Çok acil yardım.

yani kızlar ben böyle arkadaşları anlayamıyorum canım sen baştan yanlış yapmışsın adam zaten yalan söylemiş sana bir kere o kızın no sunu msn falan almadım diye birde seviyosa neden ailesine bana kız bakmayın benim sevdiğim var demiyo kusura bakmada sen çokmu safsın be güzelim yol ver gitsin sonra daha çok üzülüceksin

Hmmm....nedense bana onu terk etmiceksin gibi geliyor....ben olsam coktan tekmeyi atardim ya....en gec ailesi ona kiz baktigi vakit...delikanli gibi durun ya benim sevdigim var demediginde...

Bence eve gelicek..sen bu iliskiyi bitirmek istedigini söyleyeceksin...oda seni yine güzel ve tatli sözlerle ikna edecek...seviyorum canim cicim diyecek...sende kanacaksin muhtemelen..:teselli:

Sevmek bir insanin kuklasi olmak degildir güzelim....onun 1 dedigni 2 etmemekle ona iylik fakat kendine kötülük yapmissin...

Cok cok iyi düsünmeni tavsiye ederim.

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim. önerilerinizi dinlicem. sonucu en kısa zamanda yazıcam. bugünlük yazamıcam sanrım... hoşçakalın. tekrar tşkler

Beraber yaşıyo gibisin anladığım kadarıyla.
Sen tavizi baştan vermişsin onun evinde
yaşıyor ona hizmet ediyorsun bile evlenmeden.
Bunlar insanların evlenince yapması gerekenler.
Ayrıl gitsin artık taviz verme.

pardon ben yalnış mı anlıyorum sen onun evini temizliyorsun 1 aylık 1 ilişkin var vede o senin tellerini ailesinin yanında açmıyor
bence(kendi fikrim ce)güzel kardeşim neden bu kadar kendinden taviz veriyorsunki ve senin bu kadar yapdıklarına rağmen o sana yalan söylüyor (teli falan yok demişya)
ben olsam hiç arkama bakmadan onu terkederdim daha ilişkinin başında yalan söyleyen ailesinin lafından çıkmayan ileride evlenseniz bile sana hakettiğin değeri vermez bacım
artı baksana arkadaşım ailesi ona zaten bir kız bulmuş belkide sizin ilişkinizden haberi yoktur ailenin
ayrıca daha sizin ilişkiniz bile yeni sayılır bence onu terket ama yalanınıda yüzüne vur öğle terket canım

her evlenme teklif edenin evine yerleşilirse ortaya böyle sonuçlar çıkar..adam sizi bi güzel kullanır(buna ilişki diyemiyorum,kullanılma amaçlı olduğu gün gibi aşikar çünkü)

bi kere ne kadar aşık olursak olalım,onun içip ölü bitsek bile bariz bi şekilde AĞIRLIĞIMIZI koymamız gerekir.koaylım ki bize saygısı olsun..bizi CEPTE bilmesin..evini temizlemek yemeğini yapmak ütüsünü yapmak dursun bi kenarda.kız dediğin erkeğe ne kadar yakın olsa bile arada bi mesafe bırakmalı ki ULAŞILMAZ olduğunu göstersin...önce kendinize annenize babanıza saygınız olsun ki karşı tarafta size saygı duysun..evlenmeden,sadece evlenme teklifi yapmış bi insan için hemen geyşa ruhuna bürünmeyelim..o bize kul köle olsun,sonra biz ona..

bu konuyu açmanda ayrıca iyi olmuş..bu ve buna benzer durumları yaşayan genç arkadaşlarımız okuyup kendilerine bi pay çıkartabilsinler...

bana da öyle geliyor...
bir iki canım cicim ; kız beni eklemiş ne yapayım kabul etmesem olmaz; aileme bugün yarın söyleyeceğim falan fıstık...
umarım düşündüğüm gibi olmaz...

telefonlarını açmaması annesi kızdığı içn diildi bence.. 24 saat annesiyle miydi, isteyen adam arar da açar da.. ha belki o sıra başka haltlar yiyodu o kızla, sen arayınca da açmıyodu, sna da annem kızıyo diodu! hem senle konuştuğunu annesi nasıl anlayacak, isterse hiç çaktırmaz..
hiç inandırıcı diil hiççç..!

sezloş umarım şu anda bu ilişkiyi tamamen bitirmiş durumdasındır.asla sonu yok.seni sevdiğini söylese de ailesinin dediğini yapıcaktır.bundar sonraki yaşamında daha temkinli davranman ve çok mutlu olman dileğiyle

işte budur.. nokta...

kapı açık
arkanı dön ve çık
istenmiyorsun artık
diyorsun ve bu iş bitiyor

buna beyin masturbasyonu deniliyor. yani gercegi bildigin halde beynini kendi kendine kandiriyorsun aslinda neyin ne oldugunu bal gibi biliyorsun.

sezoshcum sana simdi bal kaymak gelir yazdigimiz bir kulagindan girip digerinden cikar. o evlenirken buraya baslik acma olur mu? boyle boyle yapti diye kendi dusne aglamaz ve o senle evlenmez. sen kendini cok hafiften satmissin. tas yerinde agirdir derler. agir olacaksin ki erkek senin kiymetini bilsin.

hayırlısı olsun. bende merak içinde bekliyorum.

derhal yol veriyosun..
ailesinden uzakta yalnız kalmamak için seni sevdiğini söylüyor..
hiç düşünmeden terk ediyosun canım..

üstelik birde 1 aylık ilişkide yemek temizlikkk
kendini bu kadar kullandırtma daha onu tam olarak tanıyamazdın 1 ayda

Sen onun temizliğini de yapsan,kuş sütüyle de beslesen,tepende de taşısan kıymet bilmeyen insana kıymet bildirmek imkansız malesef.

Bu da o cinsten biriymiş.Evlenip gerçekten bir hayatı paylaşıncaya kadar hayatının merkezine kimseyi koyma.Bir daha bu acıları çekmezsin böylece tatlım.Malesef kimin ne olduğu kanka da olsan sevgili de olsan hemen anlaşılmıyor.

Sevgilim beni 4 senenin ardından terketti.Ve terkederken söylediği söz şu"Gözümde köpek kadar değerin kalmadı.Sana olan sevgim bitti." Şimdi buna veya seninki gibilere ne yaparsın da kıymet bildirebilirsin?Hiçbirşey.

O kızla ve ailesiyle yuvarlanıp gitsin.Sende kendi önüne bak,yolunu çiz.İleride çok mutlu olacağını düşün.

bence o kızın ailesinede söz kesmek için gitmiş olabilir erkek arkadaşının ailesi ama eminde değilim ailesi seni başta istemediyse yol ver gitsin derim ilerde daha çok acı çekersin(

siz zaten bir aydır beraber olduğunuz erkeğe bunları yapmakla büyük hata etmişsiniz
ayrıca bir aylık ilişkiyi aileye duyurup ciddi olduğunu bildirmek için çok erken değil mi zaten
birde sevmiyor madem niye ekliyo o kızı
ki o adam sizi seviyormu belli bile değil çünkü daha bir aylık ilişki delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…