cok acil bakin

Son kağıt annemin bendeki büyüyü bozması için bir akrabamızdan aldığı kağıda benziyor. Şimdi nerede bilmiyorum ama ben inanmadığım için çok önemsememiştim. Eşiniz aranızda büyü olduğuna inanıp onu bozdurmaya çalışmış olabilir.

Bizim bi tanidigimiza da yapmislardi ve hic akle hayale gelmeyen bi yere koymuslardi, bi tahmin edin bakalim nereye koymuslardi???

Benim annemde varmis ceketin ic cebine ignelemisler. O sene cok berbat gecmisti ailemiz icin annem babam bosanma derecesine geldi. Sonra biz yurtdisina tasindik. Allah'tan herhalde annem o ceketi almayi unutmus, okyanus gecince buyu bozulur derlermis bizde okyanustan gectik. Sonra babannem annem ceketini unutunca ariyor yollayimmi diye o anda muskayi bulmus. nasil bozdurdular sonrasini bilmiyorum.

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün

tamam anladik cok eglendin dalgani gectin hadi yallah git baska yerlerde espirilerini yap!

Sarj aletini taktigimiz prizin icini acip icine koymuslardi. Artik varin gerisini siz dusunun. Oha olmustuk duyunca..

kayinvalidemin eski evinde yillar once bahcede olu kopek bulmuslar karnindan muska cikmis, esimle tanistigimda o evde yasiyorlardi oyle ki evde boyle bunaltici bi hava vardi. iceride nefes alamiyordum sanki, sonra kadin bunu anlatinca ona bagladim ama dogrumudur degilmidir bilemem

Tamam canim tavsiyeni verdigine gore cekilebilirisn..

Neeeey? Ölü kopegin karnindan mi? Ohaa Allahim korusun. Onu karnindan nasil cikardilar ki? Yani nerden anladilar?

Sarj aletini taktigimiz prizin icini acip icine koymuslardi. Artik varin gerisini siz dusunun. Oha olmustuk duyunca..
Ohaaaa hakikaten...
Bi de anlayamadığım bu vakti nerden buluyorlar?
Bana gelen giden bellidir...onlar salonda oturur ben işlenirim...en fazla mutfağa yardıma gelirle bi de lavobaya...yani köşklerde yaşamıyoruz ki hap kadar evde kaşla göz aradında nasıl koyuyorlar...
Ben yapamam valla kalpten giderim herhalde hık hık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…