cok acil bakin

ne zaman boşandın ki?

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Inanciniz olmayabilir tabikide
Ama böyle şeyler le dalga geçilmez
En iyisi siz bi doktora görünün
Bizde bi problem yok görüldüğü gibi

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Şimdi kibliycem ama mune damlıycak konuya
De gittt kenarda oyna

Valla ben de anlamiyorum. Demekki profesyonel falanlar. Bi de yatiya kalan misafir yani ondan olabilir..

Pw
Tamam canim tavsiyeni verdigine gore cekilebilirisn..

Neeeey? Ölü kopegin karnindan mi? Ohaa Allahim korusun. Onu karnindan nasil cikardilar ki? Yani nerden anladilar?
Peki prizin icindekini nasıl buldular ben çok merak ettim. Yani Allah korusun böyle bir sey olsa nasil bulacagiz

valla yapmak isteyen öyle yapıyor ki :/ bizim evimize asla girip çıkan insanlar değil, görüşmüyoruz.
kapıya bi şey bırakıyorlar kapıya bi şey sürüyorlar bahçeye bi şey atıyorlar. öyle güzel hallediyolarki işlerini.

bilmiyorumki evi ilk yaptirirken bulmustuk dedi sonra ne yaptilar soylemedi ama cok garibime gitti. allahtan o evi sattilar inan onlar o evde yasarken bela eksik olmadi.
Kara büyü dedikleri şeylerde böyle enteresan ve korkunç şeyler kullanıyorlar sanırım. Yavru köpek, baykuş, yarasa öldürüp garip şekillerde garip yerlere, mezarlara falan gömenler var. Hayvancağızlara da yazık

Pw

Peki prizin icindekini nasıl buldular ben çok merak ettim. Yani Allah korusun böyle bir sey olsa nasil bulacagiz

Bu işten anlayan hocalar biliyorlar. Bende birinde duydum şu vs tablonun arkasina bakın demiş hoca arkasinda degisik yazilar cıkmış.

Allah korusun evlerden uzak, rabbim koruyandir ailemizden evlatlarimizdan uzak tutsun. Ne diliyorlarsa kendilerini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…