bende bunu merak etmiştim ama herhalde evde başka ilaç yoktu-ya da bu kadar ilaç beni öldürmez ama biraz kıvrandırır dedi. ya da 15i pencereden dışarıya 2si mideye. yada gelme vaktini iyi hseap etmişse o adam kapıdan girmeden 5 dk önce 17 taneyide içmiştir. bir de önceden not hazırlmıştır. hapları içtiği anlaşılsında acile biran önce gidilsin diye. ama allahtan adam dr a götürmüş ya birde bu intihar etmiş gidip yol kenarına atıp geleyim deseydi ne olacaktı.nasıl bir psikolojidir ki hapları sayarak içtin ?????
hande cimmm süper aynen katılıyorumm
sakın bilinçli olarak hamile kalıp işi nikahla noktalama hevesine girme çünkü sana o adamın ilk diyeceği şeyleri yazdım. ya bebek çöpe yada cami avlusuna ya bir çukura- ya sen kürtaja ya da saçından tututulup kapı önüne konulacaksın güzelim.
arkadaşlar selam. olay sonuçlandı. o gün 12 tanbe hap içtim o gelmeden ve hastaneye kaldırıldım. başımda deli divane oldu. daha sonra herşeyi uzun uzun konuştuk. o aslında ailesine söz ettiğini söledi. eklemesine gelince niye yaptım bilmiyorum dedi ve onu tamamen hayatından çıkardı. sürekli beraber olduumuz için telefonla konuşmuyolar. msnden de öyle. ben ona bi şans daha verdim sanırım... ama tabi ki hiç bişi eskisi gibi deil. artık beraber kalmıcaz. her işini kendi görücek... en ufak falsoda da kendi gidecek zaten...hepinize çok tşkler. başınızı ağrıttm...
arkadaşlar selam. olay sonuçlandı. o gün 12 tanbe hap içtim o gelmeden ve hastaneye kaldırıldım. başımda deli divane oldu. daha sonra herşeyi uzun uzun konuştuk. o aslında ailesine söz ettiğini söledi. eklemesine gelince niye yaptım bilmiyorum dedi ve onu tamamen hayatından çıkardı. sürekli beraber olduumuz için telefonla konuşmuyolar. msnden de öyle. ben ona bi şans daha verdim sanırım... ama tabi ki hiç bişi eskisi gibi deil. artık beraber kalmıcaz. her işini kendi görücek... en ufak falsoda da kendi gidecek zaten...hepinize çok tşkler. başınızı ağrıttm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?