Dün burada ilgi görünce dozajı artırıp gelmişsin ama olmamış...dün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba
nasıl inandırabilirim hiçbir fikrim yok çokta umrumda değil şuan başımdan kaynar sular dökülğyo ne yaptım ben tavsiyesi olan varsa yazsın trol diyen lütfen sussun hiç işim gücüm yokmu benimHe hee tamam, trollsun herhalde
ay keşke gerçekten fake konu olsa bacım nasıl inandırabilirim sanalimdiDün burada ilgi görünce dozajı artırıp gelmişsin ama olmamış...
Sevgiline seni aldattım de ne diyelim istediğin bu değil miydinasıl inandırabilirim hiçbir fikrim yok çokta umrumda değil şuan başımdan kaynar sular dökülğyo ne yaptım ben tavsiyesi olan varsa yazsın trol diyen lütfen sussun hiç işim gücüm yokmu benim
evet diyebilicek kadar dalgaya vurucak durumda olmak o kadar istersimki şuanDedengilin yan odaya mı attın adamı?
yarın yüzüne nasıl bakıcam benNasıldı adam iyi miydi
Neye üzüldün tam olarak? Dünden beri bunu sayıklıyordun?evet diyebilicek kadar dalgaya vurucak durumda olmak o kadar istersimki şuan
sevgilim şuan umrumda değil ben yarın işte ne yapıcam hep bunun yolunu yapıcakmı bu adamSevgiline seni aldattım de ne diyelim istediğin bu değil miydi
Konu gerçekse devamını bekleyecek adam haliyle olmamış gibi davranamazsinyarın yüzüne nasıl bakıcam ben
aslında çokta aklımda yoktu o kadar ani olduki ay aklıma geldikçe kötü oldumİstediğin bu değil miydi kızbiz bizeyiz burda açık ol canımızı ye.
Yapacak tabiki kaşına gözüne mi meraklı sandın. Takke düştü kel göründü gitti senin cool olma çabalarısevgilim şuan umrumda değil ben yarın işte ne yapıcam hep bunun yolunu yapıcakmı bu adam
keşke sadece izlemekle kalsaydımPatron sekreter konulu film mi izledin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?