- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.588
- 598
Adam tavuk yakalıyor gibi atlamış.Adam bildiğin saldırmış sana (hiç inandırıcı değil de) neyse. Sen bağırıp çağırmak şikayet etmek yerine bunu ehe ehe diye gülerek mi anlatıyorsun?.
Kusma ifadesi olsaydı keşke, yorumlar da bir o kadar korkunçBdv'de kalite de düşmüş ben görmeyeli...
Tek değilsindir emin ol diğer kızları da altından geçirmiştir.olayı şöyle özetliyim kendisi bana diğer çalışanlarla aynı ortamdayken ölümüne tersleyen nefret ediyomuş gibi davranan ama her sigaraya çıktığımda peşime gelen yada sürekli çay kahve istiyen baş başa oldugumuzda gerek konusmalar gerek bakıslar 360 derece değişen bi adamdı eşi işlemdeydi benimde seansım iptal oldu cihazın suyunu değiştirmem gerekiyodu diğer kızlarda işlemdeydi bende kendisini çağırdım değiştirdikten sonra gel odamda sigara kahve yapalım dedi ne olduysa ondan sonra oldu hiçbir işarette çakmadım odaya adım atmamla üstüme çullandıcidden çıldırcam şuan
Ulan bari sen yalatsaydın ya tüh.bekaretimş kaybedeli çok oldu bu bir ikincisi yani sçık açık söyliycem bunu sadece oral sex yaptım tövbeyarabbi bu detayıda verdim sonunda aldatma hikayesi falanda değil yani bu bidaha yalanmıycak çünkü
Doğru tek geceliklerin başka bir adı varilk ve son defa yaşanmış bi olayla metres mi olunuyo hemen hem öyle aşırı aşırı ileri boyutta bir şeyler olmadı ağladammı gülsemmi
bekaretimş kaybedeli çok oldu bu bir ikincisi yani sçık açık söyliycem bunu sadece oral sex yaptım tövbeyarabbi bu detayıda verdim sonunda aldatma hikayesi falanda değil yani bu bidaha yalanmıycak çünkü
Ağzına koli bandı yapıştırarak gez iş yerinde tabi tekrar gitmeye yüzün vardır.. İlk yorumum bütün igrencligi öğrenmeden önceydi.devamını istemediğimi nasıl belli edebilirim
Gecelik bile değil, hamburger gibi ayaküstü.Doğru tek geceliklerin başka bir adı var
Ağzına utanmak lafını alıyorsun bidebekaretimş kaybedeli çok oldu bu bir ikincisi yani sçık açık söyliycem bunu sadece oral sex yaptım tövbeyarabbi bu detayıda verdim sonunda aldatma hikayesi falanda değil yani bu bidaha yalanmıycak çünkü
İlk kez bir konuda midem bulandi. Tost konusunun bir üstüne çıktı top 10 listemdeGecelik bile değil, hamburger gibi ayaküstü.
Diyip 24 saat sonra patronu ile sevişen insanda ne bileyim.günümüz tabiriyle piyasa yapmayı seven ultra hızlı kızlardan olmam midem bulanıyor
360 derece dönünce yine aynı yere geliyorsun yalnız.Adam bildiğin saldırmış sana (hiç inandırıcı değil de) neyse. Sen bağırıp çağırmak şikayet etmek yerine bunu ehe ehe diye gülerek mi anlatıyorsun?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?