- 13 Ocak 2016
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi witch hunt
-
Biri sey yazmisti konu sahibine;ebcedle ismini hesapla sayilarla uyusuyor mu diyekızlar acaba kutucuklar içindeki rakamlardan birşey çıkarmı.yanımda şimdi kuran yokda o sayılardaki sayfaya bakılsa belki birşey çıkar
siz çine gitmemiş miydiniz tibetteki rahiplerin hayatını okumuştum adamlar inanılmazHerkes yardimci olmaya calisiyor farkindayim
Cok tesekkur ediyorum herkes isini gucunu birakip bununla ugrasiyor
Ama benim kafam karman corman oldu
Kimi sirkeli su diyor
Kimi buyu diyor
Kimi yuva dagilsin diye diyor
Usulune gore olmazsa isler kotuye gider diyor
Bu kagitlarla basbasa kaldim
Ne yapacagimi bilmiyorum
Zaten gulluk gulistanlik hayatim yok
Kafayi siyiricam artik
Arkamda destek yoK
Biri de senin derdin ne demez
Gercekten durum fena
Burdan yardim etmek isteyenlere cok tesekkur ederim
Inaniyorum ki tam bilen biri cikacak
Evet bence de dava etmeli. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Resmen taciz.siz çine gitmemiş miydiniz tibetteki rahiplerin hayatını okumuştum adamlar inanılmaz
çunku zihinlerine hakimler
o kötü psikolojiye girmeyin salak herif yuzunden
bence dava edin adamı misscherry bi mesajda söyledi dava edilebiliyormuş taciz ve huzur bozmaktan
konuyu okumaya devam ediyorum da bi şeyler diyesim geldi
ben de inanan biriyim ama kötünün duası da kabul olmaz görüşündeyim
konuya evde kavga gürültü vardı sonra muska bulundu da her şey pembe oldu diyenlerin iyilik yaptığını düşünmüyorum samimiyetine güvenmiyorum
dinde büyü vardır bence de var ama büyünün enerji olduğunu düşünüyorum
evrene ne gönderirsen onu geri alırsın gibi
birsürü atasözü var "kötüyü çağırma"
ya da
mesela "bi şeyi 40 kere söyleme " derler
(Ki bu laflar yabancılarda da var muslumanlara özgü şeyler değil)
okuduğum bi kitaptan bi amacın var mesela sürekli onu söyluyosun bu şekil amacına ulaşıyosun (tabi bu bahsettiğim lök gibi oturayım sınavda 1. olayım değil)
sınava hazırlanıyosun diyelim arada bi kendi kendine 1. olucam ben dersin
bununla birlikte başarılı olursun bunun gibi ornekler
ama siz yangına körükle gidiyosunuz
yok bilmem neyimin şunu oldu durum çok kötüydü meğer büyüymüş
konu sahibi bunları okudukça neler düşünüyo acaba ?
60 kişi toplanıp birbirinizi gerip korkutucu hikayeler anlatıp duruyosunuz
zamanında elime kocakarının biri kağıt sıkıştırıp gitti
aynı böyle yazılar çöpe attım
çarpılmadım hayatım kötüye de gitmedi ne yapsaydım Allah a şirk koşan beyinsizin birinin pisliğini temizlemeye mi uğraşcaktım sirkeyle suyla
bunun ustunde kafa mı patlatmam gerekiyodu ?
aaa doğru ebced hesabı kullanılmış olabilir.yalnız ex koca foruma girse okusa acaip tırsar başım belaya girecek kadın dayanışmasına bak diye :) kadınlar el attıysa muhakkak çözülür bu işBiri sey yazmisti konu sahibine;ebcedle ismini hesapla sayilarla uyusuyor mu diye
Ayni fikirdeyimmaaa doğru ebced hesabı kullanılmış olabilir.yalnız ex koca foruma girse okusa acaip tırsar başım belaya girecek kadın dayanışmasına bak diye :) kadınlar el attıysa muhakkak çözülür bu iş
Ben dedim ama arada kaynamışBiri sey yazmisti konu sahibine;ebcedle ismini hesapla sayilarla uyusuyor mu diye
burda biri var reklam için bi üyelik silindi şuan sürekli yenileyince sayfayı anladım :)mune sanırım tatile gitmiş :) rahat olun konu kapanmaz kazen de uğramaz heral buralara
Yok canım sana özel bişey demedim genel olarak gaza geldikYa evet ben de dusuncesizlik yaptım o konuda. Yorumu yazdıktan sonra jeton düştü de silemedim tabii
38'e baktım havas ilmi derler, vefk yapılır ona benzettim.Arapca aslinda harekesiz yazilir. Yani Araplar hareke hic kullanmazlar. Inan ben okudum ama her turlu okudum yok yok anlamli bir sey yok maalesef..
burda biri var reklam için bi üyelik silindi şuan sürekli yenileyince sayfayı anladım :)
38'e baktım havas ilmi derler, vefk yapılır ona benzettim.
Ve dediğin gibi 4 büyük meleğin ismini okudum. Galiba ebcet hesabıyla bir şeyler yapılmış. Bunu da bizim çözmemiz zor.
Alttaki ters yazıyı okudum, ali ayni yazıyor. Ne manaya geliyor çözemedim.
Neticede bunun bir vefk olduğuna kanaat getirdim.
Çünkü; bütün vefklerin etrafına yazılan bazı şeyler vardır bunlar Besmele-i Şerife, 4 büyük Meleğin adı ve bir Ayet-i Şerife'dir. ( bunu netten buldum.)
Vefkin ne olduğunu da araştırıp bakınız, şimdi yazarsam yasaktır falan.
o zaman uzaktan izleniyoruzburda biri var reklam için bi üyelik silindi şuan sürekli yenileyince sayfayı anladım :)
38'e baktım havas ilmi derler, vefk yapılır ona benzettim.
Ve dediğin gibi 4 büyük meleğin ismini okudum. Galiba ebcet hesabıyla bir şeyler yapılmış. Bunu da bizim çözmemiz zor.
Alttaki ters yazıyı okudum, ali ayni yazıyor. Ne manaya geliyor çözemedim.
Neticede bunun bir vefk olduğuna kanaat getirdim.
Çünkü; bütün vefklerin etrafına yazılan bazı şeyler vardır bunlar Besmele-i Şerife, 4 büyük Meleğin adı ve bir Ayet-i Şerife'dir. ( bunu netten buldum.)
Vefkin ne olduğunu da araştırıp bakınız, şimdi yazarsam yasaktır falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?