Cok acil ne olur bakin

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Kizlar esim olacakla konustum beni aldatmissin dedim yok oyle bisey dedi bende kanitlari sundum inkar edemedi. Aciklamasi da kadin kendinden 10 yas buyukmus hic arkadasi olmadigi icin dertlesmis yalan. Bu kadinla benden once evlenmek icin gorusmus. Kadin buyuk oldugu icin ve kagit uzerinde evelenip ayrildigi icin olmamis. O kadin bu kadin. Bende gel anlasmali bosanalim dedim o da soyle ne istiyorsun dedi bende evin yarisi benimmis beyaz esyalari da biz aldik zaten deyince cilgina dondu bi ton kufur etti. Bosancam ben deyince de annesinin kardesinin evladinin uzerine yemin etti seni de oldururum cocugu da aileni de diye. Cok korkuyorum yemin ederim. Yarin kadin siginma evine gitmeyi dusunuyorum. Cok korkuyorum ne olur yardim edin bana

Telefonda konustuk. Annem yok babayla gorusmuyorum. Dayim teyzem var ama onlardan pek destek yok. Ama beni dovdugunun resimleri konusmalari falan hep var

Yarin gidicem kadin siginma evine ama sadece 6 ay kalabiliyorum orda ya ordan ciktiktan sonra beni bulursa

Şikayette bulunun, o kadar kolay mı öldürmek tavuk mu kesiyor sanki bu adam..
Ömür boyu böyle bir adam müsvettesiyle yaşamaktansa sığınma evinde kalmayı yeğlerim.

Her gün konu açıyorsun herkes yardım etmeye çalışıyor ama hala o evdesin öldürmesini mi bekliyorsun gerçekten bi git kadın sığınma evine iş bak o evde durdukça ne olucak sanki

Suan cok korktugum icin yaziyorum. Baska sehirde kadin siginma evine gonderirler mi acaba. O evde degil zaten sehir disinda

Devlet kadın siginmadakilerin kimliğini bile değiştiriyor diye okumuştum. Başka şehre de yollarlar bence, neden yollamasinlar. Çalışıyor musunuz ? Evde satabileceginiz bir şey varsa satın hemen , kadın sığınma evine yerleşin. Orda bir sure kalın, çalışmıyorsanız iş bulun. Kimliğimiz değişirse rahat edersiniz. Sonra da kendinize ev tutarsiniz,cocugunuzla rahatça yaşarsınız.

Hayir calismiyorum. Sadece 2 3 yuzuk kolye var

Hergün hakaretin bini bir para, dayak, saygısızlık gırla olan bir adam seni sevmiyor aldatıyor muymuş?

Ayy yok hayatta inanmam dövüyor ama aslında sana kör kütük aşık olmasa o herifle aynı evde yaşamaya devam ettiğin bir milyonuncu konun olamazdı bu diye düşünüyordum.

Kadın sığınma evinde telefonu alıyorlarmış gibi saçma ötesi bir bahane ile gitmek istemiyordun en son? Ne oldu yeni bilgi mi geçti eline , telefon serbest miymiş?

Adam seni dövdü , kişiliğine karakterine en ağır hakaretleri etti , küfür etti evden gitmemek için bir milyon bahane buldun , şimdi başka bir kadın olunca ne değişti anlayamadım..

Hiçbir yere gitmeden burda konu açmaya , gelen her türlü mantıklı çözüme en olmadık saçma bahaneleri bulmaya devam edeceksin..

Keşke kendine birazcık sevgin saygın olsaydı...

Şimdiye kadar bir çok konuna denk geldim.
yazdığımı hatırlamıyorum hiç ama seni tanıdım.
Neredeyse her gün onlarca insan sana akıl vermeye çalışıyor.
Ve sen her gün nasıl yapıyorsan adamı üstüne sıçratıp tehdit ettirmeyi başarıyorsun.

Yapma lütfen.
O evden gitmen hayrına olur.
Ama giderken de gözüne gözüne sokmana gerek yok.
Nasılsa adam yalvarırım gitme demiyor.
Defol git diyor.
Yine kalıyorsun.
Umarım kurtulursun.

Yok da kizcagiz zaten zor durumda daha gidersin gidemezsin sirasimi ya. Canım benim bian önce uzaklas. Allah belasını versin pislik adam. Kaç kurtar kendini. Sığın bi yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…