cok acil bakin

Sen takılma ona. naptin bir gelisme var mi

Ay amin Allahim sen koru

Acaba esinle aranı buyu yaparak mi bozdular diyosun?

Şakamısın sen ya
İzabel, konu tam Mune'ye doğru yol alıyor aman diyeyim şekerim
Konuya gelirsek, direkt dini olarak bakanlar olmuş da... Bu tür kötülük saçmak amaçlı yapılan şeyler zaten otomatik olarak din dışı. Bu durumda bu dinin mensubu olmayan kişiler neden ve neyle dalga geçiyor?
Paranormal olaylarla bir süre ilgilendim ben, söyleyebileceğim en temel şey, kafanıza göre yakmayın, ya da bir yere atmayın.
Dünyada gizemi çözülmemiş onca şey varken, aklınızla açıklayamadığınız her şeyi de yok saymayın olur.
Ki zaten bizim başımıza dert olabilecek şeylerin başında da anlayamadığımız, bilmediğimiz şeyler gelir. O nedenle dalga geçmek, yok saymak ya da direkt saçma bulmak yerine bir bilene danışmak en mantıklısı olur.
He işin ardından bir şey çıkmaz, o ayrı. Ama çıkması ihtimaline karşı da temkinli olmak lazım. Bunu da yobazlık olarak algılamamak lazım. Semaya tersten bakınca görürüz sonra...

Kiz bu sakin dolandirici olmasin? Bin lira ne? Annemin evinden cikmisti biz sirkeli suya koudik eridi sonra gittik denize doktuk cok sukur bi seu olmadi.
Bazilari da bilerrk koyuyor ki para alsinlar.. var boyleleri maalesef..

Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün

Bi üfürücükcü daha kaç cinci hoca gezdiniz acaba

Bir kere "zavallı" sensin...
Böyle deli gibi her dakika oynayan gülen insan normal değildir zaten...
Biraz seçerek konuş lütfen ya da haddini bilerek..
Kimseye burda hastalık teşhisi koyacak tecrübeye sahip değilsin...

Elbette inanmak zorunda değilsiniz ama saygılı olmak durumundasınız. Herkesin düşünceleri, inançları bir olmak zorunda değil. Bu yaptığınız kabalık.
Kurana muhattap olan insan kuranla alakasız olan birşeyle papazların kullandığı cin çıkarma büyü bozma işleriyle uğraşırımı doğruyu söylüyorum şeytan kabul ettirmiyor var diyorlar

Bosver arkadasim birak kendi haline coluk cocukla ugrasmayalim!

Yani bence evin her yerini iyice temizle sen

Konu sahibi bana msj atar mısın sana bi kaç saate kadar bi numara vericem onu arayip ogrenebilirsin

Kiz bu sakin dolandirici olmasin? Bin lira ne? Annemin evinden cikmisti biz sirkeli suya koudik eridi sonra gittik denize doktuk cok sukur bi seu olmadi.
Bazilari da bilerrk koyuyor ki para alsinlar.. var boyleleri maalesef..

O kadın başka şehirde ben başka sehrdeym ama bende suya attım bol bol okudum bi hocaya falan bozdurmayada gitmedm parasi neysede korkumdan

Ve o kadın ulkede nam yapmış diolar ve zaten gorenler normal olmadığını hep o varliklarla konuştuğunu soyluolar bana ne dediyse olmuştu yani yasadiklarimizi gelecegi değil de gecmisi anlatmıştı ve dediği gibiydi hersey.zaten bizim tek sorunumuz kv ydi o yapmış çıktı yani de bide sen konussan o kadnla beni anlarsin çok tuhaf konusuo ama herkesn senle ilgili fikirlerini soylüo kvn buraya koymus falan bizde 7-8 tane çıktı kadin 1 taneylede yetinmemis

Ayy aman uzak dursun Allahim korusun. En iyisi uzak durmak.

Simdi kv ile görüşüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…