- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
ne zaman boşandın ki?Kizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim
Inanciniz olmayabilir tabikideBu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Şimdi kibliycem ama mune damlıycak konuyaBu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Ohaaaahakikaten...
Bi de anlayamadığım bu vakti nerden buluyorlar?
Bana gelen giden bellidir...onlar salonda oturur ben işlenirim...en fazla mutfağa yardıma gelirle bi de lavobaya...yani köşklerde yaşamıyoruz ki hap kadar evde kaşla göz aradında nasıl koyuyorlar...
Ben yapamam valla kalpten giderim herhalde hık hık
Neeeey? Ölü kopegin karnindan mi? Ohaa Allahim korusun. Onu karnindan nasil cikardilar ki? Yani nerden anladilar?
Peki prizin icindekini nasıl buldular ben çok merak ettim. Yani Allah korusun böyle bir sey olsa nasil bulacagizTamam canim tavsiyeni verdigine gore cekilebilirisn..
Neeeey? Ölü kopegin karnindan mi? Ohaa Allahim korusun. Onu karnindan nasil cikardilar ki? Yani nerden anladilar?
Pw
Peki prizin icindekini nasıl buldular ben çok merak ettim. Yani Allah korusun böyle bir sey olsa nasil bulacagiz
Kara büyü dedikleri şeylerde böyle enteresan ve korkunç şeyler kullanıyorlar sanırım. Yavru köpek, baykuş, yarasa öldürüp garip şekillerde garip yerlere, mezarlara falan gömenler var. Hayvancağızlara da yazıkbilmiyorumki evi ilk yaptirirken bulmustuk dedi sonra ne yaptilar soylemedi ama cok garibime gitti. allahtan o evi sattilar inan onlar o evde yasarken bela eksik olmadi.
Ayyy ben o bilen hocadan da korkarımValla bi hocaya gittiler. Hoca demis boyle boyle. Gidip baktılar cidden prizin icinde muska cikti.
Şakamısın sen ya!!!Cinlenmis kadın görmek istiyosanız bu kadına bakın bide hoca bulalım diyen kadınlara bakın
Sizin var gülmeye geldimPiskolejik sorunların mı var?
Pw
Peki prizin icindekini nasıl buldular ben çok merak ettim. Yani Allah korusun böyle bir sey olsa nasil bulacagiz
Ayyy ben o bilen hocadan da korkarım
Nasıl biliyo ki...
Kara büyü dedikleri şeylerde böyle enteresan ve korkunç şeyler kullanıyorlar sanırım. Yavru köpek, baykuş, yarasa öldürüp garip şekillerde garip yerlere, mezarlara falan gömenler var. Hayvancağızlara da yazık
Bir de böyle islerden anlayan hocaları nasıl buluyorlar?İşte buyu yapan da yaptiran da cehennemliktir bu yuzden. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?