arkadaşlar selam. olay sonuçlandı. o gün 12 tanbe hap içtim o gelmeden ve hastaneye kaldırıldım. başımda deli divane oldu. daha sonra herşeyi uzun uzun konuştuk. o aslında ailesine söz ettiğini söledi. eklemesine gelince niye yaptım bilmiyorum dedi ve onu tamamen hayatından çıkardı. sürekli beraber olduumuz için telefonla konuşmuyolar. msnden de öyle. ben ona bi şans daha verdim sanırım... ama tabi ki hiç bişi eskisi gibi deil. artık beraber kalmıcaz. her işini kendi görücek... en ufak falsoda da kendi gidecek zaten...hepinize çok tşkler. başınızı ağrıttm...
işte benim eski sevgilimin bir eşi daha
aramız soğudu ve yaptıklarından dolayı artık sevmemeye başlamıştım ki intihara kalkışıp zorla beni kendine çekmeyi başarmıştı
sonuçmu
yine ayrıldık
ya ölseydin onun için değer miydi
heleki bir ay birlikte olduğun bir adam için :bbo:
bence vicdanından dolajı gelmiş yanına fakat yaptığın hata öyle büyükki
sen bu adamın peşinde böyle koştukça ve ona verdiğin değeri bu kadar abartılı şekilde gösterdikçe karşılığını eksi olarak alacaksın hemde katkat fazlasını
yani yaptığınız ondan ayrılamam onsuz yaşayamam gibi davranışlar ilişkinin sonunu hazırlamaktadır
çünkü doğarkende onunla doğmadık biz
tabiki seveceksiniz tabiki aşık olacaksınız ama gün geliyo sırılsıklam aşık olan adam bile hakaret ediyo bizlerede bu lafı yemek kalıyo
sonra pişmanım bidaha yapmıcam yalanları ve aynı hataların tekrarı
şimdiden ona bu şekilde bağlandığınızı gösterirseniz (ki başka bi kızla naptığı belli olmayan biri bu)
sonra halinizi düşünemiyorum :1no2: