Çok acil yorum ve akıl istiyorum canlar.. Ortalık karıştı..

İlişkinizdeki problemleri kıza anlatacağına size anlatsaydı ve yuvamız için ne yapabiliriz diye sorsaydı işler böyle olmazdı bilmiyorum ben sizin yerinizde olsam böyle bi adam için kılımı kıpırdatmam bırakın ne hali varsa görsün neden hala onu düşünüyorsunuz

Olayın neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.Madwm kocanizin başka bir kadınla yakınlaşmasını farkettiniz şika dik durup terkedeceksiniz.Eger bu bir şüphe değil gerçekse onlarında yaptıklarının yanına kalmaması açısından işyerinden uyarılması bence iyi utansinlar varsa tabi öyle bir haya duygusu.

Yüz yüze konusucam evet biraz şamaroğlanı oldu ama tamamen suçsuz değil
Valla bazen insan yuvasını, arkadaşlığını, ailesiyle olan ilişkisini vs vs "bile isteye güle oynaya yıkar"( yani yanlış yapar).
Sizin bu tutumunuz tamamen yapılmaması gereken davranışların başında geliyor.
Kaç yaşındasınız bilemiyorum ama eşinizin yerinde olsam sizi gözden çıkarmıştım durduğu yere kadar kendi isteği ile dursun diye bakardım.
Sorunlarınızı başkalarıyla paylaşmak... Tabi ki paylaşılır ama bu şekilde değil.
Bizlerde bayaniz bizlerinde eşinizin iş ortamı var, daha bir güne bir gün iş yerine gitmedim.
Eşimle aynı iş yerinde tanıştık ilişkimizi insanlar evliliğize çok kaz bi süre kaldığında öğrendi.
Aile bireyleri ile sorunlarınızı paylaşın fakat eşinizin iş ortamında yapmayın.
Her ne olursa olsun, patronunun eşinize çok kızdığını asla ve asla yok. Ne kız işinden olmuş ne eşiniz. Madem çok naziniz geçiyor ise kızı işten çıkarsaydı eşinizin patronu....
(Birde patronuna bir var ilişki var diyorsunuz, bir yok diyorsunuz. Adamın inanası varsa da bu durumdan sonra asla ve asla inanmaz. Eşinizi savunduğum için sizi eleştirmiyorum. Eşinizin bu davranışı zaten olmaması gereken davranış ama siz durumu yönetmiyorsunuz.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ağır sacmasapan yorumlar yapacaksanız zahmet edip yazmayın. Ben zaten suçlu olduğumu biliyorum aynı şeyleri duymak degil amacim..
Suçlu olduğunuzu anladiğinizi hiç sanmiyorum.
Adami yöneticisine şikayet ettinkten sonra bide annesine şikayet etmişsiniz.Cidden şaka gibisiniz. Bir yil sonrada babasina şikayet edersiniz artik
Bu şikayetleri yaparken nasil bir ruh halindeydiniz merak ediyorum. Tam olarak neydi amaciniz.Adam sizi aldatiyorsa müdürünuñ zoruyla size dönmesi miydi? Zoraki evliligine dönen adamin size ne hayri olacakti ki?

Suçlu olduğunuzu anladiğinizi hiç sanmiyorum.
Adami yöneticisine şikayet ettinkten sonra bide annesine şikayet etmişsiniz.Cidden şaka gibisiniz. Bir yil sonrada babasina şikayet edersiniz artik
Bu şikayetleri yaparken nasil bir ruh halindeydiniz merak ediyorum. Tam olarak neydi amaciniz.Adam sizi aldatiyorsa müdürünuñ zoruyla size dönmesi miydi? Zoraki evliligine dönen adamin size ne hayri olacakti ki?
Sizce eşi masum kadın mı suçlu?( kadın gidip patronla konuşarak hata yapmış ama ya diğer kısım ne olacak?)

Merhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor :(
Ben yöneticiyi, sizin yönetmenize taklidim. Bence adamla eşiniz hakkında konuşmayın artık ya da ayrılsın eşiniz işten. Kocanıza söyleyin rahatsızsanız konuşma bu kadınla diye. Ama yöneticiyle k.v ile konuşmayın.

pardon da şunu anlamadım
siz eşinizle bi mevzu yaşadınız ve gidip yöneticisine tanıdığınız bi büyüğünüz olduğu için mi anlattınız
üzerine annesini de gidip fiştiklediniz
kendiniz bire bir konuşmadınız mı ?
o yönetici tanıdık olsa bile onlar orada iş yerinde, sizin kişisel mevzunuz yüzünden iş ortamı karışmış
bence sizin yönteminiz de hiç sağlıklı değil

Son 3 4 sayfadaki yorumları görünce iyice emin oldum. Biraz daha üstüne gidilse evli barklı adamla ne işi var diyip kadını suçlayıp kocasını aklayacak. Zihniyet o çünkü. Yönetici aile dostumuz kredim var diye güvenip kızı işinden edip eşi eski haline evine çocuğuna dönecek zannetmiş ama işler öyle gitmemiş. Kocan o kıza aşık olmuş aleni.. Keşke biraz gururlu olsan cidden

Kendinizi neden suçluyorsunuz tam olarak? Aldatan eşiniz, çocuğunu dahi takmayan eşiniz, sizin kabahatiniz olsa dahi çoçuğunuzun olayla ne alakası var elin kadını için bir iki yaş aralığındaki çocuğuna tabır yapıyor?
Kocanız hiç masum değil. Basbaya aldatılmışsınız. Herkesin işinde sorunu oluyor, iş arkadaşlarıyla dertleşiyor ama ya grup olarak yada işyeri sınırlarında kalıyor. Özel olarak yazışma fln hiç masum değil.
Aldatılınca kalkıp şikayet etmek yerine ispatlarınızla mahkemeye gitseydiniz temiz bir hayat kurardınız, kimse de sizi suçlamazdı.
İşin ilginci konuşmalarına engel olamadım konuşsunlar ama biz de barışalım demeye getirmeniz. Bu kadar mu onurunuz gururunuz yok? evlilik devam etsin diye başka kadın için silinmeyi, göz göre göre aldatılmayı yutup oturacak mısınız?
Pes!

Kendinizi neden suçluyorsunuz tam olarak? Aldatan eşiniz, çocuğunu dahi takmayan eşiniz, sizin kabahatiniz olsa dahi çoçuğunuzun olayla ne alakası var elin kadını için bir iki yaş aralığındaki çocuğuna tabır yapıyor?
Kocanız hiç masum değil. Basbaya aldatılmışsınız. Herkesin işinde sorunu oluyor, iş arkadaşlarıyla dertleşiyor ama ya grup olarak yada işyeri sınırlarında kalıyor. Özel olarak yazışma fln hiç masum değil.
Aldatılınca kalkıp şikayet etmek yerine ispatlarınızla mahkemeye gitseydiniz temiz bir hayat kurardınız, kimse de sizi suçlamazdı.
İşin ilginci konuşmalarına engel olamadım konuşsunlar ama biz de barışalım demeye getirmeniz. Bu kadar mu onurunuz gururunuz yok? evlilik devam etsin diye başka kadın için silinmeyi, göz göre göre aldatılmayı yutup oturacak mısınız?
Pes!
Ben derdimi anlatamadim ama yorumunuz için çok tsk hepsi çok değerli

Aklıma bi fikir geldi yeniden yorum yapıyorum. Bacım o kadının kocasına durumu anlatan bi mesaj at ve boşanma davası aç. Maddi manevi tazminat vs ne varsa sonuna kadar git. Eşini süründür al donuna kadar. Her kuşun eti yenmez ezikleyemesinler seni. O kadında suçlu kocasınında bilmeye hakkı var di mi ama. Ben olsam böyle yapardım ama....... Asla geri dönmem bak açarım davayı geri dönceksen sakın yapma bu dediklerimi

İlişkinizdeki problemleri kıza anlatacağına size anlatsaydı ve yuvamız için ne yapabiliriz diye sorsaydı işler böyle olmazdı bilmiyorum ben sizin yerinizde olsam böyle bi adam için kılımı kıpırdatmam bırakın ne hali varsa görsün neden hala onu düşünüyorsunuz
Aslında problemlerimizi çok konuştuk ama bir arpa yol alamamıştık inattan

Aklıma bi fikir geldi yeniden yorum yapıyorum. Bacım o kadının kocasına durumu anlatan bi mesaj at ve boşanma davası aç. Maddi manevi tazminat vs ne varsa sonuna kadar git. Eşini süründür al donuna kadar. Her kuşun eti yenmez ezikleyemesinler seni. O kadında suçlu kocasınında bilmeye hakkı var di mi ama. Ben olsam böyle yapardım ama....... Asla geri dönmem bak açarım davayı geri dönceksen sakın yapma bu dediklerimi
Ben o dediklerini yapabilecek karakterde değilim zararım hep kendime

Back
X