- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
o arkadaşın akrabasıymış dedim ya kazıklandım diye :) ama fala bakan kadının ben fincana formalite bakıyorum demişti.kadın aklımdan geçen bi cümleyi bile söylemişti banaBu tur seyler internetten bulunur mu? Onlar cok gizli yapiyorlar islerini ve para da almiyorlar.
Bana da cok nazar deger. Bi ortama girdigimde butun kötü enerji ustume yikilir ve basima gelmeyen kalmaz, kac kere hayati tehlikeler atlattim. Esim de bilhassa ayni.. Su kotu insanlarin serrinden Allahim korusun ne diyeyim..
Bir yere girerken la havle vela kuvvete illah billahül alliyül aziym de 3 kere taş bile değmez Allahın izniyle
seninde işin çok zor ya.nazar boncuğu ile alakalı nihat hoca ondan medet ummak günah ama nazar boncuğu taşıdığını gören kişinin bakışları ilk o boncuğa kaydığı için nazrın gücü kırılır demişti.kötü enerji azalır demiştiHer seyi okuyorum nas felak ayetelkursi ki evden okumadan hayatta cikmam. Iste dusunsene 20 kisilik bir grubun icidne hepsinin kotu enerjisini çektiğini. Cok agir bir sey..
ben niye ziyaretçileri göremiyorum yaNeyse hey ziyaretciler aranizda bilen yok mu uye olup bi iki kelam edeydiniz iyiydi ya.
seninde işin çok zor ya.nazar boncuğu ile alakalı nihat hoca ondan medet ummak günah ama nazar boncuğu taşıdığını gören kişinin bakışları ilk o boncuğa kaydığı için nazrın gücü kırılır demişti.kötü enerji azalır demişti
Yani siradan uyeyle prolar bir mi olacak sandinben niye ziyaretçileri göremiyorum yakimler konuda kaç kişi ziyaretçi görünmüyo bende
6. Ve 38. Sayfafa kagitlar. Neden goremedib ki?Ya var ya niçin yapıldığına dair bir şeyler geliyor aklıma ama kağıdı görmedim, sadece fikir üretiyorum. Ama neden yapsın ki diyorum bir yandan da. Konu sahibinin hayatını konularından az çok bildiğim için fikir yürüterek vardım bu sonuca ama... Bilemedim ki.
Her seyi okuyorum nas felak ayetelkursi ki evden okumadan hayatta cikmam. Iste dusunsene 20 kisilik bir grubun icidne hepsinin kotu enerjisini çektiğini. Cok agir bir sey..
Aynı problem bende de var biliyo musun?Evet zaten bem de akik aldim. Tenime temas ettiriyorum. Esime de aldim esimin elinde paramparca oldu akik tesbihi. Benimkiler sanirim cok icinde biriktirdi patlamadilar ve takinca artik basimi agirtip yataga dusuruyorlar. Yildizim dusuk maalesef :))
Havamizi da attik ;-)Yani siradan uyeyle prolar bir mi olacak sandinhaha sadece prolar goruyo cnaim..
6. Ve 38. Sayfafa kagitlar. Neden goremedib ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?