Çok acil yardım.

ben bu yeni nesili bir türlü anlamıyorum daha 1 aylık bir ilişki ve karma karışık bir ilişki arada başkaları falan filan bide git hap iç,,

birde çocuğun evine git gel falan filan,,,

siz buna aşk sevgi diyosanız bizim yaşadığımız neydi ben anlamıyorum,,,,,

eşimle 4 yıl flörtün sonunda evlendik biz allah şükür çok mutluyuz,,

ne kadar basit olmuş aşık olmak,sevmek kendinizi ne hale getiriyosunuz ah yeni nesil,,,hep boşverdik değilmi onurumuzu,gururumuzu,, sonra çokkkk pişman olacaksın çok,,,

allah vereki bebek falan olmasa,bence sen bi psikoloğa görün ruh sağlığınız pek iyi gelmedi bana,,,intihara her nedenle başvurulmuşsa büyük bir problemin var demektir,,,

ya çıkılmaz bir sorun içerisinde olduğundan

yada dikkat çekme açısından,,,

ikiside çok tehlikeli şeyler,,,,

ahhhh gençler aklınızı başınıza alın yeter artık,,,mesleğinizi elinize alın,kendi ayaklarınız üzerinde durum,,
doğru insanlar seçin mantıklı olun az yaa
ne bekliyosun ki bu beraberliğin sonunda,,,,ben bunu çok merak ediyorum,,,

nasıl bir psikolojidir ki hapları sayarak içtin ?????
bende bunu merak etmiştim ama herhalde evde başka ilaç yoktu-ya da bu kadar ilaç beni öldürmez ama biraz kıvrandırır dedi. ya da 15i pencereden dışarıya 2si mideye. yada gelme vaktini iyi hseap etmişse o adam kapıdan girmeden 5 dk önce 17 taneyide içmiştir. bir de önceden not hazırlmıştır. hapları içtiği anlaşılsında acile biran önce gidilsin diye. ama allahtan adam dr a götürmüş ya birde bu intihar etmiş gidip yol kenarına atıp geleyim deseydi ne olacaktı.

işte canım. senin hakkında insanlar böyle düşündü. sen o evde kaldığın sürece başına başka şeyler gelme olasılığıda çok yüksek. inşallah hamile kalmazsın.

sakın bilinçli olarak hamile kalıp işi nikahla noktalama hevesine girme çünkü sana o adamın ilk diyeceği şeyleri yazdım. ya bebek çöpe yada cami avlusuna ya bir çukura- ya sen kürtaja ya da saçından tututulup kapı önüne konulacaksın güzelim.

yol yakınken bu ilişkiden vazgeç derim.

hande cimmm süper aynen katılıyorumm

sakın bilinçli olarak hamile kalıp işi nikahla noktalama hevesine girme çünkü sana o adamın ilk diyeceği şeyleri yazdım. ya bebek çöpe yada cami avlusuna ya bir çukura- ya sen kürtaja ya da saçından tututulup kapı önüne konulacaksın güzelim.

mesela senin profilinde bekar yazıyor ve bu bayanın yaptığı sanada çok abes geliyor değilmi.

ya bu nasıl ailedir kızlarından haberleri yok bu nasıl kız yeni tanıdığı bir adamın evinde kalıyor bu nasıl bir erkektir elin kızını böyle kullanabiliyor. önce üzüldüm sonra bir baktım intihar ettim herşeyi konuştuk hallettik yazmış.

varmı böyle birşey ya. ailesinide yurtta kalıyorum diye nasıl kandırıyordur kimbilir. o anna babada kızımız okuyor kendi ayakları üzerinde duracak diye nasıl seviniyordur. etraflarına kızımız üniversiteyi kazandı diye nasıl haber vermişlerdi kimbilir. üniversitede okuyan kızlarına harçlık göndermek için yedikleri içtikleri her lokmayı nasıl sayıylı yiyip içiyorlardır kimbilir. yazık yazık çok yazık. kendisini araya verecek bu kız bana öyle geliyor.

ona buradan yine yazayım. geceleri beraber mi yatıyorsunuz. sakın yanlış anlama dah ilişkiniz yeni olduğu için soruyorum. belliki o gündüzleri işte sende evde. sen gece yarısı okula gitmeyeceğine göre sadece geceleri bu evi paylaşıyorsunuz. sen ders çalışıp müzikmi dinliyorsun yoksa onun sadece temzilik ev işlerini falanmı yapıyorsun. temizlik ve yemeği gündüz yapıyorsundur gece ne yapıyorsunuz.

seni biraz sinir edeyimki o yoldan bir an önce dön güzelim. kendin kaybedersin o etrekek ona hiiiiiiiiç birşey olmaz gider birisiyle evlenir sende bekar ama kadın olarak evlenecek adam da bulamazsın.

Sen evli gibi yaşayarak bu durumu kabul

etmişsin zaten.Karşındaki insan da diyordurki

ne güzel evlenmeye gerek yok.Herşey mübah.

Sonuna da katlanacaksın yine olan sana olacak.

Sen onunla aynı evde kalıyosun başka kaç kişi kalıyo o evde çünkü okuduğum kadarıyla sen buraya ilk yazdığında bu kişi işteydi o gelmeden sen hap içtin seni kim kaldırdı o gelmeden hastaneye ben anlamadım valla.:uhm:
Ve ilk yorumlarda bi çok arkadaş yazmıştı seninle konuşursa ikna eder diye aynen öyle olmuş konuşup seni ikna etmiş.Yani kandırmış.Üzüldüm senin adına kendinden taviz vermişsin.Hap içmiş olman bile çok kötü bişey ya inanamadım okuyunca :1shok:

Yok yok...
İlk mesajımda da dedim..
Erkeğe kızmanın hiç bir anlamı yok..yasakkelime
Biz kadınlar aklımızı başımıza almadığımız sürece daha çok başımız ağrır çoook

Sen gerçekten seni sevdiği için mi deli divane olduğunu sanıyorsun, vicdan azabından korkmuş besbelli... Umarım sonunda haklı çıkarsın üzgünüm ama hiç sanmıyorum...

kendine ne kadar büyük bir kötülük ettiğinin farkında değilsin
umarım farkına vardığında iş işten geçmemiş olur
söylenmesi gereken tek şey

" KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ"...

HATA 1 :Adama en başında dizginleri vermişsin yönetilen geyşa evimin kadını moduna geçmişsin
HATA 2:Beni bırakma sensiz olamam imajı verip bide intihar etmeye kalkmışsın asla değmeyecek nitelikte bir adam için dünyada en son yapılması gereken şeyi yapmışsın

SONUÇ:[Üzgünüm tatlım ama okulun bitene kadar önce temizlikçi bir süre sonrada cinsel anlamda adamı tatmin eder sonra baybiişşş tatlım denilerek postalanırsın çünkü bu basit zihniyetli adamlar evlenilecek ve eğlenilecek diye kızları ayırırlar.En son yapılacak şeyleri en başta yapmışsın yazık etmişsin kendine
ÖNCE KOŞTURACAK GEREKıRSE KOŞACAKSIN BANA GÖRE ıSE ASLA KOŞMAMALISIN O GELSıN BANA HıZMET ETSıN YEMEK YAPSIN ÜTÜMÜ YAPSIN

Son düzenleme:
ya vallahi ne diyeyimki yazık ya sen çok kafana vurucaksın ama iş işten çoktan geçmiş olucak ya ben seni hiç anlamadım nasıl bu kadar zayıf olabildin yazık sana gerçekten çok yazık söylencek bence hiç bir şey yok kızım sana

handecim bekarım evet ve abes geliyor bana böyle şeyler

kendini nasıl bu kadar aciz hissedebildin konu sahibi ??

problemin çözüldüğünü mü sanıyorsun bu şekilde ?? hiçkimse ve hiçbirşey için intihara değmez
heleki bu insan için

yaşın küçük anlamıyorsun diycem ama evinde kalabildiğine göre bence herşeyin farkındasın

buradaki herkes senin kötülüğünü düşündüğü için mi ondan ayrılmanı tavsiye etti sanıyorsun. şu ana kadar yazan herkes aynı fikirdeydi sen hariç !!

peki bu konuyu neden açtın ??

umarım yol yakınken doğruyu bulursun

Allah yardımcın olsun

sen hayatın boyunca kaybetmeye mahkumsun arkadaşım.
Senin gibi benimde bir arkadaşım vardı.
ılk günden evlere gider, temizlikçi gibi işlerini ve her isteğini yapardı erkek arkadaşlarının.
Şuan 36 yaşında ve hala bekar, hala aynı hareketleri yapıyor.
Bebek diye ölüyor amaaaa o da sende bu kafayla asla buna sahip olamıyacaksınız. kusura bakma.

Şu saaten sonra senin yol verme şansın hiç yok ama yol verilme olasılığın hatta ortada kalma olasılığın çok çok büyük.
1 aydır sevgilin olan biri
12 tane hap
ılgi çekme , vicdan azabı karşılığında sevgi görme
Henüz 1 ay olmasına rağmen aynı evi paylaşma
Ben bir erkek olsaydım , böyle bir kız arkadaşım olsun istemezdim.
Kendine saygın olsun biraz.

sadece anne babanız için üzülüyorum...

yoksa siz yolunuzu zaten çizmişsiniz...

1 aydır tanıdığınız bi erkeğin evine yerleşip ,karı-koca gibi yaşamaya başlarsanız,temizliğini yemeğini bilmemnesini yapıp,her "ihtiyacını" zamansız karşılayıp herşeyi 1 ayda tüketirseniz..ne onun ailesi size gelin gözüyle bakar ,nede sevgiliniz size bi eş gözüyle bakar..kendinizi rezil etmişsiniz işte..hala ne düşünüyorsunuzki..onlardan mümkün olduğunca uzaklaşın..bidahaki ilişkinizde bu kadar "genel verici "olmayın..

canım kusura bakma aşığım demişsin ama AŞK bu değil...
çözüm bulmuşsun ama İNTİHAR çözüm değil....
sen bu gidişle mutlu olamazsın canım bir an önce aklını başına al da bu şehre neden geldiğini hatırlayıp ona odaklan..
sevgiler

kendin cok buyuk hata yapmisin kendini herzaman agirdan satacaksin
ucuza satarsan ucuza satarlar canim
ama bu sana ders olsun

Bir üniversite öğrencisi, Ailesi onu evde yada yurtta kaldığını biliyo ve derslerine çalışıyor okulunu okuyor ve okul bitip diplosını alıcak diye bekliyor.. fakat bu üniversite öğrencisi yıllardır kankam dediği kişiylle sevgililik dönemine giriyor aynı evi paylaşıyor birde üstüne üstlük eş gibiyiz diyip temizlikti ütüydü yemekti herşeyi üstleniyor, sevgii olan beyse ekmek elden su göllden temizlğim yapılıyorr ütüm yapılıyo karnım doyuyor yanımdada bir kız var diyip güllük gülüstanlık yaşıyor,,, sevgili denen bu erkeğin ailesi bir kız bulup oğullarıyla tanıştıryor ve kız bu adamdan hoşlanıyor fakat sevgili denen bu erkek hoşlanmadığını söylüyor kankası dediği ve sonradan sevgili olup aynı evi paylaştıığı kişiye ve daha sonradan tesadüfen bu tanıştırılan kızın msn adresi ekleniyor, facebook adresi ekleniyor ve bu üniversite öğrencisi kızımız bunlara dayanamayıp intihara kalkışıyor hapları teker teker sayıp.. daha sonra bu kız baygın halde evde bulunuyor hastaneye kaldırılıyor ve son şans veriliyor pardonda neye kime niçin son şans veriliyor?? bak güzelim bundan sonrası olucaklar için sana sölüceklerimi iyi dinle.. " sana bu çocuk acıdı çünkü aciz gördü seni intihara kalkışıyor benim için dedi çok zayıf bir kız dedi ve bir müddet daha kendi vicdanını rahatlatabilmek adına seninle biraz daha yaşicak sonrasımı? sonra aynen şöle gelişecek sen üniversiteyi bitirip ailenin bulunduğu şehre dönüceksin ve bir müddet ilişkiniz telde devam edicek sonra en ufak şeyden tartışmlar başlicak ve çocuk senden ayrılıcak ve belki telefonlarına bile çıkmicak.."" sen sen ol kendini bukadar bir erkeğe teslim etme bir erkeğe bukadar bağlanma.. bu çocuk diyorki evimin temizliği yapılıyor ütüm yapılıyor karnım doyuyor ee kızda yanımda gönlümüde hoş eyliyor banada bağlı her istediğimi yapar çünkü benim için intihara kalkıştı ee zaten ilerde okulu biticek bi müddet daha böyle idare ederizz diyee düşünüyor bunu sana sölim.. .. Sana gelince kime nasıl niçin güveniyorsun?? bunun adına sevgimi diyorsun sen? başlarım böle sevgiye ben, tek taraflı bir sevgi ve bir erkek aynı anda iki kızıda idare etmeye çalışıcağını sandı fakat sen bir şekilde bunu öğrenince şimdilik bu sevdadan vazgeçmiş ama muhakkak bu adamın bi b planı vardır.. peki tatlım belliki bu çocuğun ailesi bunu evlendirrmeye çallışıyo yani seni istemiyorlar tabi senden haberleri varsa (belliki yok) yarın öbür yine aynı şeyler yaşanıcak bu sefer napıcaksın kısa yoldan camdanmı atlicaksın ? yazık değilmi sana ve seni yetiştiren ailene?? senin ailen seni okuyo biliyo okulunu bitirip diplomanı alıcaksın diye bekliyor peki şunu çok merak ediyorum senin ailenin senin intiharından haberi varmı??
sen okulun bittiğinde ailenin yanına dönüceksiin vebu ilişki bi müddet telde ve msnde sürücek ve sonrasında tartışmalar başlicak soğumalar başlicak ve çocuk sana bi msj attıcak THE END film gibi yania.s Kendi bendeni kendine bir erkek için zarar verme zavallı konumuna aciz durumuna düşersin hep.. lütfen biraz aklınla mantığınla yol kat et bundan sonraki ilişkilerinde..

Biraz bilgili akıllı bi üniversite öğencisi gibi hareket et.. ben şunu anlayamıyorum aynı evde bir erkekle yaşanıldığında nasıl eş gibi görürler birbirilerini yani tamam bi imzamız eksik biz eşizmi oluyor? yemeğini yap temizliğini yap evini topla işten dönmesini bekle sonra bu çocuk diğer x kızın msn ve faceebok aderisini yüklesin sende hooop intihara kalkış bukadarmı aciz bukadarmı zavallı konumuna düştün değermi heleki bir erkek için değermi.?? şimdi çok mutlusundur herşey düzelmiştir dimi??tamam okulun bitince ailenin yanına dönüncede görüşelim seninle arkadaşım olurmu??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…