- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi witch hunt
-
Sen takılma ona. naptin bir gelisme var miBak bu konu onemli seninle tartismak istemiyorum
Boyle seylere bende inanmam
Ama yurtdisindan doneli iki hafta bile olmadi
Tek basina bir evde tek basina hayatta kalmaya calisiyorum
Hayatim su an yeterince zor
Isim gucum bile yok
Sen bu konuyu sabote edersen ben kimseden yardim isteyemem
Bu yuzden lutfen yazma
Polemige girme
Belki bunlara inanmiyorsun ama sende bi kadinsin oyle degil mi
Anlayabilirsin zor durumda oldugumu
Ay amin Allahim sen korucanim 3 harflilere musallat oluyorlar onlardan gecmisle ilgili yasanmis konusulmuslar hakkinda herseyi ogreniyorlar. bi arkadasim vardi boyle, biri birisi hakkinda konussa konusma filan derdi. sonra bi sekil ailesi yardim etti kurtuldu onlardan. aman en iyisi uzak durmak allah korusun
kötü mesafeli,
bende düşünmüyor değilim...ben kv ile iyiydim,eşime aşıktım gözüm ondan başkasını görmezdi bir zamanlar,
şimdi yüzüne baktığımda tiksiniyorum, sebepsiz kavgalar,evden gitse bayram edeceğim neredeyse....
ha boşama dersen aklımın bir kenarında kocaman bir boşanma fikri ve avukatım tetikte...
Tovbe Yarabbim yaa.evet canım o.
bir zamanlar kendi de fal falan bakıyormuş falan filan...
İzabel, konu tam Mune'ye doğru yol alıyor aman diyeyim şekerimŞakamısın sen ya
Ya sorma zaten yanimda bebeğim de vardı hala aklima geldikce korkarm(
İşte verdi noyu ama 1000 tl falan istio kadın bende arkadasa dedmki param yok olsada o kadar veremem sonra kadn bi şekilde baktı allahtn telefnda konustm bi de gideydm ben vefat yani ama bi da aramadm aramamda o anki cesaretim neydi bilmiyorum
Bu zavallı kadıncağızın yapacağı tek şey ister at ister yak ister sakla ister üstünde yat ne yaparsan yap hiç birşey olmaz hoca bulmak lazım diyenler sizde en kısa sürede şizofreni tedavisi görün
Bi üfürücükcü daha kaç cinci hoca gezdiniz acaba
Kurana muhattap olan insan kuranla alakasız olan birşeyle papazların kullandığı cin çıkarma büyü bozma işleriyle uğraşırımı doğruyu söylüyorum şeytan kabul ettirmiyor var diyorlarElbette inanmak zorunda değilsiniz ama saygılı olmak durumundasınız. Herkesin düşünceleri, inançları bir olmak zorunda değil. Bu yaptığınız kabalık.
Her konuda alakasız yorumlarınla gülünç görünüyorsun amacın dikkat çekmek sanırım ama biz gülüyoruz sadece
Bir kere "zavallı" sensin...
Böyle deli gibi her dakika oynayan gülen insan normal değildir zaten...
Biraz seçerek konuş lütfen ya da haddini bilerek..
Kimseye burda hastalık teşhisi koyacak tecrübeye sahip değilsin...
Yani bence evin her yerini iyice temizle senkötü mesafeli,
bende düşünmüyor değilim...ben kv ile iyiydim,eşime aşıktım gözüm ondan başkasını görmezdi bir zamanlar,
şimdi yüzüne baktığımda tiksiniyorum, sebepsiz kavgalar,evden gitse bayram edeceğim neredeyse....
ha boşama dersen aklımın bir kenarında kocaman bir boşanma fikri ve avukatım tetikte...
Çok komiksin biliyormusun
Böyle bişey başıma gelmedi çok şükür
Gelse herhalde bende herkes gibi anlayan birilerine sorardım cınınmm!!
Kiz bu sakin dolandirici olmasin? Bin lira ne? Annemin evinden cikmisti biz sirkeli suya koudik eridi sonra gittik denize doktuk cok sukur bi seu olmadi.
Bazilari da bilerrk koyuyor ki para alsinlar.. var boyleleri maalesef..
Valla yrn espri bile goremedim ben ortada, sen yine cok naziksin...tamam anladik cok eglendin dalgani gectin hadi yallah git baska yerlerde espirilerini yap!
Bende dun gece eşim uyuduktan sonra korktum konu aklimdaydiSimdi gunduz oldugu icin korkmuyorum ama gece esim gec geliyo karanlik coktugunde ayvayi yedim ben
O kadın başka şehirde ben başka sehrdeym ama bende suya attım bol bol okudum bi hocaya falan bozdurmayada gitmedm parasi neysede korkumdan
Ve o kadın ulkede nam yapmış diolar ve zaten gorenler normal olmadığını hep o varliklarla konuştuğunu soyluolar bana ne dediyse olmuştu yani yasadiklarimizi gelecegi değil de gecmisi anlatmıştı ve dediği gibiydi hersey.zaten bizim tek sorunumuz kv ydi o yapmış çıktı yani de bide sen konussan o kadnla beni anlarsin çok tuhaf konusuo ama herkesn senle ilgili fikirlerini soylüo kvn buraya koymus falan bizde 7-8 tane çıktı kadin 1 taneylede yetinmemis
Simdi kv ile görüşüyor musun?O kadın başka şehirde ben başka sehrdeym ama bende suya attım bol bol okudum bi hocaya falan bozdurmayada gitmedm parasi neysede korkumdan
Ve o kadın ulkede nam yapmış diolar ve zaten gorenler normal olmadığını hep o varliklarla konuştuğunu soyluolar bana ne dediyse olmuştu yani yasadiklarimizi gelecegi değil de gecmisi anlatmıştı ve dediği gibiydi hersey.zaten bizim tek sorunumuz kv ydi o yapmış çıktı yani de bide sen konussan o kadnla beni anlarsin çok tuhaf konusuo ama herkesn senle ilgili fikirlerini soylüo kvn buraya koymus falan bizde 7-8 tane çıktı kadin 1 taneylede yetinmemis
Aminn allah havale ettm ben zatenAyy aman uzak dursun Allahim korusun. En iyisi uzak durmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?