini kendi çocuklarına çevirsin inşallah

Mesaj atmis bana git yeminli tercumana sor diye

Oğlum sen ne salak bir insansın, ben 2 kağıttan korkacak bir insan değilim attım çöpe gitti yaz. Sen şimdi bunlara para da vermişsindir enayi yaz.

Kafana taktığını hiiiiiç belli etme derim. Amaç seni huzursuz etmekse adamı o amaca ulaştırma derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…