- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yıldızın çok düşük demek çekiyorsun tüm negatif enerjiyi bende öyleyim arada yıkılıyorum ama hemen okumaya başlayıp açılıyorum , evde kırılmadık şey kalmadı
Evet gercekten cekiyor. Dini olarak tabiki dualara siginiyoruz ama bunlar sadece dikkatleri ustlerine cekiyorlar ve ilk ona degiyo degen sey.Aynı problem bende de var biliyo musun?
Kalabalığa giremiyorum resmen, Bi ağırlık bi sıkkınlık derken yıpranmış bi şekilde ortamdan ayrılıyorum..
Peki böyle enerji taşları falan gerçekten işe yarıyor mu hiç ilgilenmedim ve inanmamıştım.
Tamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi
Evet ben de hatirladim o bayani ama nick ini hatırlamıyorumburda bir bayan vardı,
çocuğu olmuş bebeğimi bile istemiyordum falan diyordu durumu çok kötü olmuş, hatta psikiatri servisinde falan yatmış.
sonradan muskaları bulmuşlar kadın iyileşmiş herşey normale döndü bebeğimi bile kucağıma alamıyordum falan demiştiwitch hunt
onu bulabilirsen onunla iletişime geç, belki yardımcı olur.
öğretmen di galiba tam emin değilim ama
konuyu okumaya devam ediyorum da bi şeyler diyesim geldi
ben de inanan biriyim ama kötünün duası da kabul olmaz görüşündeyim
konuya evde kavga gürültü vardı sonra muska bulundu da her şey pembe oldu diyenlerin iyilik yaptığını düşünmüyorum samimiyetine güvenmiyorum
dinde büyü vardır bence de var ama büyünün enerji olduğunu düşünüyorum
evrene ne gönderirsen onu geri alırsın gibi
birsürü atasözü var "kötüyü çağırma"
ya da
mesela "bi şeyi 40 kere söyleme " derler
(Ki bu laflar yabancılarda da var muslumanlara özgü şeyler değil)
okuduğum bi kitaptan bi amacın var mesela sürekli onu söyluyosun bu şekil amacına ulaşıyosun (tabi bu bahsettiğim lök gibi oturayım sınavda 1. olayım değil)
sınava hazırlanıyosun diyelim arada bi kendi kendine 1. olucam ben dersin
bununla birlikte başarılı olursun bunun gibi ornekler
ama siz yangına körükle gidiyosunuz
yok bilmem neyimin şunu oldu durum çok kötüydü meğer büyüymüş
konu sahibi bunları okudukça neler düşünüyo acaba ?
60 kişi toplanıp birbirinizi gerip korkutucu hikayeler anlatıp duruyosunuz
zamanında elime kocakarının biri kağıt sıkıştırıp gitti
aynı böyle yazılar çöpe attım
çarpılmadım hayatım kötüye de gitmedi ne yapsaydım Allah a şirk koşan beyinsizin birinin pisliğini temizlemeye mi uğraşcaktım sirkeyle suyla
bunun ustunde kafa mı patlatmam gerekiyodu ?
gerçekten eski eşimin yaptığına eminsem dar ederim ona dünyayı çok çirkefleştim birden.Herkes yardimci olmaya calisiyor farkindayim
Cok tesekkur ediyorum herkes isini gucunu birakip bununla ugrasiyor
Ama benim kafam karman corman oldu
Kimi sirkeli su diyor
Kimi buyu diyor
Kimi yuva dagilsin diye diyor
Usulune gore olmazsa isler kotuye gider diyor
Bu kagitlarla basbasa kaldim
Ne yapacagimi bilmiyorum
Zaten gulluk gulistanlik hayatim yok
Kafayi siyiricam artik
Arkamda destek yoK
Biri de senin derdin ne demez
Gercekten durum fena
Burdan yardim etmek isteyenlere cok tesekkur ederim
Inaniyorum ki tam bilen biri cikacak
gerçekten eski eşimin yaptığına eminsem dar ederim ona dünyayı çok çirkefleştim birden.
seni bu duruma sokacak hakkı nereden buluyor kendinde ya?
O kadar detaylı okumadım konuyu, ilk sayfa ve son sayfaları aralıklarla okudum da ondan canım.Yani siradan uyeyle prolar bir mi olacak sandinhaha sadece prolar goruyo cnaim..
6. Ve 38. Sayfafa kagitlar. Neden goremedib ki?
Tamam inançsızsınız anladık ama maalesef ki büyü denen şey var. Allah başınıza getirtmesin ama eğer bir gün siz de bunu yaşarsanız bol bol gülersiniz kendinizeSizin var gülmeye geldim
O kadar detaylı okumadım konuyu, ilk sayfa ve son sayfaları aralıklarla okudum da ondan canım.
Osmanlıca derslerinden kalma bilgilerimle okumaya çalışıyorum. İlk kelime malik anladığım kadarıyla. Cehennem yöneticisi bir meleğin ismi.
Emin olmamakla birlikte hatem geçiyor, ama ne manayla yazılmış çözemedim.
Okumaya çalışıyorum, bir şeyler çıkarabilirsem yazarım yine.
Arkadaslar konuyu sadece yazılanların manasına odaklasak. Yavaş yavaş rayindan çıkıyor konu. Burda yasak olan. Cin hocaya git vs gibi şeyleri de lütfen özelden yazın ki kızcağızın konusu gume gitmesin
Bir arkadasim soylemisti. Abdest al once sonra içtiğin suya felak nas oku onu ic demişti. Bir dene istersen tatlim.Herkes yardimci olmaya calisiyor farkindayim
Cok tesekkur ediyorum herkes isini gucunu birakip bununla ugrasiyor
Ama benim kafam karman corman oldu
Kimi sirkeli su diyor
Kimi buyu diyor
Kimi yuva dagilsin diye diyor
Usulune gore olmazsa isler kotuye gider diyor
Bu kagitlarla basbasa kaldim
Ne yapacagimi bilmiyorum
Zaten gulluk gulistanlik hayatim yok
Kafayi siyiricam artik
Arkamda destek yoK
Biri de senin derdin ne demez
Gercekten durum fena
Burdan yardim etmek isteyenlere cok tesekkur ederim
Inaniyorum ki tam bilen biri cikacak
Vehham kelimesine benzer bir şey daha okudum. O da fazla şüpheli manasına geliyor. Tam çorba ya... 38'e daha bakmadım.Valla dun geceden beri hepimiz ugrastik. Arabi farisisi hepsi okumaya calisti. Ben de hem Arapca hem Farsca biliuorum hicbir sey anlasilmiuor. Dediginiz kelimelerden baska. Bi de huma var. Yani birincisini kimse anlamadi ama 38.sayfadaki tam buyu yani. 4 buyuk melegin adi yazilarak yapilmis.
Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Bana soylemek istemedi sanirim ben oyle anladim
Ikincisi ben mutfak dolaplarin ici tozlanmasin diye ekstradan dolap ici bezi koyarim dun butun mutfagi indirdim bi kagit daha buldum oNu da yolluyorum
Vehham kelimesine benzer bir şey daha okudum. O da fazla şüpheli manasına geliyor. Tam çorba ya... 38'e daha bakmadım.
Osmanlıca gibi harekesiz yazılmış, o nedenle kelime nerede bitiyor nerede yenisi başlıyor acayip zor yani. Bir de el yazısı, matbu olsa kolay okurdum bir nebze ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?