- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Hayirrr ne ben ne eşim görüsmuyoruzzSimdi kv ile görüşüyor musun?
Benmkinin derdi de oglu beni sevio ve biz mutluyuz diye yapmış olaya gel ya benm de oğlum var inşallah esimin beni sevdiği gibi sevecegi biri çıkar karşısına ben sevinirm daha ayirmak ne demkMillette ne kv varmis arkadas. Benimkinin ayagini opcem. Hayatta boyle seyleri sevmez Allaha sukur..
kızlar ben bi hocaya sordum yazdığını kopyaladım aynen yapıştırıyorum
Bu farklı birsey okunmuyor farklı herekeler kullanılmış ve tersten yazılmış cogusununda alakası yok bu bir işleme benzetilmis lakin hiç iyi birseydeyil
Bir de böyle islerden anlayan hocaları nasıl buluyorlar?
Zaten kavgalarmz vardi ama gormezden gelioduk büyük diye ama bu büyü işi ortaya çıktı kestik ilişkitlyi ödüm kopuo bebegime bişey olcak diye zatenIyi barisevindim
kopyaladığım konuşma geçti aramızda.başka bişey demedi.ama bellikli büyü witch.rabbim kendilerine çevirir inşallahLakin ne ne anlama geliyor
Hoca demedi mi
Amaci ne anlami ne
Valla witch burdan bi sey cikmaz. Ailene falan soyle belki annenler biliyordur birilerini. Bi anlayan hoca bulun gosterin.
Ben kadinin nosunu silmemis olsaydm veriridm de 1-2 hafta kendine gelemio insanBen arasam şarlatan bulup kazıklanırım kesin. Şans işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?