Kadın zor olmalı,kadın utanma çekinme bilmeli,kadın kolay ele geçmemeli hep zor elde edilen şeylerin degeri olur ..
yenide olsam istenmedigim yerde bi an durmam..ve hep şaşmışımdır istenmeyen ve hala o erkeğin peşinden giden hemcinslerime...sonun iyi degil Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar tekrar hepinize tşk ederim. evet aldatan insan tekrar aldatacaktır bunu biliyorum ve belki yanılmak için bi şans verdim (yani yanılmak istediğim için) zaten artk bizde normal sevgililer gibi dışarda gezip tozuyoruz vs. geçici bi süre mi bilmiyorum ama çok deişti. bakışları bile öyle değişti ki anlatamam... o kadar sevkat dolu o kadar aşk dolu bakıyo ki bana artk. sanki önceden beraber olduğum o deildi...
umarım bu böyle devam eder.
arkadaşlar selam. olay sonuçlandı. o gün 12 tanbe hap içtim o gelmeden ve hastaneye kaldırıldım. başımda deli divane oldu. daha sonra herşeyi uzun uzun konuştuk. o aslında ailesine söz ettiğini söledi. eklemesine gelince niye yaptım bilmiyorum dedi ve onu tamamen hayatından çıkardı. sürekli beraber olduumuz için telefonla konuşmuyolar. msnden de öyle. ben ona bi şans daha verdim sanırım... ama tabi ki hiç bişi eskisi gibi deil. artık beraber kalmıcaz. her işini kendi görücek... en ufak falsoda da kendi gidecek zaten...hepinize çok tşkler. başınızı ağrıttm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?