- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Sirkeli suyla odaları sil 2 de amuda kalkıp takla at cinci hocaya kendini teslim et aklını kullanmayanların işi zor buradaki herkes komedi
Felaknas ayetel kürsi oku bol bol evini sirkeli suyla temizle o kağıdı da akar suya at.
nihat Hatipoğlu büyü yapmak büyük günah dinden cıkarsiniz ve aynı sekilde büyüyü bozmak için de bi büyücuye gitmek de günah diye bi sohbeti vardı.
Bende çok uğraştım bu gibi bi sürü muska çıktı evimden attık suya ama bi daha hocaya gitmedm korktm günaha girmeyim diye en iyisi bu dualari okuyup Allaha sığınmak
Büyü'ye kadar düşmüş mü eski eşin yuhh ya orta yaşlı bir kadın yaptırmış diye söyleyen olmuş o da olabilir eşine aranızı düzeltmek için yaptım falan dediyse inanmıştır belki. Bu aradacikom değiştir profil resmini gözünü seveyim tırstım bu konuyu okuyunca
Ayni sorulari ben de sordum. Kv ihtimi bana daha kuvvetli geldi. Ikinci evliligi falan diyor ya bence direkt witch e yapilmaya calisilmis iliskiye falan degil ama iste x biraz saf olunca becerememis.Acaba eski eşi witch hunt'ın başka bir ilişkisi olduğunu/olacağını düşünüyor da onun için mi yaptırdı? Veya kayinvalidesi oğlunu "bunlar birleştirme büyüsü" diye kandırıp ayırma büyüsünü mü koydurdu oraya? Kağıtlar ne zamandan beri duruyor? Kafamda deli sorular...
Nerede yaşıyorsun sen?Hayir degilim
Sen nediyorsun ben telefonu 5 dk da bir şarj edip çıkarıyorum. Ne yazdirmış bu adam ne istiyor kadından diye.Bir güç beni bu konuya çekiyor apranxx kopamiyorum :))
6.ve 38.sayfada..Neymiş onlar banada özellden yollarmısın ? Babam anlıyor ona gösteririm
Ya hu yakin diyen arkadaslar cildirindiniz mi? Buyunun tutmayacagi varsa da tutar boyle. Eger yakarsan bir daha bozulmaz o buyu. Sirkeli suya koy agzini kapat erisin. Sonra git akar suya dok. Deniz olmadigina gore Ankaradasin sanirim..
Ben öyle duydum yani bilemem ama bahsettigim hoca onlara inanip bozdurmk için de gitmek gunah demişti bende o yüzden bizim bulduklarmz için gitmedm korktm yani sonuçta gerck hocalar ne büyü yapar ne bozar en iyisi felak nas zaten bu sureler de peygamber imizebüyü yapılınca inmisBüyü bozmak için hocaya gitmek dw mi gunahmis... ben cekiliyorum o zaman :/
Sen nediyorsun ben telefonu 5 dk da bir şarj edip çıkarıyorum. Ne yazdirmış bu adam ne istiyor kadından diye.
Bizim bi tanidigimiza da yapmislardi ve hic akle hayale gelmeyen bi yere koymuslardi, bi tahmin edin bakalim nereye koymuslardi???
Çelik kapı kasasını duyduktan sonrasına kafam basmıyo :)Bizim bi tanidigimiza da yapmislardi ve hic akle hayale gelmeyen bi yere koymuslardi, bi tahmin edin bakalim nereye koymuslardi???
Merak ettim nereye koymuslar???Bizim bi tanidigimiza da yapmislardi ve hic akle hayale gelmeyen bi yere koymuslardi, bi tahmin edin bakalim nereye koymuslardi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?