- Konu Sahibi witch hunt
-
Bence o başka niyetle yaptirdi yapan başka bir sey yaptı. Çünkü ayrilikla ilgiliymis ama adam ayrilmak istese ayrilir zaten. Böyle seylere gerek yok.
Aynı fikirdeyim seninle witchTamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi
Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu
Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu
Mantıklı ama onu da becerememis ki yak yazilan kağıtları adamin kendisinin yakmasi gerekiyormus. Allah bilir ne zamandan bir de. Birisi yazdi. 41 gün mü ne süresi varmış böyle şeylerinBelkide esi ileride baska kimseyi bulamasin diye kismeti kapansin die yapmis olabilirmi ki?
En temiziEx odunu ara...
Sevgilim,kağıtları görünce içimde bi kıpraşma oldu...barışmak istiyorum sanki ben yeaa de
Kalpten gitsin,kurtul
Hani kaçıyodunBüyü bozan özellikle bu islerle ilgilenen hocalar var. Aydın'da yasiyorsan yardimci olabilirim
Kizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim
özel mesaj atmayı beceremedim witch bana bi yazabilir misin?
Hani kaçıyodun
Büyü seni çağırıyoooo kopamıyosuunnn
Canm istanbuldamsn hoca onerelim sana bundan zaten cami hocasi anlamaz. Her hoca da anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?