cok acil bakin

onlar uzak binde bir gelen misafir değil ki ,belki evin anahtarı bile var onlarda.
bir ara ben günlük tutuyordum eşimin eline geçmesin diye saklıyordum yüklüğün en altı ve köşeye,hani kazayla ele değecek gibi değil el bulmaz göz görmez
benim kv bulmuş fotokopisini çektirmiş. orda yazılı olanları rüyamda şunu gördüm rüyamda bunu gördüm, yeğenin beni aradı böyle böyle dedi gibi bir sürü şeyler yaptı mesela.( bakıcıyı kontrol etmek için geliyorlardı evime ve ev anahtarının bir kopyası vardı acil durumlarda ordan alırız diye...
böyle biri evde kimse yokken herşeyi yapar,

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Her konuda alakasız yorumlarınla gülünç görünüyorsun amacın dikkat çekmek sanırım ama biz gülüyoruz sadece

Ben arkadas tavsiyesyle bi kadn hocayla tellekonustm bana bir bir dedi herseyi sonra da dediki evinin surasnda benm yolladigm arkadas var evini ario ve surasndada kv nn yollattıgı var diye tabi ben korkudan bittim

Ve onun dediği yerdende muska çıktı zaten bida ne aradım ne gittim aklım çıktı biliolar işte ama ürkütücü

Ohaaa kaynanaya bak saka gibi. Ee peki su an aranız nasil?

Ay
Ay yok artikkkk yaaaaaaa

Ne diyosuunñ
Nereleri karıştırmış bi de
Allah a emanetiz yeminle...
Rabbim kötülere fırsat vermesin

Neeey ben o eve asla giremezdim korkudan olurdum kesin. Nasil yaptiniz ya ayy cok korkunc

Bi üfürücükcü daha kaç cinci hoca gezdiniz acaba

Bak bu konu onemli seninle tartismak istemiyorum
Boyle seylere bende inanmam
Ama yurtdisindan doneli iki hafta bile olmadi
Tek basina bir evde tek basina hayatta kalmaya calisiyorum
Hayatim su an yeterince zor
Isim gucum bile yok
Sen bu konuyu sabote edersen ben kimseden yardim isteyemem
Bu yuzden lutfen yazma
Polemige girme
Belki bunlara inanmiyorsun ama sende bi kadinsin oyle degil mi
Anlayabilirsin zor durumda oldugumu

Neeey ben o eve asla giremezdim korkudan olurdum kesin. Nasil yaptiniz ya ayy cok korkunc

canim 3 harflilere musallat oluyorlar onlardan gecmisle ilgili yasanmis konusulmuslar hakkinda herseyi ogreniyorlar. bi arkadasim vardi boyle, biri birisi hakkinda konussa konusma filan derdi. sonra bi sekil ailesi yardim etti kurtuldu onlardan. aman en iyisi uzak durmak allah korusun

Senin kv miydi çocuğunu emzirmeye calisiyordu? Sen hamileyken kanser olmuştu falan. O kadin normal degil zaten ya

ya canım ben sana kıyamam ki

Ohaaa kaynanaya bak saka gibi. Ee peki su an aranız nasil?
kötü mesafeli,
bende düşünmüyor değilim...ben kv ile iyiydim,eşime aşıktım gözüm ondan başkasını görmezdi bir zamanlar,
şimdi yüzüne baktığımda tiksiniyorum, sebepsiz kavgalar,evden gitse bayram edeceğim neredeyse....
ha boşama dersen aklımın bir kenarında kocaman bir boşanma fikri ve avukatım tetikte...

Ya sorma zaten yanimda bebeğim de vardı hala aklima geldikce korkarm(
İşte verdi noyu ama 1000 tl falan istio kadın bende arkadasa dedmki param yok olsada o kadar veremem sonra kadn bi şekilde baktı allahtn telefnda konustm bi de gideydm ben vefat yani ama bi da aramadm aramamda o anki cesaretim neydi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…