cok acil bakin

Bence bu büyü ama kötü bir büyü degil. Farkettin mi bilmem 2.kagitta muhabbet yaziyor. Muhabbet icin yapilmis olabilir..
Karı koca ilişkisinin düzeltmek için yapılabilir. İhtimal dahilinde, olabilir canım. Konu sahibinin evliliğinde birtakım sorunlar vardı ya hani...
Dediklerin doğru yakma konusunu bende bilmiyorum ama kötü bir sey değil diye biliyorum ben de
İşte onu da anlarsak işi bir nebze çözmüş oluruz.
Bu arada biri sormuş, evet vefk büyü değildir. Alıntıları paylaşıyorum. Mune hanımcım affınla, anlayışına sığınıyorum.

Vefkin büyü ile hiç bir bağlantısı yoktur. Büyü, Allah'tan başka bir kudretin varlığına inanarak, şeytanı memnun edecek tarzda yapılan çalışmalardır. Yani açık bir şirktir. Vefk ise tamamen Rahmânî olarak yapılan çalışmalardır.
Vefk ise evrensel enerjiyi emerek astral dubleye aktardığı için kainat var olduğu müddetçe etkisini devam ettirir.
Allah-u Teala, karşılaştığımız her hangi bir problem karşısında bize vermiş olduğu imkanları kullanmamızı yani tevekkülü farz kılmıştır. Bu manada vefk tevekkülün bir parçası olması itibarı ile inanç anlayışına uygun görülmüştür. Hatta bir çok İslam alimi vefklerle ilgili sayısız kitaplar yazmışlardır.

İtalik yazılmış kısım alıntılardı, eğer bu bir vefk ise kötü bir amaç taşımıyordur.

Ben akik opal falan takiyorum ayri gunlerde. Hepsini bir arada takmak cok kotu. Evet gercekten ise yariyoe ama arada yikamak lazim cunku eger kirilmazsa kotu enerji icinde birikiyor ve basagrisi yapiyor.
bana birisi üzerinde akik taşı demişti durduk yere tanımadığım biri.benim nazarlık neyim var ki demiştim kendi kendime takmadım.çevremdeki bayanlarla aram pek iyi değil.iş güç sahibi güzellik bakımından maşallahlığı olanların bile benimle bi derdi var.acaba taksam mı ?

Canım büyü olduğu kessin ama ne büyüsü? belki kızın haberi olmayan büyülerde vardır ailesi şeyh olan bi kadın var. Annem onunla konuştu bizimde başımıza böyle bir olay geldi kadın annemin hatta anneannemin annesinin bile hayatını anlattı. Çok iyi biliyor kadına mesaj attım bu konuyla ilgili ama dönmedi bana bir kere arıyorum beş altı gün sonra cevap verebiliyor nedense. Bende bu konuyu çok merak ediyorum bizimde başımıza geldiği için. Biz hala düzelemedik tabi. Burda bir kadın var düzeldiğini söylüyor yalvardım yakardım gittiği imamı söylesin diye kadın söylemedi. Amaaaan bende kendi derdime daldım. Pardon.

Kadinlar kompleksli insanlardir. Bence tak ama hangi ay dogdun burcuna gore taş arastirmasi yap onu alip tak derim ama medet umma sadece kotu enerjiy8 emer o kadar. Gerisi dualarla hallolur insallah.

Neden gec cevap veriyorlae ki keske witche de yardimlari dokunsa kadincagiz tek basina bi de..

Ayni değil ki. Ebced ile yapilan muskalarin sonuna zaten 4 melek adi yazilir. Bunun icinde baska seyler yaziyor.
Bende nette bir benzerini gördüm yıldız da vardı onda yıldızın içinde de yazılar yazıyordu. Bir yorumcu yıldız varsa kötü niyetli demiş. Başka bir yorumcu bolluk bereket için yapılıp koyulmus yazmış. Yani şu çelik kapı kasasından çıkandan bahsediyorum. Eşki de paylaşmış biri görseller ortasında arapça rakamlar var yazdım çıktı. Ama burası kadar aydınlatıcı bilgi yok desem yeri. Ya yan tarafta yatılı kuran kursu var oraya goturup sormak geçti içimden ama kuran bilen arapça bilen birinin çözeceği bişey olmadığı aşikar.

witch hunt yerinde olsam bir su içinde yazıyı yok ederim. Sonra bir boş araziye doker im. Ama resimlerini çeker araştırma ya devam ederim. Ama sakın bunu bizduracam falan diye dolandırılma. Böyle şeyler için genelde para almayan insanlar var. İyi niyetli sadece yardım için yapan. Ama öyle birini bulmak zor çok çokaz var böyle kişler. Caresiz hissedip sakın oyle bir Hatayadüşme . Evde var benim bulmam gerek falan der para istemez biri soyar seni aman diyim.

ben bu tarz seylere inanmıyorum cunku onune gelen yapar ozaman herkesin hayatı altust olur bence cope at gitsin yani ben oyle yapardım acıkcası

araştırdım burcumun taşı akik miş :)

şimdi şöyle bi toparlıcak olursak eski eşin kötü birşey olmadığını söylüyor.
yorumlara da bakacak olursak.. net olmasa da eşin seninle barışmak için yapmış ve senin bulmanı sağlamış gibi.
bulmana da panik olmamış sana tercüme ettirelim demiş.
kötü birşey olsa der miydi acaba? yine de hiç bulaşmasaydı iyidi. witch hunt

Bir arkadaşımın babası da imam onada göderdim kağıdın resmini babası uyuyormuş uyanınca gösterecekmiş. İnşallah o zamana kadar banlanmam :-D

Bir arkadaşımın babası da imam onada göderdim kağıdın resmini babası uyuyormuş uyanınca gösterecekmiş. İnşallah o zamana kadar banlanmam :-D

Bunu yapan dışında çözebilen olacağını sanmıyorum.
Çünkü her harfe yada esmaya yada ayete rakamsal değer verilip, anlaşılmaması içinde bu değer gizlenip kod şeklinde yazılır.

shap sen de ne cevherler varmış kız.

Bence kendi kendini tüketme eski eş demiş yeminli tercümana okuyalım diye tmm de kabul et okutun bitsin gitsin.
Böyle bi yere varamazsın gibime geliyor.
Üzüldüm gerçekten çaresizsin şu anda ve bilen tek kişi eski eşin belki tam olarak bilmiyor ama onda aramalısın cvbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…