cok acil bakin

Bu tur seyler internetten bulunur mu? Onlar cok gizli yapiyorlar islerini ve para da almiyorlar.
o arkadaşın akrabasıymış dedim ya kazıklandım diye :) ama fala bakan kadının ben fincana formalite bakıyorum demişti.kadın aklımdan geçen bi cümleyi bile söylemişti bana

witch hunt Yorumları okumadım belki yazan oldu bilmiyorum.
Kafanıza göre sakın yakıp yırtıp atmayın. Bu işten anlayan birilerine danışın. Sirkeli suya koyup yazısı silinince akan suya bırakmak iyidir ama her muska aynı tertip ile yokedilmiyor olabilir. Usulü dışında yok etmek sıkıntıya davetiye çıkarmak demektir bilginiz olsun

Şu ziyaretçilerde okuyup okuyup gidiyorlar
Sakın üye olusunuz da iki kelam yazıp fikir verirsiniz

Bana da cok nazar deger. Bi ortama girdigimde butun kötü enerji ustume yikilir ve basima gelmeyen kalmaz, kac kere hayati tehlikeler atlattim. Esim de bilhassa ayni.. Su kotu insanlarin serrinden Allahim korusun ne diyeyim..

Bir yere girerken la havle vela kuvvete illah billahül alliyül aziym de 3 kere taş bile değmez Allahın izniyle

Bir yere girerken la havle vela kuvvete illah billahül alliyül aziym de 3 kere taş bile değmez Allahın izniyle

Her seyi okuyorum nas felak ayetelkursi ki evden okumadan hayatta cikmam. Iste dusunsene 20 kisilik bir grubun icidne hepsinin kotu enerjisini çektiğini. Cok agir bir sey..

witch hunt zamanında bize de yapmıstı birileri , biz bir akarsuya götürüp dualarla atmıstık, sonra da arkamıza bakmadan geri gelmistik eve.
Bize böyle söylemisti bir hoca.
Bol bol felak ve nas oku, bununla ilgili baska dualar da var dilersen özelden de atabilirim, insallah yardımcı olacak birileri cıkar cok üzüldüm gercekten rabbim hep yanında merak etme.

Her seyi okuyorum nas felak ayetelkursi ki evden okumadan hayatta cikmam. Iste dusunsene 20 kisilik bir grubun icidne hepsinin kotu enerjisini çektiğini. Cok agir bir sey..
seninde işin çok zor ya.nazar boncuğu ile alakalı nihat hoca ondan medet ummak günah ama nazar boncuğu taşıdığını gören kişinin bakışları ilk o boncuğa kaydığı için nazrın gücü kırılır demişti.kötü enerji azalır demişti

Ya var ya niçin yapıldığına dair bir şeyler geliyor aklıma ama kağıdı görmedim, sadece fikir üretiyorum. Ama neden yapsın ki diyorum bir yandan da. Konu sahibinin hayatını konularından az çok bildiğim için fikir yürüterek vardım bu sonuca ama... Bilemedim ki.

Evet zaten bem de akik aldim. Tenime temas ettiriyorum. Esime de aldim esimin elinde paramparca oldu akik tesbihi. Benimkiler sanirim cok icinde biriktirdi patlamadilar ve takinca artik basimi agirtip yataga dusuruyorlar. Yildizim dusuk maalesef :))

Ey Allahım ya konu okudukça gidiyo valla son sayfaya zar zor geldim ama hala bi sonuç yok
Yer gök dua ile çözüme ulaşana kadar oku kendini ve evi, allahyardıö etsin korkma Rabbim izin vermezse kimse zarar veremez ,geceleri namazını kıl yat ki için rahatlasın...

ben niye ziyaretçileri göremiyorum ya kimler konuda kaç kişi ziyaretçi görünmüyo bende
Yani siradan uyeyle prolar bir mi olacak sandin haha sadece prolar goruyo cnaim..
6. Ve 38. Sayfafa kagitlar. Neden goremedib ki?

Yıldızın çok düşük demek çekiyorsun tüm negatif enerjiyi bende öyleyim arada yıkılıyorum ama hemen okumaya başlayıp açılıyorum , evde kırılmadık şey kalmadı

Evet zaten bem de akik aldim. Tenime temas ettiriyorum. Esime de aldim esimin elinde paramparca oldu akik tesbihi. Benimkiler sanirim cok icinde biriktirdi patlamadilar ve takinca artik basimi agirtip yataga dusuruyorlar. Yildizim dusuk maalesef :))
Aynı problem bende de var biliyo musun?
Kalabalığa giremiyorum resmen, Bi ağırlık bi sıkkınlık derken yıpranmış bi şekilde ortamdan ayrılıyorum..
Peki böyle enerji taşları falan gerçekten işe yarıyor mu hiç ilgilenmedim ve inanmamıştım.

burda bir bayan vardı,
çocuğu olmuş bebeğimi bile istemiyordum falan diyordu durumu çok kötü olmuş, hatta psikiatri servisinde falan yatmış.
sonradan muskaları bulmuşlar kadın iyileşmiş herşey normale döndü bebeğimi bile kucağıma alamıyordum falan demişti witch hunt
onu bulabilirsen onunla iletişime geç, belki yardımcı olur.
öğretmen di galiba tam emin değilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…