Çok acil yardım.

saat 5 i geçti ama..
umarım yol vermişsindir...
gelişmeleri bekliyoruz senden..

arkadaşlar selam. olay sonuçlandı. o gün 12 tanbe hap içtim o gelmeden ve hastaneye kaldırıldım. başımda deli divane oldu. daha sonra herşeyi uzun uzun konuştuk. o aslında ailesine söz ettiğini söledi. eklemesine gelince niye yaptım bilmiyorum dedi ve onu tamamen hayatından çıkardı. sürekli beraber olduumuz için telefonla konuşmuyolar. msnden de öyle. ben ona bi şans daha verdim sanırım... ama tabi ki hiç bişi eskisi gibi deil. artık beraber kalmıcaz. her işini kendi görücek... en ufak falsoda da kendi gidecek zaten...hepinize çok tşkler. başınızı ağrıttm...

ne büyük hata.
intiharmı ettin. :1shok:
eee ,sezosh değermiydi.
senin kendini öldüreceğinin korkusuyla bunu yapmadığı ne malüm.vicdanı yüzünden gelmediği.....
onu bu şekilde kendine çekmeyimi düşündün sen........ ...

ailesine söz ediyor ,kız arkadaşım var diye ama aileside bunu bile bile ,başka kız arayışlarına giriyor buda msn a varana kadar onu ekliyor....niye yaptığını bilmiyormuş. tabii tabii bilmiyordur. o an kafayı bir yere vurmuştur anlık seni unuttumuştur. bir çeşit hafıza kaybı...

.. tekrar bnmle aynı şehire gelince babası vesilesi ile bi kızla tanıştığını,kızın ondan hoşlandığını fakat kendisinin beni sevdiğini söyledi.

şu cümleye dikkat et istersen...kendi ailesinin isteğiyle tanışmış. yani o da işin içinde..
neyse ne desem boş,sen kararını vermişsin. zaten saçma sapan şeyler yapmışsın. intihar gibi... bence bir psikolog yardımına ihtiyacın var senin......

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım naptın sen?

Onu canına kıymak korkusuyla elinde tutmak ne zamana kadar başarılı olur ki?

Biri için intihar etmek ne demek,sen bu kadar değersiz misin?

Umarım bundan sonra senin için herşey iyi olur ama bence kendini çok daha fazla önemsemelisin.

Geçmiş olsun.

ne kadar yanlış bir davranış...
yaşadığın sorunlardan kaçmak için intihara kalkışmak neyi çözücek.
Geride kalanlar hayata kaldıkları yerden devam edicekler sense işlediğin günahın vebalini ödemekle yükümlü kalıcaksın.
Asla kimse ve hiçbirşey için değmez.
Sen resmen hayatınla adamı tehdit etmişsin oda sana birşey olur korkusuyla suyuna gitmiş.
Yazık çok yazık.
Taviz herzaman başka tavizlere yol açar..
Karşına çıkan her zorlukta en basit yolu seçersen asla çözüme ulaşamazsın.
mücadele etmeyi kendin için yaşamayı öğrenmek zorundasın aksi halde birgün ya kişiliğinden yada hayatından olursun.
Şahsi fikrim bu adamla olmaz zira annesi kızıyor diye telefonlarına bile cevap vermiyorsa
Yarın evlendiğnizde annesi kızıyor diye seninlede ilginlenmez
Sende yapmış olduğun zoraki evliliğin acısı çekersin.

ooo sen ona bir sans verdim diyorsun ama asıl sans verilen sensin...
şimdi ilaç içtin diye yanımda duran adam yarın ilaç değil cenazen çıksa umursamıycak..
ne oalcak sonunda olan sana olacak ...

bir aylık sevgilinin ilgisini çekmek için zawallıca intahar mı ettin?
öncelikle sana inanmıyorum.şayet söylediklerin gerçekse zaten şu anda kaldırıldığın hastanenin psikiyatr servisinde yatıyor olmalıydın..
lütfen tedavi ol!! ilerde çoooook pişman olacağın hatırlamak dahi istemeyeceğin şeyler bunlar!!

ah be kızım değer mi yaa...:1shok::1shok:
Allah akıl fikir versin sana ne diyimm

ay okudum okdum inannamıyrum yine okudum olmaz bu kadar dedim. canım sen o adam için zaten geçici bir kızsın. ben erkek olsam daha yeni tanışmış olduğum kız arkadaşım benim evimde kalmaya başlasa ben o kızla evlenmem. hele ki arada yaşadıklarınız ve öğrendiklerinde senin orada kalmamanı gerketiren bir olaylar.

bence o adam seni kullanıyor her konuda yemek temizlik vs. sinirlendiği zamanda dövdüğü oluyormuydu senii. ben ce şimdi o adam seni intihar olayından sonra bir süre daha oyalayacak ve şuuuuuuuuut canım.

buraya yazan arkadaşlarada soruyorum erkek olsanız yeni tanıdığınız bir kız sizin evinizde kalmaya başlasa o kızla evlenirmisiniz.

evine yeni tanıdığı bir kızı alıp sonrada ailesinin onay verdiği kızlada işi götüren bir erkek bu kızla evlenirmi. yada evine yeni tanıdığı bir kızı alan erkekten ne beklenir. bence ahlak sınırları zorlanmış bir ilişki.

işte benim eski sevgilimin bir eşi daha
aramız soğudu ve yaptıklarından dolayı artık sevmemeye başlamıştım ki intihara kalkışıp zorla beni kendine çekmeyi başarmıştı
sonuçmu
yine ayrıldık
ya ölseydin onun için değer miydi
heleki bir ay birlikte olduğun bir adam için :bbo:
bence vicdanından dolajı gelmiş yanına fakat yaptığın hata öyle büyükki
sen bu adamın peşinde böyle koştukça ve ona verdiğin değeri bu kadar abartılı şekilde gösterdikçe karşılığını eksi olarak alacaksın hemde katkat fazlasını
yani yaptığınız ondan ayrılamam onsuz yaşayamam gibi davranışlar ilişkinin sonunu hazırlamaktadır
çünkü doğarkende onunla doğmadık biz
tabiki seveceksiniz tabiki aşık olacaksınız ama gün geliyo sırılsıklam aşık olan adam bile hakaret ediyo bizlerede bu lafı yemek kalıyo
sonra pişmanım bidaha yapmıcam yalanları ve aynı hataların tekrarı
şimdiden ona bu şekilde bağlandığınızı gösterirseniz (ki başka bi kızla naptığı belli olmayan biri bu)
sonra halinizi düşünemiyorum :1no2:

kendine çok yazık ediyorsun
çok pişman olacaksın aklın başına geldigi zaman çok geç olacak şimdi aşk adı altında heycanlarına yenik düşüyorsun
o adam seni sevmiyor eger sevseydi o kız faceye eklese bile kabul etmezdi kızada seni sevmiyorum sevgilim var ben onu seviyorum diyebilirdi ki bu konuda karsısına kımseyi alacak cesarette olmayacak bir insanmıs..harap ediyorsun kendini üniversitede okuyorsun ailenden çevrenden arkadaslarından farklı bir şehirdesin bu sebeple yanlızlıgını onunla beraber yasıyorsun bu aşk degil bagımlılık resmen bu kadar yanlısa ragmen görmüyorsan ...
hayat senin hayatın canım ama geride kötü izlerle dolu bir hayat görmemek istyorsan aklını basına al mantıgınla hareket et..

Bu kadar kişi sizin derdinize ortak oldu,üzüntünüzü en aza inidirmeniz için pervane oldular ama siz butun yazılanlardan 12 tane hap içmeyı mı cıkardınız.. Pesss..
Artık diyecek bişey kalmamış..Siz zaten bitirmek ıstemıormussunuz..Allah yardımcınız,yolunuz acık olsun..

:1shok::1shok: naptın canım seenn,bu seni küçük düşürür başka bişeye yaramaz.oturup adamakıllı konuşacaktın sonuca göre ya yollarını ayıracaktın ya da bi şans daha verecektin,bu da nerden çıktıı,adamı vicdan azabıyla kendine acıtarak geri getirmek gururunu incitmicekmi ne kadar sağlam olur böle bi ilişki sence??sonuçlarını düşünmeden yanlış hareket etmişsin :1no2:

bence arkadaşın bir psikiyatriste ihtiyacı var.

1- yeni tanıdığın kan bağın olmayan (( erkek kadın farketmez)) birinin evinde kalıyorsun

2--ailenin bir erkeğin evinde kaldığından haberi var mı

3 ailenin intihar ettiğinden haberi var mı

4 kızma ama zayıf karakterlisin bunu senin cahilliğine veriyorum.

5- seni bu dünayay getiren annene Allah sabır ve kolaylık versin. seninle nasıl başeder bunu bilemiyorum
6-- intihar ettiğin adama bir bak allahaşkına ne işler karıştırmış. intihar edince 5 dk da çözüldümü sorunun. aferin sana şimdi sen bu konuyu buraya açmışsın bir çok genç kız ve öğrenci bu foruma giriyor. ne güzel bir örnek teşkil ediyorum ve ettim diye gururlandın mı

7--madem intihar edecektin niye burada insanları huzursuz ettin şahit mi topladın kendine birşey olursa diye

8-- madem karşındaki adama güvenmeyecek kadar bu durumlara düştün de bu adamın kalitesiz olduğunu bile bile niye tasvip edilmeyen intiharı seçtin. sana erkek mi yok bu dünyada.resimde eli yüzü düzgün bir kız olduğun belli.

9-- kendini araya verme kızım aklını başına al ve bu adamı o seni şutlamadan bu adamla başka ilişkiler içine girmeden şutla gitsin. yaptığın yanlışta kulağına küpe olsun.

10--ilişkilerinde bu kadar verici olma kaybeden ve pişman olan sen olursun..

11 erkeklere hayır demesini öğren. bu adam seni karakaşın kara gözün için mi evinde misafir ediyor zannediyorsun. yarın bir gün yatağına girmeye kalkarsa ne yapacaksın.

12-- aranızda evlilik dışı bir ilişki oldu diyelim ya hamile kalıp ortada karnında çocukla kalırsan ne yapacaksın emin o adam sen ya kürtaja zorluycak yada doğurtup çöpe falan attırcaka yada saçından tutup (( beni 1 aylık tanımanla yatağa giren bir kadının karnındakinin de benden olduğuna inanmıyorum deyip)) sokağa atacak.

13-- bence sen o evden ayrıl hemen bir yurda yerleş (( ama eminim zaten bir yurtta kalıyorsundur ve ailen seni orada biliyordur.

14-- buna aşk denmez

15-- seni istemeyen bir erkeği kendine bağlamak için intihar ettiğine eminim sen 12 hapfalan değil 2-3 tane hap içtiysen ancadır.

16-- buradan akıl isteyip sonrada söylenenlerin tam tersi bir hareket yaptığın için sana güvenmiyorum
,
17--ama belki bir yanlışa düşmütür deyip seni kardeşim gibi görüp uyarmayıda üstüme vazife bildim.

kırdıysam kusura bakma. daha çok şık avr ama seni daha fazla rencide etmek istemem

Ne kadar yanlış yapmışsın biz burda boşamı yırtındık.. Sen tamam ben herşeyi anladım bitiricem dedin. Gitmiş 12 tane hap içmişsin bence çoğu insan hakketiği gibi yaşıyor. Piskopatca geldi bana sizden sağlıklı kararlar beklememeli kimse

valla bence hak etmissin ne bekliyorsunki daha 1 aylikken tanidigin adamin evinde kaliyor olman ne nikah ne soz ne nisanin bile yok anladim avrupaya ayak uyduruyorsunuz ama boyle yaparak sadece gecici bir eglence olmaktan baska bir ise yaramiyorsunuz. adamin yerinde olsam seninle asla ciddi dusunmezdim kusura bakma cok kolay bir lokmasin cunku

hiçbir erkek canından kıymetli değildir
unutma bunu

hande yavaş arkadasıma katılıyorum gerçekten bravo diyorum bütün genç kızlara örnek olsun özellilklede bunlara dikkat çekmek istiyorum
10--ilişkilerinde bu kadar verici olma kaybeden ve pişman olan sen olursun..

11 erkeklere hayır demesini öğren. bu adam seni karakaşın kara gözün için mi evinde misafir ediyor zannediyorsun. yarın bir gün yatağına girmeye kalkarsa ne yapacaksın.

12-- aranızda evlilik dışı bir ilişki oldu diyelim ya hamile kalıp ortada karnında çocukla kalırsan ne yapacaksın emin o adam sen ya kürtaja zorluycak yada doğurtup çöpe falan attırcaka yada saçından tutup (( beni 1 aylık tanımanla yatağa giren bir kadının karnındakinin de benden olduğuna inanmıyorum deyip)) sokağa atacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…