- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Allah belasını versin böylelerin soysuz itlerrr
Canim hiç korkma onun amacı zaten seni korkutmak o mesajları küfürleri de silme mahkemede çok işine yarar
Ararsa açma telefonlarını
Direk mahkemeye avukata git
Ailenin yanına git tabi umarım destek olan bi ailen vardır
Kesinlikle o evden kendinizi de çocuğunuzu da uzaklaştırın, tehtid içeren konuşmaları olduğu için de ben olsam şikayette bulunup koruma talep ederdim..
Ya allah aşkına arkadaşım bosanamam diye sensin. Bosanamayacaksan kurcalayip durma artık. Bi yere de gitmezsin sen
Simdi bosanirim diyorum ama. Giderim niye gidemeyim
Yarin gidicem kadin siginma evine ama sadece 6 ay kalabiliyorum orda ya ordan ciktiktan sonra beni bulursa
Bence gidemiceksin. Yaziyim da şurda dursun.
Şikayette bulunun, o kadar kolay mı öldürmek tavuk mu kesiyor sanki bu adam..
Ömür boyu böyle bir adam müsvettesiyle yaşamaktansa sığınma evinde kalmayı yeğlerim.
Her gün konu açıyorsun herkes yardım etmeye çalışıyor ama hala o evdesin öldürmesini mi bekliyorsun gerçekten bi git kadın sığınma evine iş bak o evde durdukça ne olucak sanki
Devlet kadın siginmadakilerin kimliğini bile değiştiriyor diye okumuştum. Başka şehre de yollarlar bence, neden yollamasinlar. Çalışıyor musunuz ? Evde satabileceginiz bir şey varsa satın hemen , kadın sığınma evine yerleşin. Orda bir sure kalın, çalışmıyorsanız iş bulun. Kimliğimiz değişirse rahat edersiniz. Sonra da kendinize ev tutarsiniz,cocugunuzla rahatça yaşarsınız.
Kadın siginmadan kesin olarak kabul alınca eşyaları a satın hemen aynı gün spotcuya. Cebinizde biraz para olsun. Ben hatırlıyorum sjzi galiba, yurtta kalmistiniz değil mi ? Devlet size memurluk hakkı vermiyor mu ?Hayir calismiyorum. Sadece 2 3 yuzuk kolye var
Yok da kizcagiz zaten zor durumda daha gidersin gidemezsin sirasimi ya. Canım benim bian önce uzaklas. Allah belasını versin pislik adam. Kaç kurtar kendini. Sığın bi yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?