cok acil bakin

Witch sakın yakmaya, yırtmaya kalkma. Olay iyice içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Allah kötü niyetlilerin şerrinden korusun. Ne biçim insan bunlar ya.

Yıldızın çok düşük demek çekiyorsun tüm negatif enerjiyi bende öyleyim arada yıkılıyorum ama hemen okumaya başlayıp açılıyorum , evde kırılmadık şey kalmadı

Maalesef ben kendime zarar veriyorum esyalarla isim olmuyo )((

Evet gercekten cekiyor. Dini olarak tabiki dualara siginiyoruz ama bunlar sadece dikkatleri ustlerine cekiyorlar ve ilk ona degiyo degen sey.

Tamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi

witch akşamdan beri okuyorum urkutucu başına gelen
bu konularda hiç bir bilgim yok namaz surelerinden başkada dua bilmem
yıllar önce onsezileri kuvvetli biri banada sa na buyu yapılmış evinde ara bul dedi ama takıntıntı yapmak istemedim
ama eşim benden habersiz bulmadan bozdurabilirmiyim diye araştırmış bu konuda bilgisi olan arkadaşları bunlara bulaşır kafayı takarsan çok para kaptırırsın demiş ve ben sana koruyucu bir dua hazırlatırım varsada korunursunuz demiş ve yaptırmış duanın karşısında felak nas ve ayetel kursi okuyup eve ve kendi uzerimize ufluyoruz
bunların peşine duşersen kafayı yersin dua et bol bol Allah yazmazsa kulları hiç bişey yapamaz

Evet ben de hatirladim o bayani ama nick ini hatırlamıyorum

konuyu okumaya devam ediyorum da bi şeyler diyesim geldi
ben de inanan biriyim ama kötünün duası da kabul olmaz görüşündeyim

konuya evde kavga gürültü vardı sonra muska bulundu da her şey pembe oldu diyenlerin iyilik yaptığını düşünmüyorum samimiyetine güvenmiyorum

dinde büyü vardır bence de var ama büyünün enerji olduğunu düşünüyorum

evrene ne gönderirsen onu geri alırsın gibi

birsürü atasözü var "kötüyü çağırma"
ya da
mesela "bi şeyi 40 kere söyleme " derler
(Ki bu laflar yabancılarda da var muslumanlara özgü şeyler değil)

okuduğum bi kitaptan bi amacın var mesela sürekli onu söyluyosun bu şekil amacına ulaşıyosun (tabi bu bahsettiğim lök gibi oturayım sınavda 1. olayım değil)

sınava hazırlanıyosun diyelim arada bi kendi kendine 1. olucam ben dersin

bununla birlikte başarılı olursun bunun gibi ornekler

ama siz yangına körükle gidiyosunuz

yok bilmem neyimin şunu oldu durum çok kötüydü meğer büyüymüş

konu sahibi bunları okudukça neler düşünüyo acaba ?

60 kişi toplanıp birbirinizi gerip korkutucu hikayeler anlatıp duruyosunuz

zamanında elime kocakarının biri kağıt sıkıştırıp gitti

aynı böyle yazılar çöpe attım

çarpılmadım hayatım kötüye de gitmedi ne yapsaydım Allah a şirk koşan beyinsizin birinin pisliğini temizlemeye mi uğraşcaktım sirkeyle suyla

bunun ustunde kafa mı patlatmam gerekiyodu ?

Evet gercekten cekiyor. Dini olarak tabiki dualara siginiyoruz ama bunlar sadece dikkatleri ustlerine cekiyorlar ve ilk ona degiyo degen sey.[/QUOTE]
Anladım canım tşk ederim.
Konuyu takip etmekten evde bi iş yapamadım iy mi
Neyse ben kaçar kızım yemek bekliyor

Herkes yardimci olmaya calisiyor farkindayim
Cok tesekkur ediyorum herkes isini gucunu birakip bununla ugrasiyor
Ama benim kafam karman corman oldu
Kimi sirkeli su diyor
Kimi buyu diyor
Kimi yuva dagilsin diye diyor
Usulune gore olmazsa isler kotuye gider diyor
Bu kagitlarla basbasa kaldim
Ne yapacagimi bilmiyorum
Zaten gulluk gulistanlik hayatim yok
Kafayi siyiricam artik
Arkamda destek yoK
Biri de senin derdin ne demez
Gercekten durum fena
Burdan yardim etmek isteyenlere cok tesekkur ederim
Inaniyorum ki tam bilen biri cikacak

gerçekten eski eşimin yaptığına eminsem dar ederim ona dünyayı çok çirkefleştim birden.
seni bu duruma sokacak hakkı nereden buluyor kendinde ya?

Arkadaşım büyü eskiden ki bu çooook zaman önce olduğu gibi değil. Şimdi ben büyü yapıyorum diyene asla inanmayın. Çöpe atın gitsin. İnsanlar büyü bilselerdi son uğraşacakları insan siz olurdunuz. Banka memurlarını, zenginleri büyüleseler daha fazla kar ederlerdi. Biraz akıl yürütürseniz kendiniz de doğruyu bulabilirsiniz. Dolandırıcı hacı hocaların lafına itibar etmeyin.

gerçekten eski eşimin yaptığına eminsem dar ederim ona dünyayı çok çirkefleştim birden.
seni bu duruma sokacak hakkı nereden buluyor kendinde ya?

Kotu bir sey yok
Gidelim yeminli tercumana soralim diyo
Gercekten onu en son ben carpicam
700 yorum olmus ortada bi sey yok
Beni ve bir suru kadini bunlarla ugrastiriyo mal

Yani siradan uyeyle prolar bir mi olacak sandin haha sadece prolar goruyo cnaim..

6. Ve 38. Sayfafa kagitlar. Neden goremedib ki?
O kadar detaylı okumadım konuyu, ilk sayfa ve son sayfaları aralıklarla okudum da ondan canım.
Osmanlıca derslerinden kalma bilgilerimle okumaya çalışıyorum. İlk kelime malik anladığım kadarıyla. Cehennem yöneticisi bir meleğin ismi.
Emin olmamakla birlikte hatem geçiyor, ama ne manayla yazılmış çözemedim.
Okumaya çalışıyorum, bir şeyler çıkarabilirsem yazarım yine.

konu kapanacak diye korkuyorum ben de
hiç bu işlerden anlamam ama sizin yerinizde olsam başka cami hocasına giderdim, bilen birilerini bulmaya çalışırdım, en azından yönlendirme yapabilirler

Valla dun geceden beri hepimiz ugrastik. Arabi farisisi hepsi okumaya calisti. Ben de hem Arapca hem Farsca biliuorum hicbir sey anlasilmiuor. Dediginiz kelimelerden baska. Bi de huma var. Yani birincisini kimse anlamadi ama 38.sayfadaki tam buyu yani. 4 buyuk melegin adi yazilarak yapilmis.

Ya evet ben de dusuncesizlik yaptım o konuda. Yorumu yazdıktan sonra jeton düştü de silemedim tabii

Bir arkadasim soylemisti. Abdest al once sonra içtiğin suya felak nas oku onu ic demişti. Bir dene istersen tatlim.

Vehham kelimesine benzer bir şey daha okudum. O da fazla şüpheli manasına geliyor. Tam çorba ya... 38'e daha bakmadım.
Osmanlıca gibi harekesiz yazılmış, o nedenle kelime nerede bitiyor nerede yenisi başlıyor acayip zor yani. Bir de el yazısı, matbu olsa kolay okurdum bir nebze ya.

Konu sahibi bunu da sordunuz mu hocaya ? 38 sayfadaki paylaşımınızı alıntılamaya çalıştım ama olmadı.

Arapca aslinda harekesiz yazilir. Yani Araplar hareke hic kullanmazlar. Inan ben okudum ama her turlu okudum yok yok anlamli bir sey yok maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…