Çok acil yardım.

niye intihar ettin değermi???
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler.
arkandan yasmı tutacağını zannediyorsun.
şimdi ölmüş olabilirdin....

sevgilinin neler hissettiğini anlayabiliyorum benimde eski erkek arkadaşım benim ondan ayrıldığım gün intihar etti sonuç ne mi oldu? sapasağlam şimdi ve intihara kalkıştı diye barışmadım da.(ve o böyle olacak barışıcaz zannetmiş ).neyse sadece acıdım ve evet korksaydım tekrar yapacağından barışırdım belki ama sevdiğim için olmazdı bu.neyse ki ailesi sahip çıktı ve psikolojik tedavi gördü hemen.çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz.seviyorum diye insan canına kıyamaz.eğer sevgilinde tekrar intihar etmenden korktuysa barışmış olabilir ama bu seni sevdiğinden olmayacak hiç bir zaman.bunu unutma.

pek fazla düşünecek bişey yok ne yazıkki ailesi kız beğenirken ailesine söylemeliydi bir kız arkadaşı olduğu bide erkek olcak kendine yeni bir hayat kur ortada art niyet var herşeyde bir hayır vardır..

sözüm belki çok ağır olucak özür diliyorum ama sen onun eğreti gelini misin?

çok kızıyorum böyle şeylere.. lütfen ondan uzaklaş.. kendi gururunu ayaklar altına alma kendi değerini anca sen kendin bilirsin. hayatının değerini bil.

Kadın zor olmalı,kadın utanma çekinme bilmeli,kadın kolay ele geçmemeli hep zor elde edilen şeylerin degeri olur ..
yenide olsam istenmedigim yerde bi an durmam..ve hep şaşmışımdır istenmeyen ve hala o erkeğin peşinden giden hemcinslerime...sonun iyi degil Allah yardımcın olsun..

Alnından öpebilirmiyim seniii Şeniza.s.​

ya hep söylüyorum yine karşıma çıkıyo bunlardan yine söyleyeceğim demekki...

Ne tesadüftür ki böyle 3. sayfa haberi tadında meseleler hep yeni üyelerin başına geliyo...

sizce de garip değil mi kızlar...
he gerçekse çok daha acı bi durum var ortada..o ayrı..
ama ben inanmıyorum ya bi kadın 1 aylık bi ilişkisi için bu kadar ödünler veremez...intihar falan..
saçma ..........

durum ortada aslında kızlar arkadaşımız ailesinden başka bi şehirde.... yalnız kalmış... evlenme teklif eden birinin hemen yanına yerleşip onun için deli divane olmuş...

kandırılsa da ondan vazgeçemiceği için intihar yolunu tercih etmiş( bu arada hesaplı bi intihar) adamın kendisini sevdiğini zannedio halbuki bimio ki kendisini biraz toparlasın arkadaşımıza yolu gösterir onun yapamadığını adam ona yapar....

üzüldüm hem kız için hem de ailesi için

arkadaşlar öncelikle... o intihar olayı hesaplı deildi gerçekten ölmek istediğim içindi... bi ara hap sayısıyla iilgili bişi okudum onu da hastanede öğrendim. sayarak içmekmiş vs bi durum yok yani. yaptığımı savunmuyorum kesinlikle çok yanlış evet biliyorum fakat o an içimden gelen buydu.
bi yanlış anlaşılma daha var ki o da cinsel bişeylerde sanırım. biz 1 aydır aynı evde kalıyoruz ama beraber yatmıyorduk. ki şu an o olaylı günden beri evine de girmedim. üstelik onun değiştiğini düşünüyorum(en azından belki de buna inanmak istiyorum.) artık ailesi beni bilio ve bunu o kız da biliyo. aileleri de görüşmüyo.
fakat bu intihar olayında son noktayı şöyle koymak isterim: kesinlikle hayatımın salaklığıydı!!!

Ateşle barut aynı yerde kalmaz.
Hemde aynı evi paylaşmaz
İntihar ederek onu yanında bulunmasını sagladın.
Yani kendi istegiyle kendi içinden yanında değil şuanda.
Umarım ilerdede sen intihar ettin sana acıdım o yüzden yanındaydım artık benden bu kadar diyip cekip gitmez.:1closedeyes:
Diğer tarafla aile görüşmüyo falan dedin. Kızda biliyo ailede biliyor beni dedin. Nerden biliyosun gözlerinle gördün mü?
Ailesi istemiyordu beni demiştin. Bir cırpıda nasıl kabul ettiler aklım ermedi:1closedeyes:

Umaırm bizler yanılırız.:icecream:

Sanırım intiharının nedeni erkek arkadaşının

sana geri dönmesi ve ilgilenmesi içindi.

Artık gerçeği gör ve sana dönüşünün ne

kadar kısa süreceğini yada seni aldatmaya

devam edeceğini görmek çok uzak değil.

intaharla ne kadar elinde tutabilirsin bedeni senin yanında beyni başkasında olacak ayrılıktan kimse ölmez neler var şu dünyada bir insan için cana da kıymaya değmez sen bir can yaratabilirmisin hayır o zaman o canada kıyma o çocukla açıkca konuş seni sevdiği için yoksa başka sebeplerdenmi yanında öğren

arkadaşlar tekrar hepinize tşk ederim. evet aldatan insan tekrar aldatacaktır bunu biliyorum ve belki yanılmak için bi şans verdim (yani yanılmak istediğim için) zaten artk bizde normal sevgililer gibi dışarda gezip tozuyoruz vs. geçici bi süre mi bilmiyorum ama çok deişti. bakışları bile öyle değişti ki anlatamam... o kadar sevkat dolu o kadar aşk dolu bakıyo ki bana artk. sanki önceden beraber olduğum o deildi...
umarım bu böyle devam eder.

Yaptıgının yanlıs oldugunun farkındasın ama amacına ulasmanın verdıgı zevkınde doruğundasın canım..
Bak tatlım.. Burada dünya üye var..
Ve içlerınde yasları 17-18 olanlarda var..
Hemde en deli yasları..
Hayatı Tozpembe gördükleri yaş..
Ve sen burda içimden gelen buydu dıyorsun..(ilaç içmek)
Yanlıs örnek oluyorsun..
Anladığım kadarıyla alan memnun veren memnun hesabı,
suan bı sıkıntın yok..
O yuzden daha fazla kötü örnek olmama adına,sevgılınde tekrar asık olmus madem sana,
Konuyu daha fazla uzatmamalı deil mi cicim..

ıntahar edince ne değişiyor ne oluyor ben gerçekten anlamıyorum! ne demek oluyor bu hap içmek ben senin için ölürüm bile demekmi? Ne yani ben anlam veremiyorum siz verin arkadaşlar yaaa! Neden en ufak şeyde hap içmeye gidiyo sonuç içtinde ne oldu o acıyı seninle yaşadımı? Kendine yazık ettin ilerde neden yaptım diceksin ama geç olmuş olcak belkide..Hemen ölümü tercih ediyosunuz aslında ölümüde tercih etmiyor bu hap içenler göz korkutmak diyelim yada bana acısın benimle birlikte olsun diye! ölmek isteyen insan ilaçlamı ölür ? Ayrıca Rabbimin verdiği canı ancak o alır bizim öyle bi gücümüz yok bu kafir olmaya girer.

bence onu bekle canımmmm ve knş çek git oda öylece bakıp dursun

bence o çok korkmuş..seni kaybedeceğinden fln değil ama..öleceğinden..düşünsene onun evinde bulunacaktı cesedin..al başına belayı..şimdi adam tabii senle dışarda buluşacak..bi kaç gün canım cicim dicek..sonra problemler başlıcak ve bi gün yeter artık,ben sıkıldım deyip çekip gidecek..yani kazasız belasız senden kurtulacak..çünkü senşin psikolojinin iyi olmadığını gördü (daha doğrusu sen gösterdin bunu ona)..en kısa sürede senden uzaklaşacak...nedense buna adım kadar eminim..

Normal olmayan birşekilde başlayan ve devam eden herşey normal olmayan bir şekilde biter....Tecrübeyle sabittir.Bir işte bir aksilik varsa vardır,yoksa yoktur..Bu kadar basit...

Umarım o şevkatli ve sevgi dolu bakışları, acıdığından değildir.
Onun yerine koydumda kendimi
Ben sadece vicdan azabı çekmemek için böyle yaklaşırdım
Gerci ben uzak dururdum arkadaşın çok daha vicdanlı çıktı
Bir süre sonra korktuğun başına gelir terkedilirsen hiç ona kızma

ben bu 12 hapı 1 aylık tanıdığın biri için ölmek amacıyla mı yoksa başında deli divane olsun diyemi içtiğini merak ediyorum??
ne büyük hata..
insanın kendine bir saygısı olur sen bence onun gözünde böyle küçülürsün evde yanlızdın ya gelmeseydi ya kurtulamasaydın??

intihar ne yanlış ...
senin gibi bir kul için...
büyük bir zayıflık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…