cok acil bakin

Neymiş onlar banada özellden yollarmısın ? Babam anlıyor ona gösteririm

Büyü bozmak için hocaya gitmek dw mi gunahmis... ben cekiliyorum o zaman :/

Ayni sorulari ben de sordum. Kv ihtimi bana daha kuvvetli geldi. Ikinci evliligi falan diyor ya bence direkt witch e yapilmaya calisilmis iliskiye falan degil ama iste x biraz saf olunca becerememis.

Ya hu yakin diyen arkadaslar cildirindiniz mi? Buyunun tutmayacagi varsa da tutar boyle. Eger yakarsan bir daha bozulmaz o buyu. Sirkeli suya koy agzini kapat erisin. Sonra git akar suya dok. Deniz olmadigina gore Ankaradasin sanirim..

Aynen dediği gibi yakılacak yazıyor üstünde demek yakılınca işlemeye başlıyacak sakın yakma yakılmadığı sürecede birşey olmaz korkma
Arkadaşın dediklerini uygula

Büyü bozmak için hocaya gitmek dw mi gunahmis... ben cekiliyorum o zaman :/
Ben öyle duydum yani bilemem ama bahsettigim hoca onlara inanip bozdurmk için de gitmek gunah demişti bende o yüzden bizim bulduklarmz için gitmedm korktm yani sonuçta gerck hocalar ne büyü yapar ne bozar en iyisi felak nas zaten bu sureler de peygamber imizebüyü yapılınca inmis

Konunun kapanmamasına sevindim bende merak ettim . Birde konu sahibi şanslısın bulmuşsun o kağıtları .

Canım sen evi güzel bi araştır heryerini yatak odasini tabloların arkasini kiyafetlerini saat vs. Evde bulunan aksesualra flan bak. Tablolrn arkasna yerlestirdiklerini duymuştum. Yatak odasina bir de bazanin altina flan toz koyuyolarmış. Sen acil hoca araştır. Büyünün tabikide bozulması lazım. Sakn kendi başına yakma ya da atma.

Yahu arapca yemek tarifi bulsak supheleniyoruz.suya koy arkadaşım sonrada temiz toprağa dok.bence eski kocan sana bişey yapmaya çalışmış.yer gök duayla.yakma sakın.
Özledim falan yazmıyor

Bizim bi tanidigimiza da yapmislardi ve hic akle hayale gelmeyen bi yere koymuslardi, bi tahmin edin bakalim nereye koymuslardi???

Sen nediyorsun ben telefonu 5 dk da bir şarj edip çıkarıyorum. Ne yazdirmış bu adam ne istiyor kadından diye.

Ben de sevgilimle buluşcam ama bir türlü hazırlanıp çıkamıyorum burayı okumaktan. Bu ayırma büyüsü bende işe yarayacak bu gidişle

Herşeyi anladım da
Neden bardak rafın koymuş onu anlamadım...
En kötü haftada bi kere silerim o rafı ben..büyünün amacı bulunmaması değil mi zaten? Bi de 5 gün yak yazmış...sanki yakacakmışsın gibi...

Eskiden yaşadığı evde iğnenin deliğini bile biliyodur adam...istese asla bulamazdın...neden bulmanı istedi?
asıl soru bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…