cok acil bakin

Cami hocasi okuyamaz zaten canım okusa da çözemez. Bunu yapan kisilere her nekadar hoca da dense onlar bu kötü işler için kendilerini yetiştiriyor. Arapca ama ayrı bir dil gibi yani

Böyle şeyleri denize atmak gerek diye duymuştum. Bide evi sirkeli suyla sil. Sakın yakma sonuçta büyü diye bişey var gerçek

Belkide esi ileride baska kimseyi bulamasin diye kismeti kapansin die yapmis olabilirmi ki?
Mantıklı ama onu da becerememis ki yak yazilan kağıtları adamin kendisinin yakmasi gerekiyormus. Allah bilir ne zamandan bir de. Birisi yazdi. 41 gün mü ne süresi varmış böyle şeylerin

Su dusunceyi de anlamiyorum cunku arapca bilen herkes buyu vs yazilan seyi okuyamaz ki. Her ilmin kendine gore bilen biri vardir. Ki zaten sizde arapca bilip anlamamissiniz. Heee soyle olabilir. Ne yaapmanz gerektigi konusunda bir imam belki aciklama yapabilir. Bence bu islerle ugrasan bir hocaya soylemelisiniz.

DENIZE VEYA DEREYE ATIN. AYETEL KURSI OKUYUN. EVINIZI DE BASTAN SONA SIRKELI SUYLA temizleyin.

Büyü'ye kadar düşmüş mü eski eşin yuhh ya orta yaşlı bir kadın yaptırmış diye söyleyen olmuş o da olabilir eşine aranızı düzeltmek için yaptım falan dediyse inanmıştır belki. Bu arada cikom değiştir profil resmini gözünü seveyim tırstım bu konuyu okuyunca

Sirkeli suyla odaları sil 2 de amuda kalkıp takla at cinci hocaya kendini teslim et aklını kullanmayanların işi zor buradaki herkes komedi

witch hunt

Belki eşin, tanıdık birinden yardim istedi senden ayrilmamak icin. Yardim istedigi kisi, eşine yardim eder gorunerek farkli bir niyetle bir seyler yapti belki. Aslinda ayrilmanizi isteyen biri, ayrilmak istemeyen eşini kandirmis olabilir mi?

Bir arkadas yazmis mesajlarda okudum; Ayrilmak isteyen erkek ayrilir, arayip sormaz zaten. Ne ugrasacak boyle seylerle. Katiliyorum bunu yazan arkadasa.

İsin komigi eşin , kotu bir sey icin degil merak etme demis. Saf mi desem ne desem bilemedim.

Niyet ister iyi ister kotu olsun büyü büyüdür ve Allah yasaklamistir, o kadar. Ne korkunc isler boyle.

Not: eşin dedim ama eski miydi yoksa, bosandiniz mi bilmiyorum kacirdim ben oralari.

Acaba eski eşi witch hunt'ın başka bir ilişkisi olduğunu/olacağını düşünüyor da onun için mi yaptırdı? Veya kayinvalidesi oğlunu "bunlar birleştirme büyüsü" diye kandırıp ayırma büyüsünü mü koydurdu oraya? Kağıtlar ne zamandan beri duruyor? Kafamda deli sorular...

Zavallı kadıncağızı soyup soğana çevirecekler üstüne birde büyü bozulsun diye dayak atıyorlar

witch hunt sen evi iyice dip köşe araştır. Kıyafetlerinin astarları olanlarına iyice bak. Astar içine atıp astarı tekrar diken bile duydum. Giriş dahil kapı esiklerine. Böyle yazılan bir şeyi nette okudum dün de dedim sana. Evi tadilat ederken kapı kasası sokülunce bulmuşlar.

Ya şimdi aklıma bişey daha geldi. Eski eşin evde böyle bişey olduğunu öğrendi yada şüphe etti gelip aramaya koyuldu sen yokken. Bulduğunu da oraya koyup unuttu yada bozmak için başka bişey yazdırdı olabilir mi. Sende böyle şeylere inanmıyor sun diye soylemedi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…