Cok acil ne olur bakin

Cnm karakola git tehdit edildiğini anlat darp resimlerini göster çocuğa ve kendine uzaklaştırma kararı cikart bir müddet sığınma da kal
İlk şoku atlatsin bişi yapamaz korkma sonra üçe beşe bakma anlaş bosan pi.likten

sen ne yapmaya calisiyorsun??? suanda bende senin kadar ayaklarimin uzerinde durma firsatim yok ya.
azcik aklini kullan. yurtta buyuumussun buyuk harflerle yaziyorum DEVLET MEMURU olabilirsin. ortaokul mezunu arkadasim hademe. 2000 den fazla maas aliyor.
bosanmazsan bosanma tamam da en azindan is icin basvur ya...

Siginma evine gidene kadar savciliga polise gidin durumunuzu belirtin

Bakım bu sağlıklı biri değil.
Lütfen önlemini alın, korkmayın. Savcılığa başvurun.
Böylesi insanlar neden nefes alıyor ben anlamıyorum..

Suan cok korktugum icin yaziyorum. Baska sehirde kadin siginma evine gonderirler mi acaba. O evde degil zaten sehir disinda
Zaten korkup o evde yokken pili pirti toplayip kacasin diye yapmis adamdan evin yarisini ortak alinan esyalari istemissin verirmi o vicdansiz caninida isteseydin
Surekli ayni konuyu actiginiz icin yazacak birsey bulamiyorum cunku 2 ay once yurda dondugunuzde hepimiz az cok yazmistik is bakin sinavlara bakin vs vs hatta biride siginma konusunda yardimci olmaya calismisti galiba umarim yanlis hatirladigim bir uye degilsinizdir
Allah yardimcin olsun

Yoldayim kizlar kadin siginma evine gidiyorum. Telefonu alacaklarmis sanirim. Bi dagha yzamicam. Herkese cook tesekkur ediyorum. Dualarinizi esirgemeyin lutfen. Allah a emanet olun

Dualarimiz seninle canim burdan bazılarına konuşmak kolay geliyor..Allah çıkış yolu göstersin bence akrabalarına adresini verme.aslinda en güzeli esini ikna edip bosanmak birsey istemiyorum deseydin.sen çalışır çabaların kazanırsın yine.bebegine dikkat et yanındadır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…