- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yıkayınca geçiyor mu peki? Kendimiz kırsak mesela?
Nas felak oku bir suya ve o suyla yika geçiyo. Ama kiradabilirsin de hep akik falan mi alican :)). Tamam akik biraz ucuz ama diger taslar pahali bence kirma yikasan yeter.
Karı koca ilişkisinin düzeltmek için yapılabilir. İhtimal dahilinde, olabilir canım. Konu sahibinin evliliğinde birtakım sorunlar vardı ya hani...Bence bu büyü ama kötü bir büyü degil. Farkettin mi bilmem 2.kagitta muhabbet yaziyor. Muhabbet icin yapilmis olabilir..
İşte onu da anlarsak işi bir nebze çözmüş oluruz.Dediklerin doğru yakma konusunu bende bilmiyorum ama kötü bir sey değil diye biliyorum ben de
ayy tam konunun üstüne şaka yaptım kızlar tamam çıktım yanlış şaka oldu..Amaç ne tam olarak?
bana birisi üzerinde akik taşı demişti durduk yere tanımadığım biri.benim nazarlık neyim var ki demiştim kendi kendime takmadım.çevremdeki bayanlarla aram pek iyi değil.iş güç sahibi güzellik bakımından maşallahlığı olanların bile benimle bi derdi var.acaba taksam mı ?Ben akik opal falan takiyorum ayri gunlerde. Hepsini bir arada takmak cok kotu. Evet gercekten ise yariyoe ama arada yikamak lazim cunku eger kirilmazsa kotu enerji icinde birikiyor ve basagrisi yapiyor.
Canım büyü olduğu kessin ama ne büyüsü? belki kızın haberi olmayan büyülerde vardır ailesi şeyh olan bi kadın var. Annem onunla konuştu bizimde başımıza böyle bir olay geldi kadın annemin hatta anneannemin annesinin bile hayatını anlattı. Çok iyi biliyor kadına mesaj attım bu konuyla ilgili ama dönmedi bana bir kere arıyorum beş altı gün sonra cevap verebiliyor nedense. Bende bu konuyu çok merak ediyorum bizimde başımıza geldiği için. Biz hala düzelemedik tabi. Burda bir kadın var düzeldiğini söylüyor yalvardım yakardım gittiği imamı söylesin diye kadın söylemedi. Amaaaan bende kendi derdime daldım. Pardon.Valla dun geceden beri hepimiz ugrastik. Arabi farisisi hepsi okumaya calisti. Ben de hem Arapca hem Farsca biliuorum hicbir sey anlasilmiuor. Dediginiz kelimelerden baska. Bi de huma var. Yani birincisini kimse anlamadi ama 38.sayfadaki tam buyu yani. 4 buyuk melegin adi yazilarak yapilmis.
Aynen ya. Vallahi gece görseydim ödüm patlardı. Bu ne şimdi yaniYa Allah askina bu ne? Hayir ne alaka? Hamilesi var korkani var. Dalga mi geciyosun eglence ariyosan bence baska yere git.
yaa kızlar şaka yapayım dedim galiba olmadı kusura bakmayın .. okudum konuyu öylesine bir şaka ama güleriz dedim ama düşünemedim.. kusura bakmayın.Aynen ya. Vallahi gece görseydim ödüm patlardı. Bu ne şimdi yani
bana birisi üzerinde akik taşı demişti durduk yere tanımadığım biri.benim nazarlık neyim var ki demiştim kendi kendime takmadım.çevremdeki bayanlarla aram pek iyi değil.iş güç sahibi güzellik bakımından maşallahlığı olanların bile benimle bi derdi var.acaba taksam mı ?
Neden gec cevap veriyorlae ki keske witche de yardimlari dokunsa kadincagiz tek basina bi de..Canım büyü olduğu kessin ama ne büyüsü? belki kızın haberi olmayan büyülerde vardır ailesi şeyh olan bi kadın var. Annem onunla konuştu bizimde başımıza böyle bir olay geldi kadın annemin hatta anneannemin annesinin bile hayatını anlattı. Çok iyi biliyor kadına mesaj attım bu konuyla ilgili ama dönmedi bana bir kere arıyorum beş altı gün sonra cevap verebiliyor nedense. Bende bu konuyu çok merak ediyorum bizimde başımıza geldiği için. Biz hala düzelemedik tabi. Burda bir kadın var düzeldiğini söylüyor yalvardım yakardım gittiği imamı söylesin diye kadın söylemedi. Amaaaan bende kendi derdime daldım. Pardon.
Bende nette bir benzerini gördüm yıldız da vardı onda yıldızın içinde de yazılar yazıyordu. Bir yorumcu yıldız varsa kötü niyetli demiş. Başka bir yorumcu bolluk bereket için yapılıp koyulmus yazmış. Yani şu çelik kapı kasasından çıkandan bahsediyorum. Eşki de paylaşmış biri görseller ortasında arapça rakamlar var yazdım çıktı. Ama burası kadar aydınlatıcı bilgi yok desem yeri. Ya yan tarafta yatılı kuran kursu var oraya goturup sormak geçti içimden ama kuran bilen arapça bilen birinin çözeceği bişey olmadığı aşikar.Ayni değil ki. Ebced ile yapilan muskalarin sonuna zaten 4 melek adi yazilir. Bunun icinde baska seyler yaziyor.
hala bi sonuc yok
araştırdım burcumun taşı akik miş :)Kadinlar kompleksli insanlardir. Bence tak ama hangi ay dogdun burcuna gore taş arastirmasi yap onu alip tak derim ama medet umma sadece kotu enerjiy8 emer o kadar. Gerisi dualarla hallolur insallah.
Neden gec cevap veriyorlae ki keske witche de yardimlari dokunsa kadincagiz tek basina bi de..
Bir arkadaşımın babası da imam onada göderdim kağıdın resmini babası uyuyormuş uyanınca gösterecekmiş. İnşallah o zamana kadar banlanmam :-DKadinlar kompleksli insanlardir. Bence tak ama hangi ay dogdun burcuna gore taş arastirmasi yap onu alip tak derim ama medet umma sadece kotu enerjiy8 emer o kadar. Gerisi dualarla hallolur insallah.
Neden gec cevap veriyorlae ki keske witche de yardimlari dokunsa kadincagiz tek basina bi de..
Bir arkadaşımın babası da imam onada göderdim kağıdın resmini babası uyuyormuş uyanınca gösterecekmiş. İnşallah o zamana kadar banlanmam :-DKadinlar kompleksli insanlardir. Bence tak ama hangi ay dogdun burcuna gore taş arastirmasi yap onu alip tak derim ama medet umma sadece kotu enerjiy8 emer o kadar. Gerisi dualarla hallolur insallah.
Bir arkadaşımın babası da imam onada göderdim kağıdın resmini babası uyuyormuş uyanınca gösterecekmiş. İnşallah o zamana kadar banlanmam :-D
Bunu yapan dışında çözebilen olacağını sanmıyorum.
Çünkü her harfe yada esmaya yada ayete rakamsal değer verilip, anlaşılmaması içinde bu değer gizlenip kod şeklinde yazılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?