- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi witch hunt
-
evet,en azından konu kapanmadı yoksa içime oturur vallaCidden ya benim de mesajim silinmis alintilamistim o kisiyi bir yonetici su an burda aman Allahim
Biliyorum evet bu ilmis. Hatta babamin bir kitabi vardi 200 yillik falan yurt disindan getirmisti. Onda vardı. Benim babam hocaydi ama oyle kismeye muska buyu muyu yapmazdı. Ordan biliyorum. Kitabi birileri götürdü gidis o gidis..
cikom yalnız bu konu üzerine senin profilin çok ürkütücü duruyorYok canım sana özel bişey demedim genel olarak gaza geldik
Ebced dediğiniz yıldızname yle aynı mı arkadaşlar...
Benim annemin dedesi çok uzun yıl yaşadı 109 yaşında mı ne ölmüştü ben bile gördüm ziyaretine giderdik...
Onda böyle yıldızname dediği bir kitabı vardı içinde böyle kare kare Kuran yazıları rakamlar..
Anneme teyzeme felan isimlerinden harflerle bişiler hesaplayıp açıp bakmıştı..
Gerçekten de dedikleri aynen hayatımızda yaşıyoruz..
Sadece bir şey kaldı onu da bakalım görecek miyiz...
O kitabı annemin dedi ölürken anneme vermiş...
El vermek derler ya dedesi anneme el vermiş..
Anladım canım, ama bence bu bir vefk. Bir istek doğrultusunda yapılır. Yani dualarla, istenilen şeye ulaşmayı hedefler bildiğim kadarıyla. Fakat işin alimi olmadığım için, burada hedeflenen şeyi bilmiyorum. Çünkü şu sayıların ne manaya geldiğini çözemiyorum.Biliyorum evet bu ilmis. Hatta babamin bir kitabi vardi 200 yillik falan yurt disindan getirmisti. Onda vardı. Benim babam hocaydi ama oyle kismeye muska buyu muyu yapmazdı. Ordan biliyorum. Kitabi birileri götürdü gidis o gidis..
vefk'in büyüyle alakası yok yazıyor nette doğru mudur?Anladım canım, ama bence bu bir vefk. Bir istek doğrultusunda yapılır. Yani dualarla, istenilen şeye ulaşmayı hedefler bildiğim kadarıyla. Fakat işin alimi olmadığım için, burada hedeflenen şeyi bilmiyorum. Çünkü şu sayıların ne manaya geldiğini çözemiyorum.
Fakat vefk büyü değildir. Ve konu sahibi yakılacak şeylerden bahsetti. Vefklerde bu tür uygulamalar var mı onu da bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın bizi. Vefk olduğu konusunda yanılıyorsam da birileri yazsın.
Anladım canım, ama bence bu bir vefk. Bir istek doğrultusunda yapılır. Yani dualarla, istenilen şeye ulaşmayı hedefler bildiğim kadarıyla. Fakat işin alimi olmadığım için, burada hedeflenen şeyi bilmiyorum. Çünkü şu sayıların ne manaya geldiğini çözemiyorum.
Fakat vefk büyü değildir. Ve konu sahibi yakılacak şeylerden bahsetti. Vefklerde bu tür uygulamalar var mı onu da bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın bizi. Vefk olduğu konusunda yanılıyorsam da birileri yazsın.
Dediklerin doğru yakma konusunu bende bilmiyorum ama kötü bir sey değil diye biliyorum ben deAnladım canım, ama bence bu bir vefk. Bir istek doğrultusunda yapılır. Yani dualarla, istenilen şeye ulaşmayı hedefler bildiğim kadarıyla. Fakat işin alimi olmadığım için, burada hedeflenen şeyi bilmiyorum. Çünkü şu sayıların ne manaya geldiğini çözemiyorum.
Bana da cok nazar deger. Bi ortama girdigimde butun kötü enerji ustume yikilir ve basima gelmeyen kalmaz, kac kere hayati tehlikeler atlattim. Esim de bilhassa ayni.. Su kotu insanlarin serrinden Allahim korusun ne diyeyim..
Evet zaten bem de akik aldim. Tenime temas ettiriyorum. Esime de aldim esimin elinde paramparca oldu akik tesbihi. Benimkiler sanirim cok icinde biriktirdi patlamadilar ve takinca artik basimi agirtip yataga dusuruyorlar. Yildizim dusuk maalesef :))
Burayı terk edip başka konuya cevap yazabilen var mı acaba?
Böyle şeyler bir benim başıma gelir sanırdım. Nazar değdiği an anlıyorum. Sürekli okumasam elim ayağım titriyor.
Benim de üzerimden takı namına ne varsa patır patır düşüyor. Akik işe yarıyor mu?
Dağılın bakayımmm..
Ben akik opal falan takiyorum ayri gunlerde. Hepsini bir arada takmak cok kotu. Evet gercekten ise yariyoe ama arada yikamak lazim cunku eger kirilmazsa kotu enerji icinde birikiyor ve basagrisi yapiyor.
Dağılın bakayımmm..
Hay Allah şaka yaptım yaaa...Ya Allah askina bu ne? Hayir ne alaka? Hamilesi var korkani var. Dalga mi geciyosun eglence ariyosan bence baska yere git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?