cok acil bakin

Sayfalar bu kadar ilerlediğine göre yöneticilerin görmemiş olması imkansız. Onlarda belki yardım eden birileri çıkar diye göz yumuyor sanırım. yada onlarda merak içinde bekliyor

Biliyorum evet bu ilmis. Hatta babamin bir kitabi vardi 200 yillik falan yurt disindan getirmisti. Onda vardı. Benim babam hocaydi ama oyle kismeye muska buyu muyu yapmazdı. Ordan biliyorum. Kitabi birileri götürdü gidis o gidis..

Ebced dediğiniz yıldızname yle aynı mı arkadaşlar...
Benim annemin dedesi çok uzun yıl yaşadı 109 yaşında mı ne ölmüştü ben bile gördüm ziyaretine giderdik...
Onda böyle yıldızname dediği bir kitabı vardı içinde böyle kare kare Kuran yazıları rakamlar..
Anneme teyzeme felan isimlerinden harflerle bişiler hesaplayıp açıp bakmıştı..
Gerçekten de dedikleri aynen hayatımızda yaşıyoruz..
Sadece bir şey kaldı onu da bakalım görecek miyiz...
O kitabı annemin dedi ölürken anneme vermiş...
El vermek derler ya dedesi anneme el vermiş..

Hayir oyle kimse gelecekle ilgili bir sey bilemez. Sakin oyle seylere inanmayin buyuk sirktir. Yildizname de degil. Yani babamdaki kitap ilmi bir kitapti.

Of yaaa ban yemem inş..
Böyle bişey buldum iş kısmeti açmak için yazıyo...
Edit: tırstım :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-01-15-17-54.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleme:
Biliyorum evet bu ilmis. Hatta babamin bir kitabi vardi 200 yillik falan yurt disindan getirmisti. Onda vardı. Benim babam hocaydi ama oyle kismeye muska buyu muyu yapmazdı. Ordan biliyorum. Kitabi birileri götürdü gidis o gidis..
Anladım canım, ama bence bu bir vefk. Bir istek doğrultusunda yapılır. Yani dualarla, istenilen şeye ulaşmayı hedefler bildiğim kadarıyla. Fakat işin alimi olmadığım için, burada hedeflenen şeyi bilmiyorum. Çünkü şu sayıların ne manaya geldiğini çözemiyorum.
Fakat vefk büyü değildir. Ve konu sahibi yakılacak şeylerden bahsetti. Vefklerde bu tür uygulamalar var mı onu da bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın bizi. Vefk olduğu konusunda yanılıyorsam da birileri yazsın.

vefk'in büyüyle alakası yok yazıyor nette doğru mudur?

Bence bu büyü ama kötü bir büyü degil. Farkettin mi bilmem 2.kagitta muhabbet yaziyor. Muhabbet icin yapilmis olabilir..

Dediklerin doğru yakma konusunu bende bilmiyorum ama kötü bir sey değil diye biliyorum ben de

Bana da cok nazar deger. Bi ortama girdigimde butun kötü enerji ustume yikilir ve basima gelmeyen kalmaz, kac kere hayati tehlikeler atlattim. Esim de bilhassa ayni.. Su kotu insanlarin serrinden Allahim korusun ne diyeyim..

Böyle şeyler bir benim başıma gelir sanırdım. Nazar değdiği an anlıyorum. Sürekli okumasam elim ayağım titriyor.

Evet zaten bem de akik aldim. Tenime temas ettiriyorum. Esime de aldim esimin elinde paramparca oldu akik tesbihi. Benimkiler sanirim cok icinde biriktirdi patlamadilar ve takinca artik basimi agirtip yataga dusuruyorlar. Yildizim dusuk maalesef :))

Benim de üzerimden takı namına ne varsa patır patır düşüyor. Akik işe yarıyor mu?

Burayı terk edip başka konuya cevap yazabilen var mı acaba?

Yaaa okumam gereken duâlarım var. Esmalar varr oraya bile bakmadım.
Sadece arkadaşıma Rabbim yardım etsin..
Çok merak ediyorum sonunu bu konunun.

Ben akik opal falan takiyorum ayri gunlerde. Hepsini bir arada takmak cok kotu. Evet gercekten ise yariyoe ama arada yikamak lazim cunku eger kirilmazsa kotu enerji icinde birikiyor ve basagrisi yapiyor.

Ben akik opal falan takiyorum ayri gunlerde. Hepsini bir arada takmak cok kotu. Evet gercekten ise yariyoe ama arada yikamak lazim cunku eger kirilmazsa kotu enerji icinde birikiyor ve basagrisi yapiyor.

Yıkayınca geçiyor mu peki? Kendimiz kırsak mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…