- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi witch hunt
-
Canim konu sahibi konu kapanmasin diye polemiğe girmeyin diyor ;-) yazdiklarin çok doğru ama bence konuya odaklansak daha hayırlı;-)Bu arada her anlamadığınız şeye karşı bu tutumu mu gösteriyorsunuz siz? Anlamadım, o halda dalga geçeyim!
Ya bu şuna benziyor, bir virüs var, size bulaşması an meselesi ama nasıl savaşacağınızı bilmiyorsunuz. Çünkü siz doktor değilsiniz. Ama inatla da doktora gitmek istemiyorsunuz, size göre size bulaşmaz, ama gözünüzle göremediğiniz için de zaten yok ispatı da olamaz. Öylece bir şey yapmadan bekliyorsunuz. Bu ne demek oluyor farkında mısınız? Göz göre göre bela bekliyorsunuz, savunmasız, açık alanda öylece bekliyorsunuz. Yaptığınız tek şey de o virüsün olmadığını ispat etmek için konuşmak.
Ha şimdi bu işin ardından bir şey çıkmaz belki ama yine de konu sahibinin içi rahatlar. Boş yere düşünüp düşünüp de canı sıkılmaz. Ha öğrenmek için boşa efor sarf eder, orası ayrı. Ama yine de her şey boşuna olmaz diyorum. Sırf içi rahatlasa yeter.
Bu arada bunla ilgili meşhur bir internet sitesi var. Belki biliyorsundur, oraya bak derim. Takma adın da manidar zaten, tamamen karşı tutum içinde olduğunu sanmıyorum konu sahibi :)
Acaba sadece sizi tedirgin etmek için yazılmış olabilir mi? Bir çok kişi çözemediğine göre.
Annem babam asker benim
Hic alakasi yok bunlarla
Siyahi hatun bir de masmavisulardi sanirim. Bu iki arkadasla bağlantıya gec istersenAnnem babam asker benim
Hic alakasi yok bunlarla
Allah yavrunu eşini ve seni korusun.Zaten kavgalarmz vardi ama gormezden gelioduk büyük diye ama bu büyü işi ortaya çıktı kestik ilişkitlyi ödüm kopuo bebegime bişey olcak diye zaten
Kiz bu sakin dolandirici olmasin? Bin lira ne? Annemin evinden cikmisti biz sirkeli suya koudik eridi sonra gittik denize doktuk cok sukur bi seu olmadi.
Bazilari da bilerrk koyuyor ki para alsinlar.. var boyleleri maalesef..
Simdi gunduz oldugu icin korkmuyorum ama gece esim gec geliyo karanlik coktugunde ayvayi yedim ben
Millette ne kv varmis arkadas. Benimkinin ayagini opcem. Hayatta boyle seyleri sevmez Allaha sukur..
Aminn çok teşekkür ediyorumAllah yavrunu eşini ve seni korusun.
Aynen bilge benim de annemin evinden cikmisti seneler once. Fatihte bir arkadasimin tanidiklari vardi onlara yolladik, iyi bir kagit degilmis, gerektigi sekilde imha ettik dediler.
Korkma ben burdayim
Cok sukur vallahi, benimkinin de hic isi olmaz. Biz de anlamayiz zaten, Allah bunlarla hasir nesir olanlardan uzak etsin
bi falcı sende büyü var dedi.isim vermeseydi şu tiplerde,yakınlık derceniz şu demeseydi inanmazdım kesinlikle.kadın bildiğin isim verdi hoca bul dedi bende bir arkadaşın tavsiyesi ile netten bi hocaya 100 lira yatırdım :) adam sanki haftalık burç yorumu baktı :) kazıklandım yani o kadına gittim ben hoca değilim bozamam dedi.sirkeli suyla banyo yap dedi bana.Ben arasam şarlatan bulup kazıklanırım kesin. Şans işte.
Eveeeet bak siz deyince aklima geldi hergün su kenarindan gecen kisilere büyü tutmazmıs konu sahibi su yoksada bol bol havuza falan gidin dus alinAy witch seni koruma altina alasim geldi yardim edicek kimsen yok, gel sen yanima ben taa dunyanin bi ucundayim okyanus asinca zaten bozuluyormus bu tur seyler :)
Peki işe yaradi mi sirkeli suyla banyo yapmakbi falcı sende büyü var dedi.isim vermeseydi şu tiplerde,yakınlık derceniz şu demeseydi inanmazdım kesinlikle.kadın bildiğin isim verdi hoca bul dedi bende bir arkadaşın tavsiyesi ile netten bi hocaya 100 lira yatırdım :) adam sanki haftalık burç yorumu baktı :) kazıklandım yani o kadına gittim ben hoca değilim bozamam dedi.sirkeli suyla banyo yap dedi bana.
bi falcı sende büyü var dedi.isim vermeseydi şu tiplerde,yakınlık derceniz şu demeseydi inanmazdım kesinlikle.kadın bildiğin isim verdi hoca bul dedi bende bir arkadaşın tavsiyesi ile netten bi hocaya 100 lira yatırdım :) adam sanki haftalık burç yorumu baktı :) kazıklandım yani o kadına gittim ben hoca değilim bozamam dedi.sirkeli suyla banyo yap dedi bana.
Kizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim
Aa oyle miymis? Bilmiyordum bakEveeeet bak siz deyince aklima geldi hergün su kenarindan gecen kisilere büyü tutmazmıs konu sahibi su yoksada bol bol havuza falan gidin dus alin
Vallahi aklima geldikçe ben bile okuyorumAminn çok teşekkür ediyorum
Konu Sahibi ne de tekrar ediyorum felak nas okuyun bol boll
sanırım hayır :) yada bilmiyorum ama sürekli felak nas okuyorum bide beddua ediyorum.kapı kulplarını falan sirkeyle siliyorum.tek bildiğim şey o kadının yuvasının dağıldığı.çocuklarının çektiğiPeki işe yaradi mi sirkeli suyla banyo yapmak
Evett eskiler hep öyle söyler evi nehir kıyısinda olanlara büyü tutmazmış ve eger denize falan girince sudan çok korkulursa büyü olduğundan korkulurmuşAa oyle miymis? Bilmiyordum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?