- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bizim içinde lütfen gerçi bana iyi birşeye vesile oldu arapça öğrenme fikri yerleşti kafama olsun ama sen carp yinede.
Canım sen o kilidi değiştir. Demekki anlasilamayacak bir yazı olduğunun farkında bilincinde bu ona söylenmiş senle kafa buluyorMesaj atmis bana git yeminli tercumana sor diye
bence mutfakta olmasıyla mutfakla ilgili konunuzun alakası var. Belki de muhtaç olup dönmeniz beklentisi var. Sebep ne olursa olsun bu işlerle uğraşan kişiyle tüm alaka kesilmeli. Rabbim onlar ve onlara yakın olanlardan korusun.Deniz meniz yok burda ama burnuma pis kokular geliyo
Merak ettim uyku arasında geldim baktım :)Akarsuya atsanda olur Bence bu adam gitti senin huzurunu kaçırmak için sağda solda adını duyurmuş büyücü diye geçinen birine basmış parayı yazdırış.Niyeti iyi olanında kötü olanında kendi başına sararmış hiç korkma.Hep cebine (kimbilir kaç para verdiyse) hemde her şekilde bütün kötülükler onun başına sarar.Büyünün allah katında yeri yok.İçini ferah tut.Deniz meniz yok burda ama burnuma pis kokular geliyo
Mesaj atmis bana git yeminli tercumana sor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?