Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bazen insan yuvasını, arkadaşlığını, ailesiyle olan ilişkisini vs vs "bile isteye güle oynaya yıkar"( yani yanlış yapar).Yüz yüze konusucam evet biraz şamaroğlanı oldu ama tamamen suçsuz değil
Suçlu olduğunuzu anladiğinizi hiç sanmiyorum.Arkadaşlar ağır sacmasapan yorumlar yapacaksanız zahmet edip yazmayın. Ben zaten suçlu olduğumu biliyorum aynı şeyleri duymak degil amacim..
Sizce eşi masum kadın mı suçlu?( kadın gidip patronla konuşarak hata yapmış ama ya diğer kısım ne olacak?)Suçlu olduğunuzu anladiğinizi hiç sanmiyorum.
Adami yöneticisine şikayet ettinkten sonra bide annesine şikayet etmişsiniz.Cidden şaka gibisiniz. Bir yil sonrada babasina şikayet edersiniz artik
Bu şikayetleri yaparken nasil bir ruh halindeydiniz merak ediyorum. Tam olarak neydi amaciniz.Adam sizi aldatiyorsa müdürünuñ zoruyla size dönmesi miydi? Zoraki evliligine dönen adamin size ne hayri olacakti ki?
Ben yöneticiyi, sizin yönetmenize taklidim. Bence adamla eşiniz hakkında konuşmayın artık ya da ayrılsın eşiniz işten. Kocanıza söyleyin rahatsızsanız konuşma bu kadınla diye. Ama yöneticiyle k.v ile konuşmayın.Merhaba kızlar. Biz de durumlar karıştı. Zaten ayrılık aşamasındaydım, biliyorsunuz aylar önce bir çalışanla konuşmasını görmüştüm ve yakını olan yöneticiye söylemiştim. Yönetici de ikisini de azarladı uyardı konuşmayacaksınız dedi vs. Neyse aylarca bu olay yüzünden annemde kaldım çocuğumla poşetlerle çadırda yaşar gibi yaşadık. Olay olduğunda oğlum 1,5 yaşındaydı şimdi oldu 2,5! Velhasıl sürekli beni suçladı senin yüzünden rezil oldum, yönetici dediğim yakını da trip yaptı aylardır eşime eskisi gibi olmadı ikisine de tavır yaptı falan. Ama acısını ben çektim her hafta benimle tartıştı sen çamur attın kimse bana inanmıyor hepiniz aynısınız ben derdimi kimseye anlatamıyorum diye. Ben yanında olmaya çalıştım yöneticiyle tekrar tekrar konuştum ben yanlış anladım öyle bir şey yok diye. Adam bana tamam dese de ona tavır yapmaya devam etti. Tabii bunun içinde eşimin bizimle ilgilenmemesi çocuğuyla ilgilenmemesi de var.. Adam onlar için de tavır yaptı adam ol evinle ilgilen diye. Bu süre içerisinde konuya sebebiyet veren kızla samimi oldular. O olaydan sonra konuşmaya başladılar. Dertleştiler. Kız yapılan mobingleri anlattı eşim de kendisine aile içinde yapılanları ben zaten konuştuklarını biliyordum. Yeni eve taşındık hala bizimle ilgilendiği yok bütün akşam dışarda elinde telefon falan. Ben de tabii annesini doldurdum hala konuşuyorlar falan filan arkadaş da olsalar neden konuşuyorlar ki diye. Veeeee kadın dayanamamış yine söylemiş yöneticiye dün tekrar kıza demiş bir daha konuşursanız seni kovarım diye. Şu an taaaaa en başa geri döndük kabak yine patladı. Yine eşim senin yüzünden nelerle uğraşıyoruma döndü. Bu olay yaşandığında daha 3 aydır çalışıyordu ben gidip anlatmasaydım hiç bunlar olmayacaktı. Ben hep diyorum kabahat bende evet keşke olay aile içinde kalsaydı diye ama olan oldu. Şimdi ne yapsam kızlar? Söz konusu tanıdığımız olan yöneticiyle konuşayım mı? Nolur konu kapansın diye. Olay bana patlıyor ben ve çocuğum çekiyoruz. Herkes bir şey olmamış gibi davransın diye konuşayım mı? Tam anlatabildim mi olanları ve hissiyatı bilmiyorum ama bana fikir lazım. Eşim saplantılı takıldı kaldı bu konuya kimse benim arkadaşlığıma karışamaz diyor. O kız da ben masumum biz çekiyoruz diyor![]()
öyle ölmez füze at :)sizin halinizi gorse uzulurdu ama, onda da gurur vardi cunku :))
Ben bir şey sormak istiyorum. Siz şimdi kendinizi aldatılmış olarak kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz?Yanı herkesin hikayesi başkadır.
Ben derdimi anlatamadim ama yorumunuz için çok tsk hepsi çok değerliKendinizi neden suçluyorsunuz tam olarak? Aldatan eşiniz, çocuğunu dahi takmayan eşiniz, sizin kabahatiniz olsa dahi çoçuğunuzun olayla ne alakası var elin kadını için bir iki yaş aralığındaki çocuğuna tabır yapıyor?
Kocanız hiç masum değil. Basbaya aldatılmışsınız. Herkesin işinde sorunu oluyor, iş arkadaşlarıyla dertleşiyor ama ya grup olarak yada işyeri sınırlarında kalıyor. Özel olarak yazışma fln hiç masum değil.
Aldatılınca kalkıp şikayet etmek yerine ispatlarınızla mahkemeye gitseydiniz temiz bir hayat kurardınız, kimse de sizi suçlamazdı.
İşin ilginci konuşmalarına engel olamadım konuşsunlar ama biz de barışalım demeye getirmeniz. Bu kadar mu onurunuz gururunuz yok? evlilik devam etsin diye başka kadın için silinmeyi, göz göre göre aldatılmayı yutup oturacak mısınız?
Pes!
Tam.aldatma değil.ama.aldatma sadece cinsellik değil kandırılmış hissediyorumBen bir şey sormak istiyorum. Siz şimdi kendinizi aldatılmış olarak kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz?
Aslında problemlerimizi çok konuştuk ama bir arpa yol alamamıştık inattanİlişkinizdeki problemleri kıza anlatacağına size anlatsaydı ve yuvamız için ne yapabiliriz diye sorsaydı işler böyle olmazdı bilmiyorum ben sizin yerinizde olsam böyle bi adam için kılımı kıpırdatmam bırakın ne hali varsa görsün neden hala onu düşünüyorsunuz
Ben o dediklerini yapabilecek karakterde değilim zararım hep kendimeAklıma bi fikir geldi yeniden yorum yapıyorum. Bacım o kadının kocasına durumu anlatan bi mesaj at ve boşanma davası aç. Maddi manevi tazminat vs ne varsa sonuna kadar git. Eşini süründür al donuna kadar. Her kuşun eti yenmez ezikleyemesinler seni. O kadında suçlu kocasınında bilmeye hakkı var di mi ama. Ben olsam böyle yapardım ama....... Asla geri dönmem bak açarım davayı geri dönceksen sakın yapma bu dediklerimi
Hayır öyle deme. Sen değil o kadın ve buna izin veren eşin suçlu. Sen suçlama kendini.Ben o dediklerini yapabilecek karakterde değilim zararım hep kendime
Tam aldatma diye bir şey olamaz ki ya aldatmış ya aldatmamıştır. Cinsellik konusunda emin misiniz? Bu arada o kadın evli mi demiştiniz? Onun eşi ne,tepki veriyor?Tam.aldatma değil.ama.aldatma sadece cinsellik değil kandırılmış hissediyorum
Çok yanlış düşünüyorsun. Kendine yazık etmeBen o dediklerini yapabilecek karakterde değilim zararım hep kendime