cok acil bakin

Bence hocaya götür ne olduğunu öğren snra at cope gtsn belki cope atınca kotu olur. Yakilacak yazıyorsa yakma ama bnce hocaya goturmen de bi fayda olabilir

kızlar acaba kutucuklar içindeki rakamlardan birşey çıkarmı.yanımda şimdi kuran yokda o sayılardaki sayfaya bakılsa belki birşey çıkar

siz çine gitmemiş miydiniz tibetteki rahiplerin hayatını okumuştum adamlar inanılmaz

çunku zihinlerine hakimler

o kötü psikolojiye girmeyin salak herif yuzunden

bence dava edin adamı misscherry bi mesajda söyledi dava edilebiliyormuş taciz ve huzur bozmaktan

Evet bence de dava etmeli. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Resmen taciz.

Çoğu yerde haklısınız ama bu kadar da hafife almamak gerektiğini düşünüyorum...
Büyü denen şey var...
Haşa zaten insanın kaderini değiştirecek kadar olsa Allah'a şirk koşmuş oluruz öyle düşünmüyoruz elbette...
Ama manevi açıdan insanı rahatsız ettiği bir gerçek bir süre...

Diğer insanlar da gelmiş başından geçeni anlatmışlar...
Çok normal..
Zaten konı sahibi buraya konu açarken bunları muhakkak düşündü...
Bir sürü insan takip ediyor burayı illa ki kafası karışacak ama en doğru cevabı yine kendisi bulacak..
Yaşayan, hayatındaki insanları en iyi tanıyan o..
Biz elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık merak ettik...

Biri sey yazmisti konu sahibine;ebcedle ismini hesapla sayilarla uyusuyor mu diye
aaa doğru ebced hesabı kullanılmış olabilir.yalnız ex koca foruma girse okusa acaip tırsar başım belaya girecek kadın dayanışmasına bak diye :) kadınlar el attıysa muhakkak çözülür bu iş

Canım burda paylaştığın fotoya göre ali ve muhabbet diye iki
Kişiye yapılmış gini bir büyü bir arkadaşıma gösterdim kurandan anlayan içinde muhammed ismi var bide senin için araştıracam bunu.

Arapca aslinda harekesiz yazilir. Yani Araplar hareke hic kullanmazlar. Inan ben okudum ama her turlu okudum yok yok anlamli bir sey yok maalesef..
38'e baktım havas ilmi derler, vefk yapılır ona benzettim.
Ve dediğin gibi 4 büyük meleğin ismini okudum. Galiba ebcet hesabıyla bir şeyler yapılmış. Bunu da bizim çözmemiz zor.
Alttaki ters yazıyı okudum, ali ayni yazıyor. Ne manaya geliyor çözemedim.
Neticede bunun bir vefk olduğuna kanaat getirdim.
Çünkü; bütün vefklerin etrafına yazılan bazı şeyler vardır bunlar Besmele-i Şerife, 4 büyük Meleğin adı ve bir Ayet-i Şerife'dir. ( bunu netten buldum.)

Vefkin ne olduğunu da araştırıp bakınız, şimdi yazarsam yasaktır falan.

Biliyorum evet bu ilmis. Hatta babamin bir kitabi vardi 200 yillik falan yurt disindan getirmisti. Onda vardı. Benim babam hocaydi ama oyle kismeye muska buyu muyu yapmazdı. Ordan biliyorum. Kitabi birileri götürdü gidis o gidis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…