cok acil bakin

Canim konu sahibi konu kapanmasin diye polemiğe girmeyin diyor ;-) yazdiklarin çok doğru ama bence konuya odaklansak daha hayırlı;-)

Kiz bu sakin dolandirici olmasin? Bin lira ne? Annemin evinden cikmisti biz sirkeli suya koudik eridi sonra gittik denize doktuk cok sukur bi seu olmadi.
Bazilari da bilerrk koyuyor ki para alsinlar.. var boyleleri maalesef..

Aynen bilge benim de annemin evinden cikmisti seneler once. Fatihte bir arkadasimin tanidiklari vardi onlara yolladik, iyi bir kagit degilmis, gerektigi sekilde imha ettik dediler.

Simdi gunduz oldugu icin korkmuyorum ama gece esim gec geliyo karanlik coktugunde ayvayi yedim ben

Korkma ben burdayim

Millette ne kv varmis arkadas. Benimkinin ayagini opcem. Hayatta boyle seyleri sevmez Allaha sukur..

Cok sukur vallahi, benimkinin de hic isi olmaz. Biz de anlamayiz zaten, Allah bunlarla hasir nesir olanlardan uzak etsin

Ay witch seni koruma altina alasim geldi yardim edicek kimsen yok, gel sen yanima ben taa dunyanin bi ucundayim okyanus asinca zaten bozuluyormus bu tur seyler :)

Amin aminnnnnnnnnn efendimissss :***

Ben arasam şarlatan bulup kazıklanırım kesin. Şans işte.
bi falcı sende büyü var dedi.isim vermeseydi şu tiplerde,yakınlık derceniz şu demeseydi inanmazdım kesinlikle.kadın bildiğin isim verdi hoca bul dedi bende bir arkadaşın tavsiyesi ile netten bi hocaya 100 lira yatırdım :) adam sanki haftalık burç yorumu baktı :) kazıklandım yani o kadına gittim ben hoca değilim bozamam dedi.sirkeli suyla banyo yap dedi bana.

Ay witch seni koruma altina alasim geldi yardim edicek kimsen yok, gel sen yanima ben taa dunyanin bi ucundayim okyanus asinca zaten bozuluyormus bu tur seyler :)
Eveeeet bak siz deyince aklima geldi hergün su kenarindan gecen kisilere büyü tutmazmıs konu sahibi su yoksada bol bol havuza falan gidin dus alin

Peki işe yaradi mi sirkeli suyla banyo yapmak

Bu tur seyler internetten bulunur mu? Onlar cok gizli yapiyorlar islerini ve para da almiyorlar.

sizin evinize kim nasil koyarki oyle sey ? Bulun kim koyduysa geri verin.

Aklıma ne geldi..
Ebced hesabıyla ismini hesaplasana...
2.fotodaki rakamlarda çıkıyor mu sayı

ayy çok merak ettim ya ne yazıyor hala çözülememiş bizde 2 kere evde bulmuştuk böyle birşey bir tanesi kuru biberler peceteye sarılmıştı bir tanesini hatırlayamadım suan yengem ve ailesi bu tarz seylerle çok ugraşıyorlar açık seçik şekilde bakalım bunun altından ne çıkıcak

Peki işe yaradi mi sirkeli suyla banyo yapmak
sanırım hayır :) yada bilmiyorum ama sürekli felak nas okuyorum bide beddua ediyorum.kapı kulplarını falan sirkeyle siliyorum.tek bildiğim şey o kadının yuvasının dağıldığı.çocuklarının çektiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…